اول يه براش انتخاب مي كني بعد براش بعدي رو انتخاب مي كني سه تا گزينه مياد: گزينه ي Append رو انتخاب مي كني تا دو تا براش رو باهم داشته باشي و به همين ترتيب براش هاي ديگه...(البته اگه منظورتون از وارد كردن همزمان براش ها اين باشه)
اول يه براش انتخاب مي كني بعد براش بعدي رو انتخاب مي كني سه تا گزينه مياد: گزينه ي Append رو انتخاب مي كني تا دو تا براش رو باهم داشته باشي و به همين ترتيب براش هاي ديگه...(البته اگه منظورتون از وارد كردن همزمان براش ها اين باشه)
منظورم لود شدن چندتا براش به صورت همزمان بود .... نه اینکه تمام براش ها را در صفحه براش داشته باشیم
چون من هر ماه مجبورم ویندوزم را عوض کنم لود کردن تعداد زیادی براش هر دفعه وقت زیادی میبره
من متوجه منظورتونو نمي شممي شه يه كم بيشتر توضيح بدين.
آخه وقتي همه براش ها رو تو فولدر Brushes ريختي همه شو تو فوتوشاپ لود مي كنه حالا منظور شما چيه متوجه نشدم؟؟؟!!!
من هم مشکل ایشون رو دارم ...من متوجه منظورتونو نمي شممي شه يه كم بيشتر توضيح بدين.
آخه وقتي همه براش ها رو تو فولدر Brushes ريختي همه شو تو فوتوشاپ لود مي كنه حالا منظور شما چيه متوجه نشدم؟؟؟!!!
منظور دوستمون و من اینه که مثلا وقتی که میخوای از براش دانلود کرده ات استفاده کنی باید از روشی که خود شما گفتید استفاده کنیم ...
ولی کلیک کردن روی اون همه براش و زدن گزینه Append وقت گیره ... اگه ممکنه روشی بگید که بدون اینکار لود بشه ...اول يه براش انتخاب مي كني بعد براش بعدي رو انتخاب مي كني سه تا گزينه مياد: گزينه ي Append رو انتخاب مي كني تا دو تا براش رو باهم داشته باشي و به همين ترتيب براش هاي ديگه...(البته اگه منظورتون از وارد كردن همزمان براش ها اين باشه)
فکر کنم فهمیده باشید ....
ممنون ...
اگه منظورتون اينه كه به عقيده من كار خيلي جالبي نيست چون همه براشها دنبال هم ميان و پيدا كردنشون سخت مي شه ولي در هر حال.... راهي كه به نظرم مي رسه اينه كه براي بار اول براشها رو يكي يكي Append كنيد بعدش از طريق دكمه مثلثي كوچيك گزينه ي Save Brushes رو بزنيد و بعد از انتخاب اسم سيو كنيد. اينجوري ديگه مجموعه براش ها رو براي هميشه با هم داريد.
حرف شما کاملا درسته که کاره درستی نیست بدتر اینجوری گیج میشیم ولی از اسم نمیشه دقیق تشخیص داد چی به چیه ...اگه منظورتون اينه كه به عقيده من كار خيلي جالبي نيست چون همه براشها دنبال هم ميان و پيدا كردنشون سخت مي شه ولي در هر حال.... راهي كه به نظرم مي رسه اينه كه براي بار اول براشها رو يكي يكي Append كنيد بعدش از طريق دكمه مثلثي كوچيك گزينه ي Save Brushes رو بزنيد و بعد از انتخاب اسم سيو كنيد. اينجوري ديگه مجموعه براش ها رو براي هميشه با هم داريد.
مخصوصا برای من که زیاد کار نمیکنم ...
امید وارم که خوشتون بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)