ولی هیف که تو پیسته
.ولی فیزیک بازی از نو نوشته شده
و ماشین ها قابلیات تخریب دارن
ولی تخریب پزیریش هم حدی داره
ولی هیف که تو پیسته
.ولی فیزیک بازی از نو نوشته شده
و ماشین ها قابلیات تخریب دارن
ولی تخریب پزیریش هم حدی داره
شما چه اطلاعاتی می خوای؟ من و Carl و چند تن دیگر از دوستان که همه اطلاعات رو گزاشتیم!
1.فکر میکنی....! تا زمانی که بازی نکرده باشی نمیتونی قضاوت کنی....! (تازه دیگه دزد و پلیس بازی تکراری شده،اکثریت از پلیس بازی خیلی خوب MostWanted خوششون اومد تا Carbon. جدای از قضیه شب و روز ، چون MostWanted رقیبی نداشت و تونست خیلی ها رو جذب کنه {چون خیلی خوب بود} باعث شد که سری بعد که باید متفاوت تر باشه زیاد به دل نشینه! حالا با تغییر رویه بازی دوباره NFS می تونه به اوج برسه. NFS توی شماره Underground یه تغییر رویه ای داشت که نظر همه بهش جلب شد. بعدش توی Most Wanted تغییر رویه داشت که پلیس و ..... بود. حالا توی Pro Street تغییر رویه داد که پیست و Damage و ... است.)
2.مگه توی اول Carbon و MostWanted نخونده بودید که این بازی تا سپتامبر 2007 تغییری نمی کند!(حالا اون زمان گذشت و باید دوباره تالیفش کردید.
3.
4.حدش اینه که در ضربه می خوره ولی از جاش درنمیاد چون همونطوری که NFS بارها و بارها اشاره کرده که این (به طور کل سری بازی های NFS ) یک بازی پرسرعت هستش نه Real Driving Simulator (شبیه ساز رانندگی واقعی).
آره می دونم. کار خیلی خوبیه ولی اون عکس ها الان دیگه Miss شدن.
یعنی اینکه اخبار جدید تر و در ضمن من قبل از این اسکرین شات ها و ... ÷ست زدم
یعنی اینکه اخبار جدید تر و در ضمن من قبل از این اسکرین شات ها و ... ÷ست زدم
به نظر من اگه Ea به آندر گرند 2 پليس اضافه مي كرد خيلي قشنگتر مي شد تا بازي مثل كربن مي داد به نظر من Ea پيشرفت نمي كنه هيچ داره سقوط مي كنه اميدوارم اين نسخه مثل قبلي و قبليش نباشه
در مورد کربن (قبلی) تقریبا باهات موافقم؛ ولی اگه منظورت از (قبلیش) MW باشه اصلا قبول ندارم.نوشته شده توسط Reynard
به نظر من اگه Ea به آندر گرند 2 پليس اضافه مي كرد خيلي قشنگتر مي شد تا بازي مثل كربن مي داد به نظر من Ea پيشرفت نمي كنه هيچ داره سقوط مي كنه اميدوارم اين نسخه مثل قبلي و قبليش نباشه
PS هم مطمئن باش خیلی عالیه.
Last edited by Carl; 07-09-2007 at 15:55.
دوستان این طور که من توign.comخوندم اخر هفته ها یه سری اتفاقات برات تو شهر میفته که حتی پلیس هم دستبکار میشه
فکر میکنید این یکی فیکـه؟
====================
امروز یه عکس منتشر شده که یه Pagani Zonda R رو نشون میده. معلوم نیست که عکس فیکه یا نه.
خودتون ببینید:
![]()
تایید میشه.
ببینیم و تعریف کنیم...!
Carl عزیز یه سوال...؟؟؟
"فیکه" یعنی چی؟!
fake . یعنی اینکه جعلیه (واقعی نیست)resident:
"فیکه" یعنی چی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)