اینم عکسهای بازی ایران و ازبکستان ....
![]()
اینم عکسهای بازی ایران و ازبکستان ....
![]()
chovalier تو هنوز زنده ای پسر ؟ !
از cage در اومدي بلاخره؟ ديگه شيطوني نگني![]()
بابا خارجی!
اره دیگه ...نمیتونم دست خودم نیست!
در حاشيه بازي ايران ازبکستان :
کريمي 100 تايي شد مهدوي کيا 99 تايي
علي کريمي در بازي با ازبکستان 100 بازي خود را انجام داد و مهدي مهدوي کيا بازي 99 تايي انجام مي شود . درضمن مهدوي کیا 14 بازي در جام ملتهاي آسيا براي تيم ملي کشورمان انجام داده است که فقط 3 بازي با علي دايی رکورد دار اين قسمت فاصله دارد که مطمئنا اين رکورد دراين جام توسط مهدی شکسته مي شود
توجه ويژه عكاسان و خبرنگاران
به ايران
در حالى كه كمتر از ۲۰ دقيقه به آغاز بازى زمان باقى مانده، حدود ۲۰۰ هوادار تيم ملى ايران به ورزشگاه بوكيت جليل آمده اند.
هواداران تيم ملى ايران مقابل جايگاه اصلى ورزشگاه استقرار يافته اند و هواداران ازبكستان نيز در كنار جايگاه اصلى حضور دارند.
بازى تيم ملى فوتبال كشورمان مقابل ازبكستان مورد توجه عكاسان و خبرنگاران خارجى قرار گرفته است.
حدود ۵۰ دقيقه به آغاز بازى، حسن رودباريان دروازه بان اصلى تيم ملى فوتبال كشورمان به همراه كريم بوستانى و ۲ دروازه بان تيم ملى فوتبال كشورمان به زمين چمن ورزشگاه بوكيت جليل آمدند و رودباريان را مهياى حضور در اين ديدار كردند.
همرنگ تيم ملى
آقا بدو بيا پيراهن ببر، اين جمله اى بود كه از زبان مسؤول كميته تداركات تيم ملى شنيده مى شد.
از آنجا كه كاروان تيم ملى با كوله بارى پر راهى كوالالامپور شده بود ديروز قبل از بازى تماشاگران ايرانى هر يك صاحب يك پيراهن شدند تا همرنگ تيم كشورشان روى سكوها بازى را دنبال كنند.
سر وصداى ازبك ها
ازبك ها كه حسابى خود را براى ديدار با يكى از قدرت هاى قاره كهن آماده كرده بودند با ۳۰۰ نفر گوى سبقت را از ايرانى ها ربودند و حسابى گرد و خاك كردند تا ايرانى ها در جريان باشند كه ازبكستان هم تيفوسى دارد و هم فدراسيون فوتبال ازبكستان يك مينى بوس ليدر به همراه تيم ملى اش به اين كشور و آن كشور مى فرستد.
سيستم عجيب!
درست زمانى كه عوامل اجرايى مسابقات فهرست تيم ملى ايران را بين خبرنگاران تقسيم كردند يك معماى پيچيده براى خبرنگاران به وجود آمد كه سيستم تيم از كجا و چگونه پيدا شد؟ سيستمى كه در تمرينات پنج روز گذشته نمونه اى از آن ديده نشد!
تبعيد به نيمكت
شايد اين لحظه از تلويزيون مالزى به دليل افسردگى فراوان بازيكنان ايران به نمايش در نيامد.
تمام آنهايى كه ظرف دو روز گذشته خواب حضوردر تركيب اصلى را مى ديدند قبل از بازى متوجه شدند به لطف امير خان در جمع يازده نفره هستند و مابقى ماجرا! زمزمه هاى اعتراض از روى نيمكت شنيده مى شد به وى زمانى كه آقا رحمان زحمت كشيدند و با سر دروازه رودباريان را گشودند!
مردى براى تمام فصول
امير قلعه نويى كه انتظار شروع رقابت هاى تيم ملى را مى كشيد ديروز با پيراهنى آبى و اتو كشيده روى نيمكت نشست تا خيلى ها بفهمند آبى رنگ عشقه!.
امير خان كه ديروز تركيب عجيب و غريبى از آستين بيرون آورد وقتى شاهد حضور تيم اش در بن بست تاكتيكى شد به ناچار تكيه بر ميله استوانه اى نيمكت زد و با حسرت و استرس بازى را نگاه مى كرد.
امير خان آرزوهاى زيادى در دل دارد!
آقا بس كن، دريبل نزن
حتماً به ياد داريد كه على كريمى سلطان دريبل آسيا چگونه بعضى وقت ها روى اعصاب هواداران قدم آهسته مى رفت اما ديروز وحيد هاشميان با نمايشى ايده آل نشان داد تنها كريمى نيست كه مى تواند روى اعصاب همه پياده روى كند.
او در چندين موقعيت طلايى آنچنان دريبل مى زد كه صداى همه درآمد حتى على آقا.
جواد كاظميان: نوبت آن رسيده كه در تركيب ثابت تيم ملي بازي كنم
جواد كاظميان، چهرهي برتر ديدار تيمهاي ملي ايران و ازبكستان در رقابتهاي گروه C جام ملتهاي فوتبال آسيا گفت: انتقام شكست سه سال پيش را از تيم چين ميگيريم.
كاظميان پس از پيروزي 2 بر 1 ايران گفت: بازي نخست تيمها در هر تورنمنتي مشكل است. من 6-7 سال در تيم ملي حضور دارم اما، هميشه ذخيره هستم. فكر ميكنم نوبت آن رسيده است تا به طور ثابت در تركيب تيم حضور داشته باشم. مربيان ديگر تاكنون به من بيتوجه بودند و حتي به تيم ملي دعوت هم نميشدم. با 26 سال سن در اوج آمادگي ذهني و بدني هستم. اميدوارم در بازيهاي بعدي بتوانم براي تيم مثمرثمر باشم.
كاظميان همچنين دربارهي ادامهي رقابتها گفت: بازي با چين سخت است و ما بايد برابر اين تيم شرق آسيا به پيروزي برسيم. مطمئن هستم با روحيهاي كه از برد برابر ازبكستان به دست آوردهايم، ميتوانيم به اين پيروزي دست پيدا كنيم
علي كريمي:
ايران بازي به بازي بهتر ميشود
بازيكن مياني تيم ملي فوتبال گفت: تيم ايران بازي به بازي در جام ملتهاي آسيا بهتر ميشود.
علي كريمي پس از پايان بازي ايران - ازبكستان اظهار كرد: با تجربهاي كه از جام ملتهاي گذشته داشتيم، به آب و هواي جنوب شرق آسيا عادت كرده بوديم. البته سه سال از آن بازيها ميگذشت، به همين دليل آب و هواي مالزي بر روي بازي ما تاثير گذاشته بود.
وي ادامه داد: هميشه در چنين تورنمنتهايي بازي نخست بسيار مهم است كه خوشبختانه ما در آن موفق شديم.
كريمي گفت: ازبكستان هافبكهاي چپ و فورواردهاي خوبي داشت، ولي نميدانم در اين دوره اين تيم جزو مدعيان هست يا نه. در هر صورت معتقدم ايران بازي به بازي بهتر ميشود.
وي افزود: چين و مالزي از تيمهاي خوب آسيايي هستند اما، بعيد ميدانم كه براي ما مشكلساز شوند.
كريمي افزود: ما در نيمهي نخست مقابل ازبكستان دچار مشكل شديم اما، در نيمهي دوم بهتر بوديم و موفق شديم بازي را با پيروزي به پايان برسانيم
جواد نكونام:
راه گمشدهي خود را پيدا كردهايم
بازيكن مياني تيم ملي ايران گفت: چين و ازبكستان قرباني صعود تيم ايران ميشوند.
جواد نكونام ظهار كرد: بازي خوبي برابر ازبكستان انجام داديم. هميشه بازيهاي نخست چندان جالب نميشود اما، با تدبير مربيان و تلاش بازيكنان، راه گمشدهي خود را پيدا كردهايم و مطمئن هستم كه بازي به بازي بهتر ميشويم و در نهايت پيروز نهايي خواهيم بود.
وي ادامه داد: ازبكستان تيم بسيار خوبي بود اما، بهجز دو حمله كه يكي به گل تبديل شد و ديگري نيز توسط رودباريان دفع شد، حملهي خاص ديگري صورت نگرفت. ازبكستان با پرس خوبي كه انجام داد، سعي در خراب كردن بازي تيم ما داشت.
نكونام گفت: اميدوارم رفته رفته با آشنايي به شرايط آب و هوايي مالزي، به هماهنگي لازم برسيم و به عنوان تيم اول به مرحلهي بعد صعود كنيم كه در اين ميان چين و ازبكستان قربانيان اين هدف ما خواهند بود
سيد جلال حسيني :روي ضربات آزاد تمرين كرده بودم
مدافع گلزن تيم ملي فوتبال ايران گفت: بر روي استفاده از ضربات آزاد تمرين كرده بودم.
سيد جلال حسيني به مالزي گفت: از گلي كه به ثمر رساندم خوشحالم. سعي كردم توصيههاي كادر فني را در ميدان پياده كنم. من تلاش خود را انجام دادم و كادر فني و مردم بايد در مورد عملكرد من نظر دهند.
وي ادامه داد: هميشه بر روي ضربات كرنر جلو ميروم تا از اين ضربات استفاده كنم و بر روي اين حركت تمرين كرده بودم.
حسيني در پايان گفت: آب و هوا بر روي جريان بازي ما تاثير گذاشت اما، در نيمهي دوم با صحبتهاي مربيان شرايط بهتر شد و موفق شديم سه امتياز بازي را كسب كنيم
سايت AFC : قلعه نويى به دليل پرتاب بطرى به داور اخراج شد
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در مورد علت اخراج سرمربى تيم ملى ايران نوشت: قلعه نويى به دليل پرتاب بطرى به داور چهارم اخراج شد. بنا بر گزارش سايت AFC ، قلعه نويى در حاليكه ۶ دقيقه به پايان مسابقه باقيمانده بود، به سوى داور چهارم بطرى آب پرتاب كرد و سعد كميل داورى كويتى هم وى را از زمين اخراج كرد
بازیکنان تیم ملی 1000 دلار پاداش گرفتند
بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان بابت پیروزی در نخستین دیدار خود در مسابقات جام ملتهای آسیا مقابل ازبکستان پاداش نقدی دریافت کردند.
پس از پیروزی 2 بریک تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل ازبکستان که عصر امروز در نخستین دیدار تیم کشورمان در مسابقات جام ملتهای آسیا بدست آمد از سوی مسئولان تیم ملی به هریک از بازیکنان 1000 دلار پاداش پرداخت شد .
پاداش اختصاص یافته به بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان توسط مهدی مناجاتی سرپرست تیم ملی در اختیاربازیکنان قرارگرفت .
همچنین مهدی مهدوی کیا کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان که درجریان دیدار با ازبکستان با شکستگی دندان روبروشد مشکلی از این بابت ندارد و پزشکان درصدد ترمیم دندان شکسته وی هستند. گویا دندان مهدوی کیا مصنوعی بوده وقابلیت ترمیم و بازسازی مجدد را دارد
پیروزی بر ازبکستان روحیه بخش بود / خطیبی وظیفه اش را به خوبی انجام داد
مربی تیم فوتبال کشورمان گفت: بازی های اول در هر تورنمنتی بسیار دشوار است و با توجه به فوتبال فیزیکی و درگیرانه ازبکستان ، پیروزی مقابل این تیم بسیار ارزشمند و روحیه بخش بود.ناصر ابراهیمی با بیان این مطلب گفت : ما می دانستیم ازبکستان حریف سختی برای تیم ملی خواهد بود و فوتبال محکم و قدرتی این تیم کار ما را برای پیروزی دشوارخواهد کرد . ضمن اینکه شرایط آب و هوایی و رطوبت هوا هم روی کار تیم ما تاثیرگذار بود.
ابراهیمی افزود : علاوه بر این استرس اولین بازی روی کارتیمی ما تاثیرمنفی گذاشته بود اما خوشحالم که با تغییراتی که در سیستم تیم اعمال شد خیلی زود بازی را در دست گرفتیم و توانستیم برتری خودمان را به حریف دیکته کنیم .
مربی تیم ملی فوتبال کشورمان اظهار داشت : بازی تیم ملی نشان داد که بازیکنان ما ازنظربدنی به تطابق لازم با شرایط آب و هوایی دست یافته اند و تیم تا دقیقه آخربازی هیچ مشکلی ازنظر بدنی نداشت .
ابراهیمی درمورد بازی ضعیف تیم ملی درنیمه اول گفت : متاسفانه بازیکنان ما بی جهت بازی زمینی را فراموش کردند و به بازی هوایی رو آوردند، ضمن اینکه ازبک ها خیلی زود به تاکتیک تیم ما پی بردند و دریافت یک گل بد هم روحیه تیم را تضعیف کرد .
وی افزود : اما در بین دو نیمه با گوشزد کردن نکات لازم و انجام تغییرات تاکتیکی تیم را به شرایط عادی برگرداندیم و توانستیم به نتیجه لازم دست پیدا کنیم که حتی می توانستیم به گلهای بیشتری هم دست یابیم.
ابراهیمی درخصوص انتقادهایی که درمورد پست بازی رسول خطیبی مطرح می شود گفت : خطیبی درجریان تمرینات به خوبی دراین پست جواب داده بود و به همین دلیل استفاده از وجود او در این پست استفاده کردیم . البته ما ازعملکرد رسول کاملا راضی هستیم و اعتقاد داریم او تلاش خود را صرف کرد و توانست مدافعان ازبکستان را خسته کند .
مربی تیم فوتبال کشورمان در مورد دیدار با چین گفت : روی تیم چین شناخت کافی داریم و فیلم بازیهای این تیم را بارها آنالیز کرده ایم . در تمرینات آینده روی ضعف های تیم چین تمرین خواهیم کرد تا از هر نظر برای این بازی آماده باشیم . ضمن اینکه با توجه به بازی خوب تیم ملی درنیمه دوم به احتمال زیاد تغییراتی را درترکیب تیم ملی برای این بازی اعمال خواهیم کرد .
وی درخصوص محرومیت قلعه نویی از نشستن بر روی نیمکت مقابل چین گفت : هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد و با هماهنگی و انجام مشورت های لازم قبل ازبازی و درطول مسابقه تیم ملی را مقابل چین هدایت خواهیم کرد
قلعه نویی در استقلال هم یک مربی عصبی بود
نویی پس از اینکه از داور دیدار ایران ازبکستان کارت قرمز دریافت کرد گفت داور دچار سوء تفاهم شده اما واقعیت این است که او در تیم فوتبال استقلال هم یک مربی عصبی بود.به گزارش سایت ايران-ايران به نقل از سایت فرانس پرس، قلعه نویی پس از اینکه به سوی یکی از مقامات برگزاری دیدار تیم های ایران - ازبکستان بطری آب پرتاب کرد مجبور شد ادامه بازی را از روی سکو به نظاره بنشیند. قلعه نویی پس از بازی گفت: من در آن لحظه عصبانی بودم چرا که یکی از بازیکنانم توپ را از دست داد. پس از آن بر سرش فریاد کشیدم و داور فکر کرد منظورم او بوده و برای همین مرا اخراج کرد.
برپایه گزارش فرانس پرس، امیرقلعه نویی زمانی هم که مربیگری تیم استقلال را بر عهده داشت عصبی بود و این در حالی است که او پیش از رقابت ها قول داده بود در این بازی ها کنترل خود را در اختیار داشته باشد.
برآشفته شدن این مربی بیشتر از آن جهت تعجب برانگیز است که تیم ایران بازی باخته را پیش روی صدها تماشاگر حاضر در ورزشگاه ملی مالزی پیش افتاده بود
مرسی پدرام جان
کامل و بدون نقص
آقا کویت که اصلا تو جام نیست که تو نظر سنجی گذاشتینش .؟.؟
بله نيست.حالا شما به اون يكنفري كه تازه بهش راي داده فكر كنيد
واقعا عشقه فوتبال بوده![]()
سلام![]()
میثم جان عالیه ... مرسی ... خیلی خیلی خیلی تشکر از شرکتت تو این تاپیک !![]()
![]()
جان؟ شما کی باشی؟!![]()
نکنه مسعودی ... بــــــــــــــــــــــــ ــه مسعود جون ... چطوری بابا ؟! ... خوبی ؟ ... آقا یه یک سالی هست همدیگه رو ندیدیم... کجایی تو پسر جان ... الان یه سالی هست که نیستی ... وقتی هم که می یای این جور پستای بی ربطو توی تاپیکای بی ربط می دی
... اخراجی هم که بودی ... 15 سالتم که شده ... بابا ایول ... تجدید خاطره شد برام ... دستت درد نکنه سری بهم زدی ... یادش بخیر سیزده سالگیم ... منم رفتم تو 14 مسعود جون ...
![]()
به امید دیدار بیشتر پسر![]()
سلام مجدد ...
آقایون از همین لحظه خدمتتون عرض کنم که :
دوستان گل عزیز و گرامی ای که حاضرند در این تاپیک گزارش بکنند بازی ها رو خودشون رو معرفی کنند و زمان هایی رو که می تونن گزارش کنن تا این تاپیک با برنامه و منظم باشه ...![]()
خیلی ممنونم![]()
ضمنا :
ویتنام 1 - 0 قطر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)