تو سرعت من تاثيري هم داره؟
تو سرعت من تاثيري هم داره؟
من از امین نت Adsl مثلا 256 گرفتم سرعت دانلودم بالای 5 خدا شاهده نمیرسه مرکز مدرس شیراز هستم
خلاصه رفتم شرکت تمدید قرار داد 2 ماه قبل قعطی خیلی داشتند برای من برای ماه بعد 14 روز زدن خوب ما از این چهارده روز که استفاده نکردیم اخه برای همون ماهی هم که باید استفاده میکردیم باز هم قعطی بود رفتم اشتراک تمدید کنم میگن شما ما بهتون 14 روز رو دادیم !!!!!!! خدا وکیلی عجیب نیست من 14 روز رو کجا استفاده کردم میگم بابا ماه بعدش هم قعط بودین اینگار اینا هر چی میگی گیج هستند
میگم خوب شما که نمیتونید سرویس 256 بدین به مرکز مدرس پس بیخود میکنید میفروشید میگه ما ربطی نداره ما میفروشیم برین با پشتیبانی اونو زنگ میزنیم میگه با مانیتورینگ مانیتورینگ رو زنگ میزنیم میگه والا ما پهنای باندمون تو شیراز مدرس 256 بیشتر نیست
خلاصه آقای سام می گه ما E1 مدرس رو را انداختیم نباید مشکلی باشه با اینکه ای اون رو نصب کردن هنوز مشکل دارم
دوستان کسی جای رو نمیشناسه که مدرس رو پشتیبانی کنه خسته شدم از این امین نت میگن بومرنگ هم مدرس رو میده ولی نماینده همین امین نت هستش درسته؟؟؟
من که امروز میرم از صبا نت میگیرم دوستان از مدرس کسی از صبا نت گرفته ؟؟؟
کسی گرفته راضی هستید؟؟؟
Last edited by QSEVEN; 17-09-2007 at 13:26.
2 مگ!!!!!!!!!!!!!!!!1
دو مگ به عنوان پهنای باند برای هر نفر؟!!!!!!!!!!!!!11
عمرا
خیلی زیاده
شاید منظورش چیز دیگه ای بوده![]()
ممکنه conflict توی شبکه داخلی شما باشه.
یعنی مثلا اگه توی خونتون از روتر استفاده میکنی .البته احتمالش خیلی کمه
یا ممکن سیستم اونا به صورت دینامیکی نتونسته درست ip بده مودمو ریست کن درست میشه.
دلیلش میتونه این باشه که یک مودم دیگه همراه با مودم شما تقاضای ip داده.
البته این در صورتی هست که شما از مرکز ip دینامیک گرفته باشی .
Last edited by ali80; 17-09-2007 at 18:41.
اصلا توی این حالت کار نمیکنه.
اين پيغام براي من هم مي ياد ولي هيج مشکلي ندارم نه سرعتم کم مي شه و نه قطع مي شم سرعت و همه چيز هم خوب هست
توجه مممممممممممممهم
قابل توجه کاربران شيرازي
لطفاً به نکات زير هم توجه کنيد و هم عمل کنيد کار که من تا مخابرات قصرالدشت پيگيرش بودم و هستم شما هم پيگير باشيد خيلي خوبه به خدا اگه شما دست به دست هم بدهيد هم شرکت ها راضي هستند و هم ما کاربران چون تا وقتي شما دنبال حق و حقوق خود نباشيد هيشکي نيست به دادتون برسه تا وقتي بشيند و بگيد ما در ايران هستيم و اينجا هيشکي حرف ما رو گوش نمي ده سخت در اشتباه هستد
به نکات زير توجه کنيد:
همونطوري که خبر داريد الان دو ماهي مي شه که قيمت ها و پهناي باند نامحدود از طرف مخابرات اعلام شده که قيمت تا 30% کاهش پيدا کنه حالا شما ببيند شرکت ها هيچ تغييري در خدمات ندادند و همون قيمت هاي زمستان سال قبل هست حالا شما چيکار کنيد
من خودم چند بار تماس گرفتم با مخابرات قصرالدشت بخش اينترنت و ديتا يه خانمي هست که الان اسمش يادم نيست ديگه اين که مي تونيد به بخش بازرسي هم تماس بگيريد که رسيدگي کنند وقتي ده نفر تماس بگيرند اعتراض کنند همه به فکر مي افتند
خوب چه طور تماس بگيريد؟
خيلي ساده 118 رو بگيريد مخابرات ولي عصر قصرالدشت مرکزي
دوستان عزيز از هر شرکتي که اينترنت adsl گرفتيد اگه خوب نبود و اذيت شديد حتماً سرويس خودتون رو عوض کنيد و به اين شکل شرکت ها رو وارد به دادن سرويس هاي خوب کنيد
اين محدوديت که الان هست براي کاربران شايد خوب باشه چرا چون که اگه اين محدوديت دانلود نباشه شبانه روز مي خواهيد بزاريد دانلود کنيد و بقيه که مي خواهند از اينترنت استفاده کنند يا خود شما بايد بريد با سرعت هاي در حد دايال آپ به اينترنت وصل بشيد پس بدونيد که اين محدوديت حجمي فعلا به نفع ماست مگه اين که در شيراز که پايتخت الکترونيکي کشور هست يه خورده برسند و بتونيم از پهناي باند بيشتر استفاده کنيم
نکته ديگه اين که از شرکت ها بخواهيد که قيمت ها رو کاهش بدهند انقدر سوال و جواب نکنيد
شرکت ها رو زير سوال ببريد تا کي مي خواهيد به اين چيزي که هست راضي باشيد
بابا يه خورده از خودتون جملبرزه خرج بدهيد
کسي دلش براي من و شما نسوخته اين شما هستيد که بايد از حق و حقوق خودتون دفاع کنيد الان به همه شرکت ها اعلام شده که قيمت ها رو کاهش بدهند من و شما که کاربر هستيم بايد دنبال کاهش قيمت باشيم نه که شرکت ها برن قيمت رو براي من و شما ارزون کنند مطمئن باشيد اونها هيچ وقت دنبال اين کار نمي روند
به هر حال من نه منظورم شرکت خاصي هست نه فرد خاصي همگي دست به دست هم بدهيد از حق خودمون دفاع کنيم اگه شهر ما پايتخت الکترونيک هست افتضاح ترين خدمات در اين شهر هست تا کي بايد بشينيم نيگاه کنيم تا کي؟
من خودم خيلي با اين شرکت ها کل کل کردم که ديگه همشون با اولين تلفن من رو مي شناسند
من اينترنت adsl رو دو هفته است گرفتم مودم هم اين جا در شيراز مودم دسته دوم بهت مي دهند 40 هزار تومان و مودم نو به شما مي دهند 60 يا 55 هزار تومن که اگه اسپليتر هم بخواهيد 5 هزار تومن هم قيمت اون هست من از تهران مودم خريدم adsl roter دار lan + usb با اسپليتر با يک سال گارانتي البته دوستان برام ارسال کردند قيمت مودم 35000تومان + 4000 هزينه پستي 39000 تومن صد شرف داره به اين مودم هايي که اين جا با اين قيمت هاي گزاف مي دهند دست من و شما کاربر
بابا يه خورده دنبال حق و حقوق خودتون باشيد
يادتون باشه هميشه براي انجام هر کاري راه بهتري هم هست پس شما هم هميشه دنبال اون راه بهتر باشيد
شاد باشيد و سرفراز
يک نمونه مثال بزنم از پاساژ ملاصدرا :
من رفتم يک موس بخرم اونجا البته توي پاساژ هم من رو مي شناسند که عاجزشون مي کنم
گفتم موس ليزري مي خواهم آقا اين ها فرق موس ليزري رو اپتيکال رو نمي دونند کاسب نمي دونه موس اپتيکال چيه؟
موس ليزري چيه ؟
کاسبه موس ليزري داشت من بهش گفتم اين ليزري هست اين يکي اپتيکال
يه چيز جالب يکي از کسبه گفت فرقش چيه؟
گفتم اپيتکال نور قرمز رنگ از زيرش بيرون مي ياد ولي ليزري هيچ نوري از اون خارج نمي شه مي دونيد چي گفت؟
يه دفعه به فکر فرو رفت گفت ما مدتي قبل يه تعداد موس اورديم ديديم نور ازش بيرون نمي ياد همش رو پس فرستاديم تهران؟
حالا تا آخرش رو بخونيد شما هستيد که مي تونيد قيمت اينترنت رو کاهش و خدمات و کيفيت رو افزايش بدهيد فقط کافيه که بخواهيد و پيگير باشيد
موفق باشيد
Last edited by internet; 17-09-2007 at 19:57.
حالا خوبه تو منطقه مدرس نیستی کاش ای دی اس می داد این امین نت آرزو به دلمون موند که 256 سرعتش از 10 کیلو بیشتر بشه والا الان که این پست رو زدم سرعت من 3 کیلو هستش فقط یک موقع میره 20 تا 25 اون هم صبح ساعت 3 تا طرفای 6 صبح هستش دوستان باز هم میگم کسی از مدرس ای دی اس ال از صبا نت گرفته؟؟؟؟؟؟میخواهم از صبا نت بگیرم ؟؟؟چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)