سلام
یه سوال دارم
این Rss وی بولتن رو چطور باید راه انداخت ؟
سلام
یه سوال دارم
این Rss وی بولتن رو چطور باید راه انداخت ؟
با سلام
اگر کسی تمام مدهای Vb رو داره لینک بده تا نصب کنیم.
با تشکر
سلام به همگي
من يه هاست عالي با تمام امكانات دارم كه اجازه نسخه نال شده رو نميده
تا جايي كه من شنيدم ، يه قسمتي از برنامه نويسي vBulletin هست به صورت مخفيانه ايميل ارسال ميكنه با سايت سازنده و اون ميدونه كه شما لايسنس داري يانه و همينطور هم اگه بخوايي از امكاناتش مثل هك ، پلاگين ، به روز رساني و ... استفاده كني بايد لايسنستو تو سايتش به ثبت برسوني
خوب حالا سوال من اينجاست كه من ميخوام دو تا سايت بزنم همراه دو تا انجمن
ميتونم يه نسخه لايسنس دار بخرم و دو بار (يعني براي دوتا سايت) رو هاستم ازش استفاده كنم
ضمنا اگر متوجه بشند (كه سريع ميشند و اگر بازديد بالا باشه و مهم باشي و هاستت هم كپي رايت و اينا ... بهت گير ميدند) چند وقت بهت زمان براي خريد لايسنس رو ميدن ؟
با تشكر![]()
دوست من فايل install.php در داخل پوشه install البته بايد قبل از اون config.php.new رو به config.php تغيير نام بدي و اطلاعات مربوط به ديتابيست رو توش وارد كني.![]()
[quote=RamCo;1457950]سلام دوستان
من میخواستم بدونم میتونم فونت فارسی که داخل فارسی سازه رو عوض کنم ؟ یا اندازشو ؟ اگه میشه چجوری ؟
بله ميشه
شما بايد بري در قسمت مديريت كل سايت يعني admin بعد بري داخل تنظيمات ويبلتين در اونجا همچين قابليتي هست.
ممنون میشم جواب بدید . یعنی میخوام خطم خطی باشه که اینجا به کار رفته .[/ quote]
عزيزم بايد فوتنش رو روي سايتت نصب كني.
يعني توي پوشه مربوط به فونت آپش كني
دوست عزيزم فارسي ساز ويبلتين همه جا ريخته.
ولي خودتون هم ميتونيد فارسي سازش رو درست كني
نميشه گذاشت و الا من تايپيك مخصوص فارسي ساز ويبلتين زدم كه دوستان اخطار دادند.
شما هم مثل دوست قبلي.
پيغام خصوصي بدين تا بهتون بدم
اينقدر ها هم گير نيستند.
ميتوني از يه هاست اراني خدمات بگيري يا اگه حياتيه بگيري و ميتوني از يه لايسنس در سايت خودت چند بار هم استفاده كني
![]()
من با هاستم تماس گرفتم و اين سوال و جواب ها مطرح شده
اصل كار اينه كه ميگه با گوگل ميتونند بفهمند لايسنس داره يا نه
In FREE WEBSITE PLUG-IN SCRIPTS writed :
Many, Many Others...
Is include vBulletin ?
Can I Install Null vBulletin ?
If I Install Null vBulletin Bluehost Ban my site ?
Null vBulletin is an illegal, pirated piece of software. You may not install it on Bluehost.
Can I Install It For Test ?
No. You may not install it for any reason. Which part of "illegal" and "pirated" do you not understand?
If I Buy a licence Can I Use twice on my site ?
As far as I know, buying one license allows you to install one copy of vBulletin, but you'd have to check with the actual license provisions.
How find vBulletin.o®g that my version is Null ?
Are you asking advice about how to break the law, and get away with it?
Before spending money on a vBulletin license, however, you should be aware that vBulletin is well-known as a resource hog, and might not be a good choice for shared hosting (this forum is hosted on a dedicated server).
A quick Google reveals this, from the vBulletin license:
vBulletin license grants you the right to run one instance (a single installation) of the Software on one web server and one web site for each license purchased. Each license may power one instance of the Software on one domain. For each installed instance of the Software, a separate license is required.
البته به اين نتيجه رسيدم كه ميشه به جاي vBulletin از phpbb3.0.2 استفاده كنم با يه قالب درست حسابي
چون هم دزدي نيستهم ديگه درد سر بن شدن و ... اون رو ندارم
بحث استفاده از ویبلتینه!
و الا میشه از smf و mybb و ... هم استفاده کرد.
باز دوباره با مسئولين هاستم تماس گرفتم و اونها گفتند از رايگان حق داري استفاده كني و لايسنس دار
و گفتند كه phpbb در مورد كاربران وقتي كه تعدادشون زياد ميشه به مشكل بر ميخوره
البته تا جايي كه شنيدم در كل phpbb از Mybb و smf بهتره
كسي نظري در اين مورد داره ؟
ارزش ويبلتين بالا تره.
داداش از ويبلتين استفاده كن حتي اگه مجبور شدي لايسنس بگيري.
ارزششو داره كه براش پول بدي.
چون خطر هكش كمتره يا نزديك به ابسيلونه!
حالا خود داني!
******صلاح كار خويش خوسروان دانند******
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)