تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 2376 اولاول ... 1016171819202122232430701205201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

چطور به امیر قلعه نوعی سه سال فرصت دادیم و درست سال آخر یعنی سومین سال بود که استقلال رو قهرمان لیگ برتر کرد
    حالا چطوریه که فقط 5 تا بازی از لیگ گذشته و هنوز هیچی معلوم نیست باید بگیم که حجازی رو باید کنار بذاریم اونم توی این شرایط که همه چیز فقط تقصیر حجازی نیست
    اگر به قلعه نوعی سه سال فرصت دادیم تا تونست تیم رو قهرمان کنه چرا نباید حداقل یک سال یا دوسال این فرصت رو به حجازی بدیم

حداقل قلعه نوعی لجباز نبود که بگه اگه مجیدی تا آخره هفته نرسه نمیخوامش یا از سیستمه 4.4.2 استفاده کنه که هیچی ازش نمیدونه

قلعه نوعی اگه این بازیکن های حاله حاضر رو داشت تو اون 3 سال ما بیشتر از یه قهرمانی کسب میکردیم

من نمیگم حجازی مربی بدیه و لی قلعه نوعی نمیشه

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

بنده قبلا گفتم به حجازی باید فرصت داد و هنوز هم همین رو میگم
    ولی یه واقعیتی که هست اینه که نه حجازی و نه قلعه نوعی هیچ کدوم مربی نیستن .
    مرفاوی طفلک از هر دوی اینها بیشتر حالیشه .
    یه مقایسه بین بیزیکن های پارسال مرفاوی با پیرارسال قلعه نوعی و امسال حجازی بندازین .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنده قبلا گفتم به حجازی باید فرصت داد
    از این فرصت ها زیاد بهش داده شده . ( مگه مربی 35 ساله است که فرصت بدیم بهش ؟ )

نه حجازی و نه قلعه نوعی هیچ کدوم مربی نیستن .
    از وجناتشون مشخصه .

مربیگری تیم ملی رو بدین بهش.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هنوز براي اين حرفها زوده . هنوز هفته 5 هستيم . كمي صبر ...

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال استقلال بیشتر از نا هماهمنگی داره چوب بدشانسیشو میخوره

داره خودمونی میشه Great Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض

تنها کاری که الان میتونیم بکنیم اینه که صبر کنیم چون نه اونقدر قدرت داریم که کادر فنی رو عوض کنیم !!!!!! نه میتونیم لباس بپوشیم بریم تو زمین .... ولی به نظر من اونقدرها هم تقصیر حجازی نیست، چون اگر منصفانه بازی هایی که استقلال توش امتیاز از دست داده ببینیم قبول کنید که استقلال کیلو کیلو فرصت از دست میداد اون هم چه فرصت هایی ... گل هایی هم که میخوریم بیشتر رو اشتباه فردیه ... ولی این رو قبول دارم یه تیم هر چقدر قشنگ بازی کنه و فرصت داشته باشه اگر ببازه یه بازنده است...ایشالله بهتر میشیم

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حداقل قلعه نوعی لجباز نبود که بگه اگه مجیدی تا آخره هفته نرسه نمیخوامش یا از سیستمه 4.4.2 استفاده کنه که هیچی ازش نمیدونه

قلعه نوعی اگه این بازیکن های حاله حاضر رو داشت تو اون 3 سال ما بیشتر از یه قهرمانی کسب میکردیم

من نمیگم حجازی مربی بدیه و لی قلعه نوعی نمیشه
    وجدانا قلعه نویی رو با ناصرخان مقایسه نکنید که بدجور اعصابم داغون میشه

قلعه نویی کجا حجازی کجا البته من به عنوان یه استقلالی برای قلعه نویی هم احترام قائلم ولی ناصرخان یه چیزه دیگس
    همچین میگید بازیکنان حال حاضر انگار همه ستاره های دنیا زیر دست حجازیه زمان قلعه نویی یه حسین کاظمی آماده وسط زمین بود و یه جباری آماده بازیسازی میکرد و یه فوروارد نوک گلزنی مثل عنایتی هم اون جلو گل میزد
    ولی من نمیگم الان بازیکنای بدی داریم اما خداوکیلی تیم هنوز یه بارم به طور کامل زیر دست حجازی نبوده
    جباری که آماده نیست . منصوریان مصدومه. مجیدی که فعلا بازی نمیکنه. یوسفی مصدومه. طالب لو آماده نیست. صادقی هم فعلا محرومه . بیاتی نیا مصدوم شده .شفیعی هنوز آماده نیست.برهانی هم که توی چارچوب شناسی یه مقدار مشکل داره و.....

خداییش همینجوری رو باد هوا حرف نزنین. تیم حجازی رو بعد از 5 هفته با این وضعیتش با تیم قلعه نویی که سه سال کنار هم بودن مقایسه میکنید؟ واقعا تیم داره چوبه همین هوادارارو میخوره . اگه میخواین اینجوری از تیم حمایت کنین همون بهتر که نکنین

بنده قبلا گفتم به حجازی باید فرصت داد و هنوز هم همین رو میگم
    ولی یه واقعیتی که هست اینه که نه حجازی و نه قلعه نوعی هیچ کدوم مربی نیستن .
    یه مقایسه بین بیزیکن های پارسال مرفاوی با پیرارسال قلعه نوعی و امسال حجازی بندازین .
    عزیز من تیمی که دست مرفاوی بود بازیکناش سه سال کنار هم بازی کرده بودن

واقعا حرص آدمو درمیارید

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

وجدانا قلعه نویی رو با ناصرخان مقایسه نکنید که بدجور اعصابم داغون میشه

قلعه نویی کجا حجازی کجا البته من به عنوان یه استقلالی برای قلعه نویی هم احترام قائلم ولی ناصرخان یه چیزه دیگس

دقیقا" درسته اگه حجازی مربی بود حداقل تو این چند سال تو لیگ برتر یه تیم بهش میدادن که هدایتش کنه نه اینکه بره نساجی قائمشهر

بابا شما چرا به عقب برنمیگردی حجازی تو تاریخ ایران یه [B]دروازه بان اسطوره ای بوده [B] نه یه مربی خوب

والا این وقتی اومد استقلال مدرک مربیگری معتبر نداشت و 1 ماه رفت کلاس مربیگری و درجه b رو گرفت و یا علی استقلال

همچین میگید بازیکنان حال حاضر انگار همه ستاره های دنیا زیر دست حجازیه

مگه ستاره های لیگ الان زیره دسته پرسپولیس یا سپاهان یا ملوانه ؟ که صدر جدولن ؟

زمان قلعه نویی یه حسین کاظمی آماده وسط زمین بود و یه جباری آماده بازیسازی میکرد و یه فوروارد نوک گلزنی مثل عنایتی هم اون جلو گل میزد
    ولی من نمیگم الان بازیکنای بدی داریم اما خداوکیلی تیم هنوز یه بارم به طور کامل زیر دست حجازی نبوده
    جباری که آماده نیست . منصوریان مصدومه. مجیدی که فعلا بازی نمیکنه. یوسفی مصدومه. طالب لو آماده نیست. صادقی هم فعلا محرومه . بیاتی نیا مصدوم شده .شفیعی هنوز آماده نیست.برهانی هم که توی چارچوب شناسی یه مقدار مشکل داره و.....

همون حسین کاظمی آماده الان نیمکت نشینه سپاهانه در ثانی مگه ما الان منتظری .. سان جان .. جباری ..یا حتی روانخواه رو نداریم

یکی از پر مهره ترین تیم های لیگ هم هستیم

خداییش همینجوری رو باد هوا حرف نزنین. تیم حجازی رو بعد از 5 هفته با این وضعیتش با تیم قلعه نویی که سه سال کنار هم بودن مقایسه میکنید؟ واقعا تیم داره چوبه همین هوادارارو میخوره . اگه میخواین اینجوری از تیم حمایت کنین همون بهتر که نکنین

عزیز من تیمی که دست مرفاوی بود بازیکناش سه سال کنار هم بازی کرده بودن

واقعا حرص آدمو درمیارید

بابا تو اون سه سال دو تا نایب قهرمانی یه قهرمانی تازه با اون بازیکن ها

دوست عزیز

به هر حال حرص الکی نخور منم دوست دارم استقلال خوب بازی کنه و خوب نتیجه بگیره و مطمئنا" تو بازی های آینده بهتر میشه به هر حال انتظار از این تیم با این بازیکن ها بالاست و حجازی باید قشنگ این مسئله رو درک کنه

به امید موفقیت این تیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آقا فری این همه تعصب نکشید. من هم خودم عاشق حجازیم ولی حجازی از علم فوتبال هیچی بلد نیست. خودمون گول نزنیم استقلال امسال با حجازی قهرمان نمی شه.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض مكاتبه فيفا با فدراسيون فوتبال در خصوص مجيدی

فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) در خصوص پرونده فرهاد مجيدی نامه ای به فدراسيون فوتبال ايران ارسال كرد.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ در اين نام فيفا از فدراسيون فوتبال ايران خواسته بود تا مستندات جديد خود را به آن مرجع ارائه دهد. فدراسيون فوتبال ايران نيز مستندات خود را دوشنبه گذشته به فيفا ارائه داد تا ITC مجيدي هرچه زودتر صادر شود.
    با مكاتبات به عمل آمده بين فدراسيون فوتبال ايران و فيفا، مسئولان استقلال اميدوارند ITC مجيدي تا روز چهارشنبه از سوی فيفا به فدراسيون فوتبال ايران ارسال شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •