تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 201

نام تاپيک: *+= [مشکلات شما در زمینه ی هـک بازی ها] =+*

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من از این سایت خیلی چیزا یاد گرفتم ممنون ولی یه مشکل دارم من توی روش code injection وقتی که استفاده میکنم جون افراد دشمن هم فریز میشه میخاستم بدونم روشی هست که فقط جون افراد خودم فریز بشه?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی نمیدونه لطفا اگر کسی میدونه بهم بگه

داره خودمونی میشه saeidperak1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شرمنده که این زیر خاکی رو بالا اوردم دی
    اقا ببخشین یه بازی اسمش مگس و ماژیک جادویی
    اونایی که بازی کردن میدونن خلاصه اقا این یه ماژیک داره مقدار نداره من ادرس اینو پیدا کردم مثلا یه جوهر میخورم
    عددش میشه
    1101004800
    یکی دیگه میخورم
    1109393408
    من رابیه بین این اعدادو بررسی کردم رابطه خواصی ندارن شانسی میرن
    یکی گفت باید دیباگر بکنی میشه توضیح بدین چیکار کنم ؟ اخه وقتی این عددو تغییر میدم بازی هنگ میکنه و حتی پوینترشم هنگ میکنه و...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز در مورد ساخت ترینر با Cheat Engine تو اینترنت خیلی سرچ کردم چند مرحله شو برای مثال میذارم :
    ۴٫ روی Change Image کلیک کرده فایل مربوط به تصویر مورد علاقه خود را قرار دهید.

۵٫روی Change Icon کلیک و یک فایل اجرایی یا یک فایل آیکان Ico انتخاب کنید.

۶٫در فیلد Title ،عنوان ترینر خود را بنویسید.

۷٫در فیلد Lunchfile اگر می خواهید قسمتی هم برای اجرای فایل بازی وجود داشته باشد روی تصویر پوشه رو به روی آن کلیک کرده و فایل اجرایی بازی را انتخاب کنید.

۸٫ در قسمت Process همان نام فایل اجرایی بازی را بنویسید و اگر بازی در حال اجراست از لیست انتخاب کنید.

۹٫ اگر می خواهید با کلید های خاصی ترینر بالا بیاید تیک را فعال کرده و کلید های مورد نظر را فشار دهید.

۱۰٫در قسمت Freeze Inerval اگر آدرسی دارید که باید ثابت نگه داشته شود عدد میلی ثانیه وارد کنید که پس از گذشت این زمان آدرس به طور مرتب به عدد مشخصی ثابت می شود.

۱۱٫در About Text درباره ی ترینر و … توضیح دهید.

۱۲٫اگر می خواهید کل صفحه ترینر را دقیقا خودتان طراحی کنید روی Design Own Interface کلیک کنید.

در حالی که منوی ساخت ترینر من چند گزینه بیشتر نداره و گزینه های قرمز توش دیده نمیشه در ضمن Cheat Engine رو از جاهای مختلف و خصوصا جاهایی که آموزشو گذاشته بودن دانلود کردم و نسخه برنامه ام همون نسخه ای هستش که اونا باهاش آموزش میدادن :

پیامی که قبل از وارد شدن به صفحه ساخت ترینر میاد:

صفحه ساخت ترینر :

5. این کاربر از korosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عزيزان كسي نبود جواب مارو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان . کسی هست که تونسته باشه بازی TehRun2 برای pc رو ه ک کنه؟؟ آخه هم با ArtMoney SE v7.41 و هم با Cheat Engine مقادیر بیشتر وقت ها پیدا نمیشه اگر هم بشه هیچ تغییری نمیکنه...
    Last edited by khalvat5800; 20-07-2013 at 16:37.

8. این کاربر از khalvat5800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یکی نیس یه جوابی به ما بده؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان . کسی هست که تونسته باشه بازی TehRun2 برای pc رو ه ک کنه؟؟ آخه هم با ArtMoney SE v7.41 و هم با Cheat Engine مقادیر بیشتر وقت ها پیدا نمیشه اگر هم بشه هیچ تغییری نمیکنه...

