اولا Hussain جان مبارکت باشه !! گوشی کاملیه .
دوماً سایتی که من دارم ازش استفاده می کنم هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا Hussain جان مبارکت باشه !! گوشی کاملیه .
دوماً سایتی که من دارم ازش استفاده می کنم هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايتي هم هست كه تم متحرك برا ان73 داشته باشه؟
به جزء mobile9
هندزفري گوشي منن دگمه هاش كار نميكنه اشكال از كجاست اينم بگه كه گوشي من ان 73 ساده است كه موزيكالش كردم؟![]()
آقا کسی میدونه چراغ آبی بالای این گوشی واسه چیه که چشمک میزنه
اون چراغه اولن کمک میکنه تو شب گوشیتو پیدا کنی دومن (امتحان کردم) سنسور روشنایی صفحه کلید هستش
به این صورت که اگه دقت کرده باشی تو جا هایی که نور کمه صفحه کلید روشنه.اما تو روزا یا جاهایی که نور زیاده خاموش
از بروبچ هرکی خواست خودش تم مورد علاقشو بسازه بره توهرچی عشقت کشید بساز بعد دانلودش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و شوما یعنی سوما وقتی یه مدتی حدود 10 15 دقیقه باهاش کار نمیکنی ال سی دی کامل خاموش میشه تا مصرف باتری کم بشه و اون چراغ وقتی روشنه میگه که موبایل روشنه فقط ال سی دی خاموش شده.
یه سوال دارم ... نمیدوم اینجا جاش هست بپرسم یا نه ...
ولی می پرسم:
گوشیم رو که اولها خریده بودم اکثر برنامه ها و تم های سری 60 ورژن 3 روش نصب می شد...
ولی الان از 8 تا تم فقط 2 تاشون نصب شدن و تو نصب بقیه پیغام Expired Certificate می داد !
کسی می دونه مشکل چیه یا مثلا گوشی احتیاج به مستر ریست یا یاه همچین چیزی نداره؟
اون پیغام لعنتی معنیش چیه؟
گوشی رو فورمت کردی .........؟
این یعنی اعتبارش تموم شده،فکر کنم یه جورایی مربوط به بحث ساین کردن میشه!
دیدید که موقع نصب یه تاریخ میده می گه تا این تاریخ valid هست،احتمالا از تاریخش گذشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)