من که دارم پشیمون میشم،مثل اینکه بیاد همه هجوم می برن براش(از جمله خودم) و این هم میشه مثل N73 خودمون
مثل اینکه داشتن گوشی خز سرنوشتمون شده!
من که دارم پشیمون میشم،مثل اینکه بیاد همه هجوم می برن براش(از جمله خودم) و این هم میشه مثل N73 خودمون
مثل اینکه داشتن گوشی خز سرنوشتمون شده!
اِ...! سوادم ته کشیده! آمانوف یه لغت روسی هست... فکر کنم به معنی با استقامت... دقیق یادم نیست! در ضمن داشتیم داداش؟!! اسلان نیست...اصلان هست! یعنی شیر (Lion، نه معنی دیگه!)
اینم 200 امین پست من...دو ستاره شدیم! چرا حجم عکس های N95 (حدود 600 کیلوبایت) فقط حدودا 100 کیلوبایت با عکس های W810من فرق داره؟
سلام دوباره اومدم!خوب ببین از یک محیط همسان باید عکس بگیری و بعد تنظیمات دوربین گوشیو چک کن نمی گم کیفیتش پایین یا بالا قسمت ISO گوشی N95.
تایید میشه 100%.
چون می دونم دوست خوبمون ali جان هی سر می زنه اینو بگم:
1.در مورد اول اکتبر بودنش در UK که شکی نیست ولی این گوشی فعلا تولید انبوهش مثل N95 نیست یعنی خوب بخواد برسه طول میکشه و مطمئنا قیمتش تو بازار های اصلی و تا حدودی قابل اعتماد ایران گرون خواهد بود.
2.شاید نوع Asia کمی دیرتر دست ما برسه.اگر ali جان عجله داری باید یه فکر دیگه بکنی اگر بخوای بری برای N95 که همون حرف Nikolas میشه.
یه Update از N95 8GB:
با آزمایش ورژن اصلی گوشی:
زمان بالا آمدن گوشی زیر 20 ثانیه.بسیار سریعتر شده
زمان به کار افتادن دوربین بین 2.5 تا 5 ثانیه.بسیار سریعتر شده
زمان Autofocus بسیار سریعتر شده
وزن Slide گوشی مثل اینکه کمتر به نظر می رسد.
آماده اطلاعات جدید باشید.
واقعا 3و 4 نفری هم از دوستام هم هستن منتظر این گوشی اند !!!![]()
اقا ممنونم
فقط یه موضوعی هست اونم قیمته !!!
این گوشی فردا باید عرضه بشه بصورت رسمی
ولی فکر می کنم
800 یورو کمتر نباشه نظر شما چیه ؟
خواستم به طور عملی بگم که اسم یکی رو اشتباه نوشتن چقدر بدهما مخلص شما هم هستیم
بگذریم.
دوستان فگر کنم ظهور این گوشی با ظهور آن حضرت(عج) یکی بشه. اگه بشه چی میییشه...!
تو ماه رمضونی محمدیاش یه صلوات بفرستن تا تکلیفمون روشن شه. البته با این قیمتی که دوستان دادن تکلیف من از همین الان روشنه... 800 یورو![]()
شب قدر از خدا بخواییم زودتر بیاد بازار !
راستی یورو چقدره الان ؟ فکر کنم بیاد تو بازار زیر 1 تومن نباشه!![]()
مردم از انتظار ه 1 اکتبر
!!!
فقط یه روز مونده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)