ببخشید منظورتون از قرمز کردن اون جملات از متن خبر چیه مثلا؟
اینجا تاپیک میلانه ، برای هواداران میلان.اخبار هم لازم باشه خودمون پوشش میدیم.
حداقل کسانی که هوادار میلان نیستن نباید مغرضانه پست بدن.![]()
ببخشید منظورتون از قرمز کردن اون جملات از متن خبر چیه مثلا؟
اینجا تاپیک میلانه ، برای هواداران میلان.اخبار هم لازم باشه خودمون پوشش میدیم.
حداقل کسانی که هوادار میلان نیستن نباید مغرضانه پست بدن.![]()
حرف مربيتونه پسري.حالا که ناراحت شدي برش ميدارم
سلام دوستان !!
AC Milan 2 : 1 Palermoگلها : آمبروسینی ( '24 ) و اینزاگی ( '90 ) برای میلان و مارک برشانو ( '9 ) برای پالرمو
با توجه به باخت یک بر صفر فیورنتینا مقابل رم، میلان با تفاضل چهارم شد.
فیوره در ادامه با یووه هم بازی داره ( فکر کنم بازی بعد نه بعدیش ) امیدوارم که مساوی کنن که فاصله ی میلان با یووه کمتر بشه . الان 6 امتیاز با یووه فاصله داریم. اگه تو جدول سوم بشیم در لیگ قهرمانان سال دیگه مراحل انتخابی و پیش مقدماتی کمتری طی می کنیم
مرسی.خبر خوشحال کننده و غافلگیرانه برای من بود.چون دیشب تا وسطای بازی فهمیدم 1 - 1 اند ، امروزم که خبرشو گرفتم به اشتباه بهم گفتن میلان مساوی کرده.
خواهش میکنم. چاکر همه ی بر و بچ تیم سرور ...
راستی کاپیتان پائولو مالدینی به رکورد هزار بازی در سری آ رسید .
به گفته ی خود مالدینی در ویترین افتخارات وی فقط یک قهرمانی در جام جهانی با تیم ملی خالیست.![]()
فورزا میلان
من هم برد میلان را تبریک میگم
راستی دیشب پائولوی کبیر بازی کرد یا نه؟؟
به امید برد مقابل کاتانیا در روز چهارشنبه
از بابت اخبار هم از دوستان متشکرم
هواداران ميلان از مالديني خواستند ميلان را ترك نكند
پائولو مالديني كاپيتان كهنه كار ميلان اعلام كرده در پايان فصل جاري از فوتبال حرفهاي كنارهگيري خواهد كرد."
چهارشنبه گذشته مالديني هزار و يكمين بازي حرفهاي خود را برابر آرسنال و در چارچوب جام باشگاه هاي اروپا انجام داد.
او پس از انجام هزارمين بازيش برابر ليورنو اعلام كرد در پايان فصل از فوتبال كنارهگيري خواهد كرد ولي اين صحبت ها واكنش هواداران ميلان را در پي داشته و آن ها خواهان ماندن مالديني هستند.
صدها هوادار ميلاني بيانيهاي صادر كردهاند كه در آن از پائولو مالديني خواستهاند به بازي در ميلان ادامه دهد. آن ها گفتهاند: "مالديني بايد بماند. او همچنان بايد بازوبند كاپيتاني ميلان را بر بازو ببندد و به هنگام قهرماني، جام را بالاي سرش ببرد."
مالديني نيز در پاسخ گفته است: "فكر ميكنم تغيير دادن عقيدهام كار بسيار سختي است. دوست دارم روي حرفي كه زدهام باقي بمانم. دوران ورزشي بسيار خوبي داشتهام و فكر ميكنم ديگر زمان خداحافظي فرا رسيده باشد. دوست دارم در 23 مي جام قهرماني اروپا را بالاي سر ببرم و پس از آن با فوتبال خداحافظي كنم."
گالياني: كارلتو پيش ما ميماند
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان خبر جانشيني مارچلو ليپي به جاي كارلو آنچلوتي، مربي كنوني روسونري را تكذيب كرد. رسانههاي ايتاليايي چندي پيش خبر داده بودند كه چنانچه ميلان راهي مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا نشود كارلتو تابستان پيش رو بايد چمدانهايش را ببندد. گالياني، مرد شماره 2 باشگاه ميلان با رد تمامي اين اخبار و شايعهها گفت: ميلان سال آينده به طور صددرصد كارلو آنچلوتي را روي نيمكت مربيگري خود مينشاند. گالياني ادامه داد: حتي اگر راهي رقابتهاي جام يوفا هم شويم، اوضاع همين گونه خواهد بود. حتي اگر راهي ليگ قهرمانان اروپا هم نشويم، كارلتو پيش ما خواهد ماند. نايب رئيس ميلان در ادامه درباره مارچلو ليپي، مربي پيشين تيمملي ايتاليا و يوونتوس تورين هم گفت: مارچلو ليپي مربي برجسته و شخصيت بزرگي است. ما به او احترام زيادي ميگذاريم، با اين حال اكنون اين آنچلوتي است كه مربيگري تيم ما را بر عهده دارد.
