شما میتونی وارد live بشی و چیزی DL کنی ؟؟؟
تو LIVE واسه خودت اکانت ساختی ؟؟؟
شما میتونی وارد live بشی و چیزی DL کنی ؟؟؟
تو LIVE واسه خودت اکانت ساختی ؟؟؟
مادر بورد من پورت lan نداره کل کامپیوتر من تنها یه دونه پورت lan داره که اونم مال کارت شبکم هستش و جدا از مادر برده. از طریق usb هم نمیتونم کانکت شم آیا میشه از دو تا کارت شبکه استفاده کرد یعنی اینکه برم یه کارت شبکه دیگه بخرم.
یه سوال دیگه آیا سیم lan به اندازه 7 یا 8 متر گیر میاد؟ باتشکر از samgun گل و عزیز![]()
با تشکر از پاسخ گویی شما
بله من اکانت دارم و میتونم تو XBOX live برم بازی demo دانلود کنم فیلم دانلود کنم و.... اما برای بازی آنلاین این اجازه رو به من نمیده.(دستگاه رو هم نو نو خریدم)
پس معلومه مادربوردت خیلی قدیمیه !!!
نه فرهاد جان نیازی به خریدن دوباره ی کارت شبکه نیست !!! میتونی یه تبدیل 1 به 4 شبکه بگیری که فکر نمیکنم بیشتر از 1500 یا 2000 تومن بشه.راستی این تبدیل ها فقط 1 به 4 نیست!!! هم 1 به 2 داره و هم 1 به 3 حالا هر کدوم که راحت تر گیر اومد.
والا در باره ی طول کابل تاحالا چیزی نپرسیدم ولی اگه نتونستی پیدا کنی شاید فروشنده بتونه واست یکی درست کنه.
علت اینکه نمیتونی از USB استفاده کنی چیه !!!؟؟؟
بهنام جان من چون زیاد LIVE بازی نکردم در این مورد شما چیزی نمیدونم فکر کنم اگه به یکی از دوستان (Terova,Pedram_sad,residen_evil) پیغام بزنی بهتر راهنماییت کنن چون اونا زیاد LIVE بازی میکنن مخصوصا نوید (resident_evil)
Last edited by SamGun; 29-06-2009 at 16:10.
کابل جدا که از اول سوکت ها را داشته باشه فکر نکنم.اگه هم باشه گرون هست(من یک نیم متری خریدم به 1500)
اما شما میتونی کابل جدا بخری و همونجا خودش برات سوکت ها را نصب کنه.
کابل شبکه هم اسمش CAT 5 هست و متری 200 تومن هم هست.هر متراژِ بخواهی میتونی درست کنی.
اولا مرسی از راهنماییت یه روزی جبران میکنم.علت اینکه نمیتونی از USB استفاده کنی چیه !!!؟؟؟
جواب سوالت: Local Area Conection قسمت usb وصل میشه و ارتباطش برقراره با isp ولی نمیدونم چرا تو conection usb همونجا که یوز و پس و شماره تلفن رو مینویسیم وصل نمیشه میگه سیستم مودمتو نمیشناسه در حالی درایورusb رو نصب کردم و سیستم مودم رو شناخته.
با تشکر از راهنماییتون.کابل جدا که از اول سوکت ها را داشته باشه فکر نکنم.اگه هم باشه گرون هست(من یک نیم متری خریدم به 1500)
اما شما میتونی کابل جدا بخری و همونجا خودش برات سوکت ها را نصب کنه.
کابل شبکه هم اسمش CAT 5 هست و متری 200 تومن هم هست.هر متراژِ بخواهی میتونی درست کنی
شما از 1 ماه Free Gold استفاده نکردی ؟! چون این توضیحاتی که شما دادی یعنی اکانتت سیلور شده و 1 ماه گلدت تموم شده !
اطلاعات من مال شماست فرهاد جان !!
با پورت های USB دیگه تست کردی ؟؟؟ تو قسمت Device Manager وضعیت مودمت چطوریه ؟؟
تو اینترنت یه گشتی بزن و آخرین وزژن درایو رو DL کن .
آخه من همش 2 هفته هست که XBOX خریدم اما یک چیز هست من قبلا تو سایت XBOX.com عضو شده بودم و با همونی که عضو شدم با XBOX به XBOX LIVE وصل می شم یعنی اشکال از اینه؟؟؟
و اگر هم اشکال از اینه میشه هیچ جوری چند تا ایمیل درست کرد که از هرکدوم 1 ماه گلد رایگان بگیریم!!؟؟
اگه میشه لطفا آموزشش رو بدید.
TANX
اين روشي كه توي تاپيك اتصال به لايو نوشتن عمل كنم ، از شبكه بن نمشم؟؟؟ بازي هام كپي هست!! راهنمايي كنيد!!
"مي خوام آن بازي كنم و بازي ها كپي شدست، چيكار كنم!!"
Last edited by Elendil1; 30-06-2009 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)