حداقل بايد يه دو سه ماهي ديگه صبر ميكردي تا اينا بيان.هر چقدر پول ميخواي بزاري روي 950يكي از اينها رو بخري گوشيت رو نگه داره يه دوربين 10مگاپيكسلي هم بخر!
البته هر كس سليقه خودش رو داره و اين نظر من بود.![]()
حداقل بايد يه دو سه ماهي ديگه صبر ميكردي تا اينا بيان.هر چقدر پول ميخواي بزاري روي 950يكي از اينها رو بخري گوشيت رو نگه داره يه دوربين 10مگاپيكسلي هم بخر!
البته هر كس سليقه خودش رو داره و اين نظر من بود.![]()
کاملا تایید میشه
اینم میشه منم w950 دارم ولی خوشحالم که صبر نکردم تا اینا بیان چون تحملش و نداشتم .راستی برای من دوربین خیلی مهم نیست ولی باشه بدک نیست نظرتون چیه 950 رو بفروشم وایسم iphon یا 960 بیاد یکی از اینا رو بگیرم
تاپیکی بهتر از این پیدا نکردم تا پست بدم.
بچه ها هیچ سایتی ریویوی درست و حسابی از این نداره البته به زبان فارسی.
کسایی که انگلیسی بلند میتونن ترجمه بکنن ببین این گوشی چطوری هاست؟قیمتش چقدره
من یه جایی خوندم این گوشی 12 نوامبر avilable میشود در مورد قیمتش هم شخصی میگفت که 420 پوند هستش. البته شاید بدون مالیات باشه.ولی جای دیگه گفته بود که ماه دسامبر میاد.
Last edited by zimka_14162; 06-11-2007 at 09:58.
ریویو های فارسی که اصلا کامل نیستن.شما در مورد کدم قابلیتش بیشتر میخوای بدونی؟
من یه ریویو کامل میخوام ولی بیشتر روی واکمن و دوربین میخوام بدونم.کامل باشه که چه بهتر
سلام داش زيمكا
ريويوو فارسي كه كامل نيست
بهترين ريويوو هم واسه موبايل ريويوو هست كه واسش تاپيك جداگونه زدم !!!
واسه Gsmarena هم بد نيست
این سایت که گذاشتم سایت خیلی خوبی هست.ولی هنوز برای این گوشی ریویو نزاشته.فکر کنم تا چند روز دیگه بزاره.:من یه ریویو کامل میخوام ولی بیشتر روی واکمن و دوربین میخوام بدونم.کامل باشه که چه بهتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره w960 هم وارد بازار شد
تبریک به همه علاقه مندان
آقا نخرین گوشی خوبی نیست (جلوگیری از جواد شدن)![]()
عمرنات باریم که گوشیهای سونی اونم دبلیو960 جواد باشه وقتی توی اون قیمتها ان95 و هشت گیگ و ان82 باشه این گوشی جواد نمیشه
دمش گرم که اومد انصافا کم کم داشتم می میردمفعلا با خرید دبلیو950 رفتم به پیشواز
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)