نمیدونم کسی ک درخواست کرده بودن هستن یا نه ولی اگه خواستید من میتونم یاد بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به اساتيد اول از همه متن من يكم طولاني عذر ميخوام

من چند سالي هست كه دارم Backgammon Live كه تو ف ي س ب و ك هست رو بازي مي كنم و الان Level 73 هستم ( دوستاني كه بازي كردن ميدونن كه چقدر طول ميكشه به اين مرحله برسيد ) تا تقريبا هفته پيش براي اولين بار به يه مورد جالب برخوردم و 2 بار توسط دو نفر جداگانه در بازي طعمه شدم و امتياز زيادي از دست دادم به اين شكل كه اولين نفر وقتي تاس ميريخت عدد 2 و 1 يا 3 و 2 ميومد ولي طرف جفت 5 يا جفت 6 ميرفت و نفر بعدي كلا شكل و شمايل تاس رو عوض كرده بود و هر چي كه دلش ميخواست ميرفت چون عددش معلوم نبود بعد از يك هفته جست و جو و تلاش فهميدم كه با chet engine ميشه يه كارايي كرد مثلا مقادير پولي خودمون رو ميشه زياد كرد و به فرض با پول 300 تا ميشه بازي 250000 تايي رو انجام داد ولي خب همونطور كه اساتيد ميدونيد اين پول و امتياز در پايگاه داده اون بازي ثبت شده و شايد براي لحظه اي با نرم افزار chet engine يا امثال اون بشه عوضش كرد ولي به وقتي page رو refresh مي كنيد دوباره برميگرده به اطلاعات قبلي حالا من با اين قضيه كاري ندارم ولي مي دونم كه ميشه تاس رو عوض كرد چون خودم قرباني شدم من خيلي تلاش كردم با chet engine و با راه هاي متفاوت search مثل chandged number يا smaller , Bigger و و و . . .. ولي موفق نشدم كد تاس رو پيدا كنم ميخوام ببينم از اساتيد كسي هست كه بتونه من رو كمك كنه

ممنون و موفق باشيد . . .
    Last edited by iq021; 29-07-2014 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به اساتيد اول از همه متن من يكم طولاني عذر ميخوام

من چند سالي هست كه دارم Backgammon Live كه تو ف ي س ب و ك هست رو بازي مي كنم و الان Level 73 هستم ( دوستاني كه بازي كردن ميدونن كه چقدر طول ميكشه به اين مرحله برسيد ) تا تقريبا هفته پيش براي اولين بار به يه مورد جالب برخوردم و 2 بار توسط دو نفر جداگانه در بازي طعمه شدم و امتياز زيادي از دست دادم به اين شكل كه اولين نفر وقتي تاس ميريخت عدد 2 و 1 يا 3 و 2 ميومد ولي طرف جفت 5 يا جفت 6 ميرفت و نفر بعدي كلا شكل و شمايل تاس رو عوض كرده بود و هر چي كه دلش ميخواست ميرفت چون عددش معلوم نبود بعد از يك هفته جست و جو و تلاش فهميدم كه با chet engine ميشه يه كارايي كرد مثلا مقادير پولي خودمون رو ميشه زياد كرد و به فرض با پول 300 تا ميشه بازي 250000 تايي رو انجام داد ولي خب همونطور كه اساتيد ميدونيد اين پول و امتياز در پايگاه داده اون بازي ثبت شده و شايد براي لحظه اي با نرم افزار chet engine يا امثال اون بشه عوضش كرد ولي به وقتي page رو refresh مي كنيد دوباره برميگرده به اطلاعات قبلي حالا من با اين قضيه كاري ندارم ولي مي دونم كه ميشه تاس رو عوض كرد چون خودم قرباني شدم من خيلي تلاش كردم با chet engine و با راه هاي متفاوت search مثل chandged number يا smaller , Bigger و و و . . .. ولي موفق نشدم كد تاس رو پيدا كنم ميخوام ببينم از اساتيد كسي هست كه بتونه من رو كمك كنه

ممنون و موفق باشيد . . .
    درود
    همونطور که میدونید این بازی تحت سرور هستش و برای هکش باید به سرور دسترسی داشت که چون امنیت فیسبوک بالاست پس فکر نکنم اونایی که باشما بازی کردن به سرور نفوذ کنن!
    به احتمال زیاد اونا از بازی باگ پیدا کردنواسکریپت دارن...!
    من اگه وقت داشم به بازی نگا میکنم به احتمال کم بشه با چیت زدش
    البته فکر نکنید همه بازی های انلاین رو که رو سرورن نمیشه -- کرد !! خیر !وقتی مقدار هایی از طرف سرور به کلاینت برمیگرده میشه اونارو تغییر داد باز ب امنیت سرور بستگی داره و بازی ...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •