در جواب محاسبه نشده هزینه چیزی نمی شه گفت ، همین طور که خودتون گفتین در ابتدا کار می کرده و بعد از مدتی این کارو انجام نداده ، پس از کجا میشه فهمید مشکل از کجاست !
فیلتر بر اساس تاریخ کاملا درسته .
در جواب محاسبه نشده هزینه چیزی نمی شه گفت ، همین طور که خودتون گفتین در ابتدا کار می کرده و بعد از مدتی این کارو انجام نداده ، پس از کجا میشه فهمید مشکل از کجاست !
فیلتر بر اساس تاریخ کاملا درسته .
بعضی از دوستان نمی دونم چرا اینطوری نظر میدن !!!
این نرم افزاری که معرفی کردین اصلا چیزی برای بحث کردن نداره.
نسخه ی جدید MB Timer در دست ساخته . :
قابلیت هایی که فعلا قراره به این نسخه اضافه بشه رو ذکر می کنم اگه چیزی کم و کسر داره ، دوستان لطف کنن با ذکر دلیل بگن ، تا اضافه بشه.
1.پشتیبانی از دو زبان فارسی و انگلیسی
2. محاسبه هزینه تلفن بطور کاملا دقیق در اتصال به هر کدام از استان ها
3. تغییر ظاهر نرم افزار به طور کامل
4.پشتیبانی از مولتی کارت ها ، و محاسبه هزینه و زمان کارت ها
در ضمن یه سوال :
تاریخ ها در برنامه شمسی باشه یا میلادی ؟
این تغییرات اساسی نرم افزار بود ، تغییرات جزئی زیاده.
منتظر نظرات دوستان هستم.
دقيقا چيزي براي بحث كردن نداره چون از هر لحاظ تكميله. به هر حال من كه از اون استفاده مي كنم MB Timer شما رو هم دانلود كردم به قول شما جا براي بحث زياد داشت من هم از حاشيه و بحث زياد خوشم نمياد اينكه Turbo Dial Info رو پيشنهاد مي كنم.
در ضمن مهمترين مسئله براي يه برنامه User Friendly بودن اونه. اميدوارم اين مسئله رو درك كني و بتوني تو MB Timer لحاظ كني. مسئله اي كه نرم افزارت فاقد اون بود.
دوست عزیز اینکه این نرم افزار ساده هست و چیزی نداره دلیل نمیشه که MB Timer ضعیفه !!! یا بدرد نمی خوره.
ممنون از نظرتون.
دليلت فقط User Friendly بودنه ؟
يا چيزه ديگه اي هم هست ؟
هم يوزر فرندلي نبودن هم زيبا نبودن ، هم باگ داشتن الان ميگه پول تلفنم صفر تومنه. اينو ديروزم گفت هر روز همينو ميگه
Last edited by erroring; 29-04-2007 at 21:20.
من با فونتهاش مشکل دارم.فونتاش دیده نمیشه.راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)