تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 272 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض لمپارد هنوز نمی تواند

مسئولین و پزشکان چلسی و انگلستان گفتند که لمپارد نمی تواند در دیدار تیم ملی انگلستان مقابل روسیه بازی کند و چهارشنبه او غایب خواهد بود

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، ستیو مک لارن سر مربی تیم ملی انگلستان امیدوار است که این هافبک موفق بتواند در دیدار مقابل اسرائیل بتواند بازی کند . فرانک لمپارد در هفته ی پیش از ناحیه عضله ی پا صدمه دید هنوز بهبود نیافته و فعلا نمی تواند بازی کند . حتی نمی تواند در تمرینات انگلستان و چلسی شرکت کند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض كفش‌های جادویی برای بالاك

ناراحتی بازيكن آلمانی چلسی از گزارشگر شبكه Zdf

خط خوردن نام ميشائيل بالاك از باشگاه چلسی در رقابت‌های مرحله ی گروهی ليگ قهرمانان اروپا برای اين بازيكن موضوعی تمام شده است. سرگروه تيم ملی آلمان اكنون بر روی بازگشت خود به ميدان كار می‌كند.
    اين بازيكن 30 ساله هم‌چنان نمی توان زمان دقيقی را برای بازگشت خود به فوتبال عنوان كند.

او در گفت‌وگو با پايگاه اينترنتی فدراسيون فوتبال آلمان درباره ی اوضاع خود گفت: «اوضاع بهتر شده است. هنوز هم درد دارم. شرايط هنوز به گونه‌ای نيست كه بتوانم بازی كنم و يا در تمرين‌های باشگاه حضور داشته باشم. هنوز نمی‌توانم هيچ پيش‌بينی ای در اين باره داشته باشم.»

بالاك در اين گفت‌وگو درباره‌ي خط خوردن نامش از فهرست باشگاه لندنی در رقابت‌های ليگ قهرمانان اروپا گفت: «من هم نااميد و سرخورده شده‌ام. اكنون بايد اين موضوع را بپذيرم و ببينم كه دوباره سلامت شده‌ام. آن زمان می توانم درباره ی ديگر مسائل فكر كنم.»

بالاك در حال حاضر با «كفش‌های جادويي‌اش» كار می‌كند. «لايه‌های ويژه» در كفش‌های او قرار است به ياری زانوی دوبار جراحی شده‌اش بشتابند. او پس از معالجه‌ ی دوباره‌اش نزد هانس مولر ويلهلم ولفارت پزشك تيم ملی آلمان بسيار خوشبين‌تر از گذشته شده است.

در عين حال پزشكان باشگاه چلسی چنين نظري درباره‌ي بالاك ندارند و بر اين باور هستند كه او به زودي نمي‌تواند بهبود پيدا كند. بالاك روز شنبه همراه با پزشك چلسي راهي شركتي شد كه مسؤول تهيه لوازم ورزشي براي بالاك است. اين شركت بايد براي بالاك كفش جديدي را طراحي كند.

بازيكن پيشين بايرن مونيخ با يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان هم گفت‌وگويي داشت و درباره‌ي اوضاع سلامتي‌اش با وي صحبت كرد.

بالاك با ناراحتی از گفته‌های يوهانس بي‌كرنر، گزارشگر شبكه Zdf آلمان در جريان ديدار ولز برابر آلمان گفت: «نهايت بي‌شرمي است. من هم هيچ‌گاه نمي‌گويم، به برنامه‌ي آشپزيت برس و مرا با فوتبال به حال خود بگذار. تو از اين موضوع چيزي نمي‌داني.»

كرنر در جريان گزارش بازي كه شنبه در كارديف پايتخت ولز برگزار شد، گفته بود: «لندن تا اينجا تنها دو ساعت فاصله دارد، آن هم با قطار. آيا كاپيتان نبايد در كنار تيم مي‌بود؟»

در اين بين اميدواري بالاك به بازگشت بالاك و حضور در ديدار برابر ايرلند و چك در ماه اكتبر كاهش يافته است. او پس از پيروزي دو بر صفر آلمان برابر ولز گفت: «بازگشت بالاك و البته تورتسن فرنيگز در دو يا سه هفته آينده مطرح نيست.»

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رقیب اصلی ما منچستره یعنی از پسش بر میایم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

با این اوصاف شاید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض با وجود پيشنهاد نجومی چلسی :" دوس سانتوس" در بارسلونا می‌ماند

مدير برنامه‌های "جيووانی دوس سانتوس" پديده جديد تيم بارسلونا هر گونه امكان پيوستن اين بازيكن به چلسی يا ديگر تيم‌های انگليسی را رد كرد.
    پيني زهاوی اعلام كرد كه دوس سانتوس، رونالدينيو جديد و پديده جوان بارسلونا در نيوكمپ باقی خواهد ماند.
    باشگاه چلسی قصد دارد تا اين بازيكن را با مبلغ شگفت‌انگيز 67 ميليون پوند به خدمت گيرد و او را پيش از امضای قراردادی جديد و طولانی با بارسلونا به استمفوردبريج بكشاند.
    همچنين منچستريونايتد و ليورپول نيز خواهان دوس سانتوس 18 ساله هستند اما، مدير برنامه‌های او گفت: "هيچ قراردادي بين اين بازيكن و تيم‌هاي انگليسی مطرح نيست."
    او افزود: "بدون ترديد دوس سانتوس الماس فوتبال است و من تا ماه نوامبر آينده درباره ی قرارداد جديد با او صحبتی نخواهم كرد."
    جيووانی دوس سانتوس تا 2008 با بارسلونا قرارداد دارد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

