♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:15.
سلام
اول بگو چرا این ریختی شدی؟! نشناختم! مگه ادمینا یوزر روهم عوض می کنن؟ پس مدیره ارشده سایت چی می گفت عوض نمی شه!!
نامه کاربری مبارک
راستش این اوصافی که گفتی من فهمیدم کجا رو می گی وچی رو میگی ..ماله من هم عینه همینه وفعاله
1-حالا فایده و تاثیره این در مقابله وقتی که غیره فعاله چیه؟!
2-ببین درست می گم .فایدش مربوط به اینه که اگه سیستم روشن بشه ومودم هم روشن باشه اتومات وصله؟
حالا من وقتی این طوره وکامپیوتر خاموشه وروشن می شه یه علامته زرد رنگه خطر روی کانکشن در قسمته پایینی روی اون دوتا کامپیوتر ها ظاهر می شه وباید مودم رو ریست کنم و دوباره کانکت شم تا این علامت بره و اون کره زمین جایگزین بشه ودر اصل وصل بشه
اشکال از سیستم عامله؟ یا مورده دیگه ای هست.![]()
من هم دیگه از دست این مشکلات خسته شدم
از همه بیشتر این آدم رو ناراحت میکنه
که هر موقع زنگ میزنم ، میگند مشکل از طرف شماست
حالا اگه بخواهم سرویس رو کنسل کنم یکی دو هفته هم بدون اینترنت میمونم
من همه کارم با اینترنته ، حالا نمدونم چی کار کنم
فکر کنم باید برم یک خط دیگه بخرم
رو اون خط جدید اول یک سرویس از راه اندازی کنم
بعد این سرویس فن آوا رو کنسل کنم
عجب اشتباهی کردم از این شرکت سرویس های آشغالش رو گرفتم
آره از فناوا گرفتیم
خازن!!؟؟میپوکه؟!!!!!فکر نمیکنم اینطور باشه من الان بیش از 1 ساله این مودمو دارم و 24 ساعت روشنه در رو 15 دقیقه خاموشش میکنم....ولی حتی آخم نگفته
چه کنیم دیگه هی میخوام اینجا نیام نمیشه
دوست دارم به بچه های گله فناوایی اگر در وسعه اطلاعاتیم باشه خدمتی کنم
بدرود![]()
خیلی قیافم ضایع شده!!؟
من جریانم فرق داشت
ادمینای محترمای سایت گفتند آقا ما یه پولی به شما میدیم این نام کاربریتو عوض کنری.....تو انجمن
آخه خیلی طولانی بود یادتون که هست؟!!!قالبه انجمنو بهم میریخت
این شد که من این ریختی شدم
مرسی محمد جان سالاری
تاثیرش تا اونجایی که من میدونم در مشکل یابی و خطایابی هست.....
آره درست میگی ولی باید یوزر و پسوردو قبلا" Set کرده باشی.....
ماله منم وقتی که مودمو روشن میکنم اولش اونطوری که میگید میشه ولی بعد از 1 دقیقه درست میشه....کانکشنو باز کن Repair رو بزن ببین درست میشه؟....
من دقیقا" نمیدونم مشکل از کجاست....ولی فکر میکنم مشکل از قسمته لن سیستم باشه....آپی هارو دستکاری نکردی؟؟!!
بدرود![]()
بالاخره بعد دو ماه اينترنت شبانه ما هم كار كرد و دبگه از اون ارور اعصاب خورد كنه 734 هم خبري نبود خدا كنه اوضاع به همين منوال بمونه و دوباره اكانتمون قاط نزنه
سلام،
من ميخوام 64 فن آوا بدون محدوديت دانلود رو بگيرم. ميخوام ببينم آيا همه شما دوستان از مودم خود فن آوا استفاده كرديد ؟ چون 40 هزار تومن يك كمي گرون هست. اگر مودم ديگري داريد اسمش رو لطف كنيد و همچنين قيمتش رو ...
در ضمن توي شب مثلا از ساعت 2 يا 3 شب تا 7 صبح سرعت اين مدل (64 كيلوبايت) به چقدر ميرسه ؟ و همچنين در حالت معمولي چقدر هست ؟
ممنون
من یکی از دوستان را می شناختم که از فناوا سرویس گرفته بود با مودم dlink dsl200
فکر کنم ارزون ترین مودم با قیمت حدود 27 باشه
حالا با اين همه كه دوستان از فن آوا بد مي گن، دو دل شدم. اين داستان ارور هاي شبانه و سرعت پايين و ... همچنان ادامه دارد يا اين مشكلات براي قديم بوده. در ضمن من تو تهران هستم، سرويس دهيش چطوري تو تهران؟ تازه اين فن آوا خودش Idc شخصي داره وايبه حال بقيه ...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
IDC شخصي؟
والا الان که شبانه بد نيست.
در مجموع خوبه.
البته اگر شرکتي که اينترنت نامحدود بده پيدا کنيد بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)