سلام
با تساوی دیشب یوونتوس برابر تورینو اگه بازی امروز رو ببریم به 4 امتیازی یووه میرسیم و باید یواش یواش به سومی فکر کنیم
به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان
مسئولان تیم فوتبال اث میلان ایتالیا با انتشار بیانیه ای در پایگاه اینترنتی این باشگاه ضمن محکوم کردن خطاهای عمدی و برنامه ریزی شده مدافعان تیمهای حرف بر روی کاکا هافبک برزیلی این تیم به شدت انتقاد کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم؛ باشگاه اث میلان ایتالیا در بیانیه خود از این مسئله ابراز نگرانی کرده است که مبادا سلامت کاکا بر اثر خطاهای عمدی و هدفمند مدافعان تیمهای حریف در مسابقات لا لیگا به طور جدی به خطر بیفتد.
مسئولان باشگاه اث میلان ایتالیا پس از شمارش تعداد خطاهایی که در دو مسابقه اخیر این تیم در سری آ با تیمهای پارما و پالرمو بر روی کاکا برنده توپ طلایی صورت گرفته است، اعلام کردند انچه در مسابقات سری آ ایتالیا مایه تعجب می شود تنها خطاهای پی درپی و فاحشی نیست که مدافعان تیمهای حریف بر روی هافبک طراح برزیلی تیم اث میلان مرتکب می شوند و داوران نیز به راحتی از ان می گذرند، بلکه جنبه هدفمند و در واقع مطالعه شده این خطاها است.
در ادامه بیانیه قهرمان جام باشگاههای اروپا امده است: هرگز یک بازیکن دو خطای پی در پی بر روی کاکا مرتکب نمی شود بلکه بایکنان و به ویژه مدافعان تیمهای حریف این خطاها را به طور نوبتی و متناوب انجام می دهند به طوری که به نظر می رسد تیم حریف در ارتکاب خطاهای پی در پی بر روی کاکا یک راهبرد سنجیده و هدفمند برای از کار انداختن این بازیکن اتخاذ کرده است تا داور مسابقه نیز متوجه این نقشه نشود.
در مسابقه یکشنبه گذشته تیم آث میلان با پارلمو، کاکا از ناحیه زانوی چپ اسیب دید و بین دو نیمه تعویض شد. مسئولان باشگاه آث میلان اعلام کرده اند زانوی چپ کاکا دچار کوفتگی شدید شده است و وی نمی تواند تیمش را در مسابقه بعدی در سری آ همراهی کند.
هافبک برزیلی تیم آث میلان دوشنبه در مصاحبه ای تلویزیونی اعلام کرد به هیچ وجه مایل نیست درباره داوران و نحوه قضاوت انها حرفی بزند اما لازم است که انها کاری انجام دهند چرا که با خشونتهای شدید بازیکنان حریف روبرو شده است. با این وجود کاکا تصریح کرد این وضع تنها مختص او نیست بلکه برخی دیگر از مهاجمان نیز با چنین شرایطی روبرو هستند.
آث میلان در بیانیه خود افزوده است خشونتهایی که کاکا در این اواخر در مسابقات با انها روبرو شده است از نوع همان خشونتهایی است که قوای جسمانی مارکو فان باستن بازیکن هلندی آث میلان را تحلیل داد. بازیکن بزرگ هلندی تیم آث میلان اخرین بازی مهم خود را در بیست و هشت سالگی در نوامبر سال هزار و نهصد و نود و دو انجام داد و دیگر نتوانست بازیهای زیبای خود را تکرار کند. بنابراین ما نباید اجازه دهیم کاکا نیز به چنین سرنوشتی دچار شود.
با این وجود کارلو انجلوتی مربی آث میلان در گفتگویی مطبوعاتی درباره خطاهایی که بر روی کاکا صورت می گیرد اعلام کرد مسلما کاکا پیوسته با شدت عمل بازیکنان حریف روبرو است اما من تصور نمی کنم که این خطاها عمدی باشد و فکر نمی کنم که بازیکنان حریف بخواهند صدمه ای به او برسانند. وی افزود داوران هنوز هم می توانند بهتر عمل کنند هرچند دقت و حساسیت انها نسبت به خطاهای شدید بیشتر شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)