رقیب اصلی ما لیورپول هست و تاحدی آرسنال

منچستر با این بازیاش فعلا نمیتونه رقیب جدی باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مورینیو قهرمانی می خواد

تمامی بازیکنان که به کشور های خود رفته بودند تا به تیم ملیشان کمک کنند امروز به لندن برگشتند . امروز عصر تمرینات چلسی در کبهام دوباره آغاز شد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، بازیکنان چلسی تمرینات خود را آغاز کردند تا با آمادگی بیشتر به استقبال بازی مقابل بلکبرن بروند . مورینیو می گوید : ما در فصل قبل ۴ بار با بلکبرن بازی کردیم که هر ۴ بار را بردیم و این فصل هم خواهیم برد و ما فقط به قهرمانی فکر می کنیم . من فرقی با دو فصل قبل که تمامی مسابقات را می بردیم نمی بینم و برای قهرمانی سعی می کنیم همه ی بازی ها را ببریم . او افزور : به نظر من مهم ترین و زیبا ترین لیگ را انگلستان دارد و هر کسی دوست دارد آن را بالا ی سر ببرد

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مورينيو: ليگ برتر بهترين ليگ جهان است.

خوزه مورينيو از ليگ برتر انگليس به عنوان بهترين ليگ فوتبال جهان نام برد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي پرتغالي چلسي درباره ليگ برتر گفت: به نظر من كسب قهرماني ليگ برتر همواره دست آوردي بزرگ محسوب مي‌شود.
    اسپانيايي‌ها و ايتاليايي‌ها بايد مرا ببخشند اما فكر مي‌كنم ليگ برتر بهترين ليگ در نوع خود است و هر سال بهتر از سال قبل مي‌شود.
    نه تنها فتح اين ليگ افتخاري بزرگ به شمار مي‌رود، بلكه فرار از خطر سقوط از آن نيز موقعيتي بزرگ تلقي مي‌شود و بازي در ليگ برتر كار چندان آساني نيست.

منبع : ایپنا

* سعی می کنم خبر کامل ترشم بزارم.*

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مالودا در حال وفق گرفتن با چلسی!

بازیکن سابق لیون فرانسه تصدیق کرد که : او در حال تعدیل با شیوه بازی در لیگ برتر است - نه در درباره رقابت برای جایگاهی در چلسی اما او هنوز تمام توانایی های خود نشان نداده است .
    فلورات مالودا توانسته است برای چلسی گل به ثمر برساند اما هنوز بهترین عملکرد خود را نه !
    او به روزنامه فرانسوی لی ایکویپ گفت : من در چلسی خوب کار می کنم . من هنوز در دوره هماهنگی خود هستم و همین هم انتظار می رفت!
    " این عملکرد کاملی نیست من با دشواری هایی روبرو هستم و بالاتر از آنها اینجا رقابت بسیار سختی در جریان است و این یه سیستم متفاوته که من باید به آن عادت کنم .
    ولی هنوز خوشحالم ، این یه رقابت جدید و هیجان انگیزه و بودن در اینجا موقعیت عالیه ی . اینجا توقعات بسیار بالاست و این به من همون احساس مسئولیتت بالایی رو میده که من دنبالش بودم ".
    مالودا لیون را به ارزش 20 میلیون یورو این تابستان ترک کرد .

منبع : Goal.com

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض شوا باز می گردد .

در دیدار آینده تیم چلسی خوزه مورینیو دو بازیکن ارزشمند خود یعنی لمپارد و دروگبا را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , چلسی در غیاب کاروالیو , بالاک , لمپارد و دروگبا به مصاف تیم فوتبال بلکبرن خواهد در رفت در حالی که مورینیو با توجه به نبود دروگبا و عملکرد نه چندان خوب مهاجمان این تیم که در دیدار های قبلی بازی کرده اند نام شوچنکو را در لیست بازیکنان تیمش مقابل بلکبرن قرار داد
    خوزه پیرامون بازگشت شوا می گوید : این بازگشت خوبی برای او خواهد بود , ما در شرایطی هستیم که به تمام بازیکنان تیممان نیاز داریم . ما در 2 هفته 5 بازی داریم که برای این بازیها از تمام بازیکنان آماده استفاده می کنیم
    وی ادامه داد : با مصدومیت دوگبا و حضو پیزارو در تیم ملی کشورش و بازگشت دیر هنگام او تصمیم گرفتیم تا از شوچنکو استفاده کنیم گرچه او بازیهایی برای تیم ملی اش انجام داده ولی او توانایی اش را دارد و مطمئنا دقایقی برای چلسی بازی خواهد کرد

در انتها مورینیو از عملکرد شاگردانش در بازیهای ملی تقدیر کرد و بازیهای آنها را مورد ستایش قرار داد .

منبع : chelsealondon.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •