تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 228

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 3110

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام
    من می خوام این گوشی را بخرم . فقط می خواستم ببینم الان قیمتش چنده و تو جعبش سی دی نصب و وسایل جانبی مثل هندزفری داره یا نه ؟
    قیمتش حدود 115-120 ... سی دی و کابل مینی یو اس بی همراهش نیست ولی هندزفری ( مونو ) تو پک گوشی موجوده...

2. این کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با کابل دارم .
    وقتی کابل را به گوشی ( 3110 Classic ) و کامپیوتر وصل می کنم و از تو گوشی Data Storage را انتخاب می کنم می تونم همه جوره به فایل ها دسترسی داشته باشم ولی من می خوام بتونم از طریق کامپیوتر به گوشی اس ام اس هم بریزم . ( مثل برنامه MyPhoneExplorer برای سونی اریکسون ) من Nokia PC Suite را نصب کردم ولی وقتی Get Connected را انتخاب می کنم و می گم از طریق کابل گوشی را وصل کردم ، Next فعال نمیشه ( یعنی گوشی را پیدا نمی کنه ولی ارور نمیده ) و به همین دلیل هم با برنامه ی Mobile Master که برای ریختن اس ام اس دانلود کردم نمی تونم به گوشی دسترسی داشته باشم چون این برنامه با PC Suite کار می کنه و باید اول PC Suite گوشی را شناسایی کنه و بعد با این برنامه کار کنم . حالا به نظر شما دلیل این ناکامی من چیه و باید چکار کنم ؟
    ممنون می شم زودتر جواب بدید .
    در ضمن عکس های زیر هم بیانگر اینه که گوشی من به کامپیوتر وصله ولی برنامه اونا نمی شناسه . عکس دوم هم از برنامه Mobile Master گرفته شده :

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان موزيك پلير گوشي من نميتونه ايل هاي موزيك توي گوشي مو پيدا كنه . وقتي موزيك پلير رو اجرا ميكنم شروع ميكنه به اپديت كردن ليست اما بعد از 100 درصد شدن ميگه فايل موسيقي پيدا نشد ؟؟ فايل ها هم همه سالمه هم توي حافظه تلفن هم توي مموري كارت .ميشه بگين چه جوري درست ميشه ممنون ميشم ( nokia 3110 classic گوشي من ( در ضمن گوشي رو reset هم كردم جواب نداد !!! مديا پلير ديگه ايرو هم نصب كردم بازم نشد
    قشنگ تو باید مموری کارتت رو فرمت کنی فرمتشم fat کنی
    برای تو fat 32 هست عوض کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با کابل دارم .
    وقتی کابل را به گوشی ( 3110 Classic ) و کامپیوتر وصل می کنم و از تو گوشی Data Storage را انتخاب می کنم می تونم همه جوره به فایل ها دسترسی داشته باشم ولی من می خوام بتونم از طریق کامپیوتر به گوشی اس ام اس هم بریزم . ( مثل برنامه MyPhoneExplorer برای سونی اریکسون ) من Nokia PC Suite را نصب کردم ولی وقتی Get Connected را انتخاب می کنم و می گم از طریق کابل گوشی را وصل کردم ، Next فعال نمیشه ( یعنی گوشی را پیدا نمی کنه ولی ارور نمیده ) و به همین دلیل هم با برنامه ی Mobile Master که برای ریختن اس ام اس دانلود کردم نمی تونم به گوشی دسترسی داشته باشم چون این برنامه با PC Suite کار می کنه و باید اول PC Suite گوشی را شناسایی کنه و بعد با این برنامه کار کنم . حالا به نظر شما دلیل این ناکامی من چیه و باید چکار کنم ؟
    ممنون می شم زودتر جواب بدید .
    در ضمن عکس های زیر هم بیانگر اینه که گوشی من به کامپیوتر وصله ولی برنامه اونا نمی شناسه . عکس دوم هم از برنامه Mobile Master گرفته شده :

خوش تیپ تو برنامه pc suite رو باید تو کامپیوترت نصب کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوش تیپ تو برنامه pc suite رو باید تو کامپیوترت نصب کنی
    سلام عزیز
    pc suite مه نصب بود . مشکل این بود که من درایور کابل را نصب نکرده بودم ( نداشتم ) ولی از خود سایت نوکیا گرفتم نصب کردم درست شد .

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    می خواستم یه برنامه ی ساده مثل MyPhoneExplorer که برای سونی اریکسون هست برای نوکیا معرفی کنید که از 3110 پشتیبانی کنه و بشه با اون از کامپیوتر به گوشی اس ام اس ریخت . ( البته به جز pc suite )
    Last edited by aquaquest; 30-11-2008 at 16:47.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام
    می خواستم یه برنامه ی ساده مثل MyPhoneExplorer که برای سونی اریکسون هست برای نوکیا معرفی کنید که از 3110 پشتیبانی کنه و بشه با اون از کامپیوتر به گوشی اس ام اس ریخت . ( البته به جز pc suite )
    سلام دوست من ....
    این صفحه رو ببین و هرکدوم رو که میخوای نصب کن ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای نقطه چین پی سی دانلود بنویس

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست من ....
    این صفحه رو ببین و هرکدوم رو که میخوای نصب کن ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای نقطه چین پی سی دانلود بنویس
    سلام
    ممنون . من این صفحه را دیدم و یک بار هم Mobile Master را از آن دانلود کردم . برنامه ی خیلی خوبیه ولی فقط میشه باهاش اس ام اس فرستاد و نمی شه از طریق آن اس ام اس را به گوشی کپی کرد . شما برنامه ای را در این صفحه می شناسی که این کاربرد را داشته باشد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید پست دوباره می دم ولی چند روز از پست قبلی گذشته و جوابی نگرفتم .
    اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان قیمت گوشی الان چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •