تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 20 از 285 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

سلاااااام من دوباره اومدم نه ایندفعه ای دیگه واقعا اومدم.
    چندتا سوال؟
    تستهای قلم چی اینجا هر کنکور آزمایشی 8.800 تومان اگه بخوای تو همش شرکت کنی یه چیزی حدود 280.000 تومان در میاد این یعنی چی؟

من که تا حالا تو تابستون به جز بخوروبخواب کاری نکردم امسالم روش .یعنی نه که نخواما میخوام ول اصلا حسش نیست. نظر شما چیه؟

من با تنها درسی که از روز اذل باهاش مشکل داشتم عربی حتی معلمم گرفتم .موقعی که معلم درس میده یاد میگیرم تمام تستها و سوالاشم جواب میدم ولی سر امتحان خراب میکونم؟آخه من موندم عربی به چه درد من میخوره که باید بخونمش؟

مدرسه ما امسال از 7 تا 2 بعد از ظهر کلاس از 4 تا 8ام کلاس تست پس ما دیگه کی وقت داریم بخونیم؟

پریروز تست هوش دادم 135 بود این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟

این همه سوالو یکی جواب بده..........

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنقدر شکست خوردم تا یاد گرفتم چگونه شکست بدهم!!

در مورد خودم صادقه؟
    راستی گفتی چی می خونی؟(کنکورو چی کردی؟)
    بله شکست خوردم تا تونستم شکست بدم!!!!!
    سال اولی که کنور دادم عقایدم فوق العاده به شما نزدیک بود با این تفاوت که تهران بودم و کلاس کنکور هم میرفتم و معلم خصوصی هم داشتم اما یه چیزی نداشتم و اونهم "" همت و اراده "" بود
    میدونی نتیجه اش چی شد؟؟؟
    کنکور سراسری رتبه ام شد : 120076
    برام خیلی خوشگل اون پایین نوشته بودن اجازه انتخاب رشته ندارین
    دانشگاه آزاد هم ریاضی نوشهر قبول شدم که بی خیالش شدم.
    سال بعدش که کنکور دادم با رتبه 8700 سراسری مهندسی IT پیام نور تهران قبول شدم که نرفتم
    و آزاد هم سخت افزار تهران جنوب که الان دانشجوی این رشته هستم و فوق العاده هم راضیم
    دانشگاه ما بین دانشگاههای آزاد همون جایگاهی رو داره که صنعتی شریف تو سراسری !!!!!
    در ضمن اگه میخوای بدونی بهت میگم که با تراز 6873 قبول شدم .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلاااااام من دوباره اومدم نه ایندفعه ای دیگه واقعا اومدم.
    چندتا سوال؟
    تستهای قلم چی اینجا هر کنکور آزمایشی 8.800 تومان اگه بخوای تو همش شرکت کنی یه چیزی حدود 280.000 تومان در میاد این یعنی چی؟

من که تا حالا تو تابستون به جز بخوروبخواب کاری نکردم امسالم روش .یعنی نه که نخواما میخوام ول اصلا حسش نیست. نظر شما چیه؟

من با تنها درسی که از روز اذل باهاش مشکل داشتم عربی حتی معلمم گرفتم .موقعی که معلم درس میده یاد میگیرم تمام تستها و سوالاشم جواب میدم ولی سر امتحان خراب میکونم؟آخه من موندم عربی به چه درد من میخوره که باید بخونمش؟

مدرسه ما امسال از 7 تا 2 بعد از ظهر کلاس از 4 تا 8ام کلاس تست پس ما دیگه کی وقت داریم بخونیم؟

پریروز تست هوش دادم 135 بود این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟

این همه سوالو یکی جواب بده..........
    1-یعنی چی نداره قیمتش همینه خیلی هم عالیه کارشون هم فوق العاده هست
    2-یه اسفند برای خودت دود کن چرا که احتمالا اسمت رو صفحه اول روزنامه به عنوان رتبه اول چاپ میکنند (( منتها از سمت آخر ))

3-تمام سوالات رو جواب میدی دوست بخور و بخواب من نه تمام تستها رو !!!
    برای همین بود که گفتم تابستون عربی بخونین چون نود درصد داوطلبین کنکور در مورد عربی با شما هم عقیده هستند ))

4-مجبور نیستی امسال کنکور بدی عزیزم (( دنبالت که نکردن))
    میتونی امسال پایه خودتو تو کنکور قوی کنی و سال بعد کنکور بدی و امسال به کنکور آزاد اکتفا کنی

5-IQ بنده هم 131 هست و این از نظر خود ضریب هوشی چیز خیلی خوبیه و شما در رده تیزهوشان قرار داری (( اگه بالای 145 بودی میرفتی تو رده نوابغ ))
    فقط همین قدر بگم که آلبرت انیشتن که خود بهره هوشی 200 داشت گفته برای موفقیت در تحصیل هوش 20 درصد کار هست و پشتکار 80 درصد حالا شما تصمیم با شماست که به بخور و بخواب تابستونی ادامه بدی یا اینکه یک یا علی بگی و بشی مایه افتخار خودت و پدر و مادر و خونواده

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

من خودم کنکور دادم امسال.
    برای قبول شدن باید این کار ها رو بکنید:
    1-برنامه ریزی داشته باشید.
    2-اراده داشته باشید.
    3-تلاش کنید-
    4-اول کتاب های مبتکران یا اندیشه سازان یا 20 ازمون مبتکران را بخوانید.بعد به سراغ گاج یا قلم چی بروید.
    5-قید هرچی کلاس رو بزنید!(واقعا ارزشی نداره!)بزار دلیلشو بگم اول یه فرمول می گن بعد یه سوال حل می کنن بعد شما رو ...(جانوری دو گوش) می کنن!
    6-در یکی از ازمون های ازمایشی که دوره ای هست شرکت کنید.
    7-توکل به خدا داشته باشید.
    در امان خدا.

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

پورعباس در گفتگو با مهر:اسامی 850 هزار داوطلب مجاز کنکور 86 ساعت 8 صبح فردا اعلام می‌شودرئیس سازمان سنجش از اعلام نتایج اولیه کنکور 86 در صبح فردا خبر داد و گفت : 850 هزار نفر در کنکور سراسری 86 مجاز به انتخاب رشته شده اند که باید در موعد مقرر برای انتخاب رشته اقدام کنند.دکتر عبدالرسول پورعباس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : در آزمون سراسری سال 1386 که تیر ماه برگزار شد، 850 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.
    وی اضافه کرد : اسامی پذیرفته شدگان از سوی سایت سازمان سنجش به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام می شود.
    به گزارش مهر، آزمون سراسری سال 1386 با 311 هزار و 83 داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی، 434 هزار و 513 نفر در گروه علوم تجربی، 502 هزار و 344 نفر در علوم انسانی، 92 هزار و 395 داوطلب در هنر و 222 هزار و 68 داوطلب در گروه آزمایشی زبان های خارجی در صبح و بعد از ظهر روز های 7، 8 و 9 تیرماه در 382 شهرستان و بخش کشور و در 17 کشور خارجی با امنیت و آرامش کامل برگزار شد.
    برگ ‌مخصوص و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و دستورالعمل ورود به سایت و انتخاب رشته داوطلبان شرکت‌کننده در جلسه آزمون سراسری سال 1386 هریک از گروههای آزمایشی علوم ریاضی وفنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، هنر و زبانهای خارجی در صبح و بعداز ظهر روزهای چهارشنبه 10 مرداد و پنج ‌‌شنبه 11 مرداد در حوزه های سراسر کشور و براساس سال تولد آنان (به جز داوطلبانی که شهرستان توزیع کارت و برگزاری آزمون آنان شهرستان تهران بوده است که لازم است براساس جدول مندرج در زیر این اطلاعیه برای دریافت آن اقدام کنند) به شرح زیر توزیع می شود. لذا کلیه داوطلبان شرکت کننده در جلسه آزمون لازم است با توجه به سال تولد خود به محل تعیین شده قبلی (محل توزیع کارت ورود به جلسه آزمون) مراجعه و آن را دریافت دارند. نحوه توزیع برگ مخصوص و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و دستورالعمل ورود به سایت و انتخاب رشته برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در جلسه آزمون سراسر کشور (به جز شهر تهران) به شرح زیر است:
    کلیه خواهران و برادران متولد سال 1368 و سالهای بعداز آن از ساعت 7 الی 12 روز 10/5/86
    کلیه خواهران و برادران متولد سال 1367 از ساعت 14 الی 19 روز 10/5/86
    کلیه خواهران و برادران متولد سالهای 1365 و 1366 از ساعت 7 الی 12 روز 11/5/86
    کلیه خواهران و برادران متولد سال 1364 و سالهای قبل از آن از ساعت 14 الی 19 روز 11/5/86
    کلیه خواهران وبرادرانی‌که محل اقامت فعلی آنان براساس شهرستان محل اقامت مندرج در تقاضانامه ثبت نام یکی از شهرستانهای تهران (کد 11) و شمیرانات (کد 15) است و شهرستان توزیع کارت و برگزاری آزمون آنان شهرستان تهران بوده است، لازم است براساس سال تولد و شماره شناسنامه و باتوجه به جدول مندرج در ذیل این اطلاعیه برای دریافت برگ مخصوص و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و دستورالعمل ورود به سایت و انتخاب رشته به حوزه های مربوط مراجعه کنند.
    هر داوطلب پس از دریافت برگ مخصوص که حاوی شماره پرونده ـ شماره کاربر و شماره رمز انحصاری داوطلب است، می‌تواند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و بر اساس دستورالعمل مربوط قرارداده شده بر روی سایت و پس از وارد کردن شماره پرونده – شماره کاربر و شمارة رمز خود، نسبت به انتخاب رشته در صورت مجاز بودن اقدام کند. داوطلبانی که بر اساس مندرجات کارنامه مجاز به انتخاب رشته می‌باشند ضرورت دارد با مطالعه دقیق دفترچه راهنما و دستورالعمل نحوه انتخاب رشته اینترنتی و برحسب اینکه مجاز به انتخاب رشته درچه دوره ای هستند نسبت به انتخاب کد رشته محلهای تحصیلی دوره‌های روزانه، شبانه و نیمه حضوری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی (رشته‌های متمرکز و نیمه متمرکز) مورد علاقه از گروه آزمایشی مجاز یا گروههای آزمایشی مجاز و هم‌چنین دوره‌های مجاز (پیام‌‌نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، مراکز تربیت معلم وابسته به وزارت آموزش و پرورش) اقدام و کد رشته محلهای انتخابی خود را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی درج کنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلبرت انيشتين ضريب هوشش 160 بوده نه 200 (مهم نيست فقط همين مهمه كه بزرگترين متفكر تاريخ لقب گرفته)
    فكر كنيد بيشتر فكر كنيد.فكر كردن سخت ترين كاري است كه بشر ميتواند انجام دهد=انيشتين
    ولی من اینو از شبکه چهار تلویزیون شنیدم
    دوما انیشتن بابام نیست که بیام پزشو بدم
    اصلا IQ انیشتن هر عددی میخواد باشه ولی اینقدر باهوش بوده که مغزش اصلا درس ساده مدرسه رو قبول نمیکرده و اگر استادش تو علم فیزیک بیست قدم جلوی پاشو میدیده آلبرت اینقدر دید گسترده و تیزی داشته که یکی از پیشگامان فیزیک مدرن هم لقب گرفته و در همه جای دنیا وقتی بخوان یکی رو به نابغه تشبیه کنند میگن فلانی مثل انیشتن میمونه
    ثانیا iq صدو شصت چیزی نیست که بشه باهاش اینجوری ناشناخته های دنیا رو کشف کرد
    از نظریات تبدیل جرم به انرژی گرفته تا انحنای نور در سیاهچاله ها و نسبیت !!!
    نه دوستم
    160 خیلی برای اینکار کمه !!!
    اگه بازهم شک داری بهت میگم که من که الان بهره هوشیم 130 هست دارم تو یه رشته نسبتا خوب تو آزاد درس میخونم و کسی که بهره هوشیش 30 تا کمتر از من باشه میتونه حداقل خودشو تا اول دبیرستان برسونه
    به همین ترتیب کسی هم که بهره هوشیش 30 تا از من بیشتر باشه میتونه همزمان از پس دو تا رشته دانشگاهی بر بیاد یا اینکه دکترای خودشو تو یه رشته دشوار در مدت خیلی کمتر از زمان معمولی و با معدل خیلی خوبی بگیره و در کنار اون کلی فعالیت پژوهشی بکنه و چند تا کتاب هم بنویسه و در باره مسایل مختلف رشته خودش نظریات تخصصی ارائه بکنه ولی نه اینکه به چنان چیزهایی از علم دسترسی پیدا کنه که اصلا برای من و شما قابل درک نیست و تا بهال فکر میکردیم به هیچ وجه این عجایب خارق العاده وجود ندارند (( مثل گالیله که فهمید این زمین است که به دور خورشید میچرخد نه خورشید به دور زمین که البته اثبات این موضوع اونهم تو آن زمان واقعا استعداد میخواست ))
    برای همینه که میگم که نه فقط انیشتن بلکه بزرگانی چون گالیله و گاوس و ماکسول و نیلزبور و یا همین دکتر حسابی خودمون از نظر استعداد تحصیلی انسانهای عادی نیستند
    در ضمن لقب متفکر رو بیشتر به فلاسفه نسبت میدهند (( مثل افلاطون و کنفسیوس و ارسطو و غیره ))

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه موقع از دستم دلخور نشی ها>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    چه دلخوری دوست من
    اینجا اومدم که تجربیات خودمو در اختیارتون بذارم و از این کار هم نفعی نمیبرم و چیزی که برام مهمه موفقیت شما در مهم ترین و حساس ترین مرحله زندگی است
    ایشالاه یه روزی برسه که بتونم موفقیتتون رو تبریک بگم و البته یه شیرینی هم بخوریم (( به عنوان مشاور ))
    در مورد پست قبل هم حق با شما بود
    من زیاد کشش دادم
    باید بی خیال میشدم .
    و یه چیزی میخوام ازت بپرسم و آن اینکه دانشگاه آزاد چه رشته هایی زدی؟؟؟
    برام بنویسشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

ببخشیدا ولی من یه سوال داشتم. انسان همزمان با رشد فکری هوششم رشد میکونه دیگه کسی نمیتونه ادعا کنه که هوش یه بچه تو سن 5 سالگی با 20 سالگیش یکیه که.
    پس این تست هوشها که نمیتونه چیزی رو ثابت کنه شاید شما تا یه سال دیگه هوشت بشه 150 کی میدونه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه vartan.alive90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ترمینال!

پيش فرض

آفرین . حالا شدی پسر خوب
    بله عقیده شما باید عوض بشه وگرنه تو کارنامه نهایی کنکورت چنان چیزی مینویسند که از هزاران فحش برایت زجر آور تر است
    برای اینکه بخوای تو کنکور حرفی برای گفتن داشته باشی
    1- عجله نکن (( اینهمه درس رو بچه های شریف نمیتونن تو دانشگاه تو دو ماه پاس کنند چه برسه به دبیرستانی ها ))
    2- خداییش با خودت رو راست باش
    3- برنامه ریزی خوبه اما نه اینکه بنویسی و بزنیش به دیوار و خلاص (( به برنامه عمل کن و بهش متعهد باش ))
    4- هول نکن که اگه از حالا هول کنی دیگه وای به حال جلسه امتحان
    5- اصلا شما از درس خوندن لذت میبری یا اینکه با اکراه درس میخونی که دکتر مهندس بشی (( اهمیت داره که میپرسم !!))
    6- شما که میخوای کنکور آزمایشی بدی هر بار که کنکور میدی فرض کن واقعا سر کنکور سراسری نشستی و خودتو تو اون شرایط تصور کن (( از وضع نشستن و گردن درد و خستگی و کم آوردن انرژی و گیج زدن گرفته تا جابجا زدن گزینه ها واینکه پاسخ سوالات عمومی رو تو برگه اختصاصی بنویسی و برعکس !! یا پاسخ فیزیک بجای شیمی))
    7- با بچه های فروم هم کل کل نکن
    (( من همینجوریش هم پنج سال از شما بزرگترم و جای دادش بزرگتم این به کنار
    ثانیا وقت گذاشتم و اینهمه مطلب برات تایپ میکنم که پس فردا موقع کنکور لبخند به لبت بشینه و برای خودت کسی بشی ثالثا در مقام یک دانشجوی فنی که در حد پشتیبان کانون میمونه اینقدر معلومات دارم که بتونم جواب سوالاتتو بدم و از همه گذشته تجربه خراب کردن کنکور رو دارم پس از تجربه هایم استفاده کن و صحبت هامو سرسری نگیر دوست من))
    ای ول
    دمت گرم
    مطالبت خوب بودن
    هدف از کنکور:همین طوری(البته یه ذره هم برای رو کم کنی بعضیاز آشناهام)
    اکراه و از این جور حرفا حالیم نیست(یعنی به هر جهت می خونم(البته اگه مجبور نباشم نمی خونم))
    بازم بگو
    راهنماییم کن

داره خودمونی میشه vartan.alive90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ترمینال!

پيش فرض

تا حالا چند تا تست عربی زدی ؟؟(( خداییش خالی نبند ))
    وقتی میگم تنت گرمه همینه !!!
    اگه تا حالا کنکور آزمایشی دادی درصد های عربی رو اینجا بنویس ببینم وضعت چجوریه !!
    1.خداییش زیاد نزدم(بیشتر تشریحی کار کردم)
    2.آره یه ساله کانونیم
    میانگین درصدام یه چیزی توی این مایه ها بود:80 (شاید یکم بالاتر)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •