خب مال منم درست شدش به نظرم مشکل از خود فایل بود چون به محض اینکه آکوستیک رو عوض کردم قبول کرد. الان صداش خوبه اون ارجینال 880 رو هم انداختم توی هندسفری خیلی خوب بود ولی توی اسپیکر یه جوری صداش زیر بود و بلندی هم کم بود.
خب مال منم درست شدش به نظرم مشکل از خود فایل بود چون به محض اینکه آکوستیک رو عوض کردم قبول کرد. الان صداش خوبه اون ارجینال 880 رو هم انداختم توی هندسفری خیلی خوب بود ولی توی اسپیکر یه جوری صداش زیر بود و بلندی هم کم بود.
واسه منم قبلا همین بود وضوحش خیلی بالا بود ولی صداش تیز طوری که رو مخ ادم راه میرفت . البته به اکولایزر هم ربط داره.
![]()
دوستان من دو همین اکوستیک ارجنیال 880w رو نصب کردم و بعد ازاون xero رو نصب کردم ولی موندم که آیا نصب شده یا نه ؟چون صداش تفاوتچندانی نداره میشه کسی فایل درست این آکوستیک رو بذاره چون اون قبلی برای من کار نمیکنه در ضمن میشه کاری کرد که بفهمیم توی گوشیمون چه آگوستیکی نصبه که مطمئن بشیم که نصب شده یا نه
شرمنده به خاطر انشای بدم عجله داشتم
من تو هک گوشیم مشکل دارم. همون اول که باید c رو نگه دارم و کابلو وصل کنم هیچ اتفاقی نمیفته!
USBFlash driver رو نصب نکردی.
از اینجا بگیرش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
usb flash درایورو احتیاج نیست از جای بگیرید تو CD گوشیتون هست
ببین وقتی برنامه رو اجرا کردی و فایل رو توی مسیر مشخص گذاشتی اونوقت گزینه ی فلش رو بزن .
چیزی که میبینی اونجا نوشته که کلید C رو نگه دار و کابل رو وصل کن تو هم همون کار رو میکنی
بعد از چند ثانیه یه سری محاسبات انجا ممیشه .
من تا حالا 2 تا 3 بار درایور K800 و عوض کردم اما صداش چندان زیاد نشد یه درایور توپ بدید که هم کیفیت داشته باشه هم صداش زیاد باشه.
rusf81_mix
از 2 صفحه قبل دان کن.
سلام دوستان
من يكي از آكوستيك هاي بالا رو ريختم وقتي كه مي خواستم از طريق هندز فري صحبت كنم صداي من نميره ولي صداي طرف مقابل برام مياد . در ضمن اين كار را با چندين هندز فري امتحان كردم اما باز هم همين طوري !!! مي خواستم ببينيم مشكل چيه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)