بالاخره منم دستگاهمو به مانیتور وصل کردم چقدر گرافیک بالا رفتش خلاصه خیلی حال کردم از همتون تشکر میکنم.
موفق باشید.
بالاخره منم دستگاهمو به مانیتور وصل کردم چقدر گرافیک بالا رفتش خلاصه خیلی حال کردم از همتون تشکر میکنم.
موفق باشید.
به چه مانيتوري و با چه كابلي وصل كرديد؟؟؟
به دو مدل وصل کردم یکی سامسونگ 940BW یکی دیگه هم از این قدیمی ها.کابل هم همونی که تو تاپیک معرفی شد.
موفق باشید.
سلام
من مانیتورم سامسونگ p23500 هست کابل hdmi هم دارم چجوری به مانیتورم وصلش کنم؟؟؟![]()
دوستان لطفا یه مانیتوری معرفی کنین که دو ورودی hdmi داشته باشه ؟ و نظرتون رو هم در مورد lg w2363v که قراره بیاد بگین .
دوستان با سلام:
من فردا میخوام برم ایکس باکس بگیرم ولی چیزی که فکر منو به خودش مشغول کرده اینه که کیفیت اون تو مانیتور من که الجی واید 194wt 19 اینچ هست چه جوریه ؟آیا راضی کننده هست ؟ چه رزولیشنی رو باید تنظیم کنم ؟کلا با این مانیتور و ورودی avi تصویر شفاف هست یا کدره ؟اصلا وقت ندارم . به خاطر همین فردا مرخصی گرفتم . ازدوستان اگه کسی می تونه خواهش میکنم سریعا منو راهنمایی کنه .
مطمنا هر چی اینچ بالاتر باشه و به طبعیت اون Res ّیستر باشه کیفیت بهتره
شما برو همین رو بخر بعدش ازش لذت ببر
این کنسول رو هر نمایگشری incredible هست کیفیستش
این مدل 19 به احتمال زیاد 1680 هست
که خوب max یا همون full HD نیست ولی باز هم عالیه
آقا من با HDMI به DVI وصل کردم ولی صدا ندارم، چه کار باید بکنم ؟؟؟؟ کمک کنید لطفا...
شما یا باید تبدیل صدا بخری
یا از همون کابل component یا compostie که داری برای خروجی صدا استفاده کنی
که اگه نتونستی جاشون بدی باید کابل 360 رو به صورت افق لاکش رو نصف کنی
سلام دوستان
من يك كنسول xbox 360 Elite ذارم.براي اتصال اون به تلويزيون از كابل HDMI استفاده مي كردم. دادم بيرون برام آپگريدش كردن،چون خيلي از بازي ها رو باز نمي كرد.
پس از آپگريد اتصال HDMI من ديگه كار نمي كنه .تلويزيون من samsung LA22 S81 S هست و HD READY هم هست و وقتي كه با كابل HDMI دستگاه رو وصل مي كنم رو صفحه تلويزيون پيغام مي ده كه اين حالت پشتيباني نمي شود..در حال حاضر از كابل HDTV استفاده مي كنم و تنظيماتش رو كنسول رو روي 1080 آي گذاشتم و تصوير خوبي هم دارم ولي علت اينكه اتصال HDMI كار نمي كنه به نظرتون چيه؟ ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)