من یه گل دیگه با رود گولیت زدم که یه ذره مکانش از گل ادمیلسون جلوتر بود ولی شوتش خیلی خفن بود.بزارم یا نه؟شاید بتونه یه سوپر گل دیگه باشه.
من یه گل دیگه با رود گولیت زدم که یه ذره مکانش از گل ادمیلسون جلوتر بود ولی شوتش خیلی خفن بود.بزارم یا نه؟شاید بتونه یه سوپر گل دیگه باشه.
خب بستگی داره نحوه شوت زدنش چه جوریه اگه معمولیه نذار ولی اگه مثل گل ادمیلسونه بذارمن یه گل دیگه با رود گولیت زدم که یه ذره مکانش از گل ادمیلسون جلوتر بود ولی شوتش خیلی خفن بود.بزارم یا نه؟شاید بتونه یه سوپر گل دیگه باشه
آقای didisks میگم با توجه به اینکه تاپیک پر بیننده شده،بهتره حالا که روزای آخر عمر pes6 هست،مسابقه قشنگترین گلو راه بندازیم،چطوره.من و تو و بردیا هم میشیم داور.
موافقم.
اما در مورد داورا باید بگم که انتخاب باید منصفانه باشه
باید به همه بگیم تا یه بار دیگه گلاشونو بزارن.باید هم خواهش کنیم بهترین گلشونو بزارن نه هر کی یه گل معمولی زده که بقیه هم میتونن بزنن بیارن بزارن.
به نظر من گلا رو به چند دسته(مثله بهترین گل فردی/بهترین گل تیمی/تکنیکی ترین گل) تقسیم کنیم بعد برای هر دسته یه گل رو به عنوان بهترین گل انتخاب کنیم.
آقا من از داور بودن انصراف میدم.چون گل خود من با ادمیلسون یکی از شانسها هستش نمیخوام با داور بودن حرف درست کنم برا خودم.یکی دیگه بشه جای من.
یه گل زیبای تیمی با تیم آرسنال.دو پاس جالب از نولان و هلب و ضربه زیبای فابرگاس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بردیا.تو توی این تاپیک خیلی فعال بودی.به نظر من باید یکی از داورا باشی.اگه با روشی که من گفتم گلا رو انتخاب کنیم هم هیجان بیشتری داره هم اختلاف نظرا کمتر میشه.چون بیش از یه گل انتخاب میشه
واقعآ قشنگ بود اگه بازم ازینجور گلا داری بذاز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)