ببین طبیعتا یه بازی تعدادی کاراکتر(شخصیت) داره . و طبیعتا این تعدادی کاراکتر را تعدادی مدل ساز طراحی می کنند.
ببین ما مشخصات ظاهری شخصیت ها رو بهت می دیم ببین می تونی به صورت سه بعدی طراحیشون کنی.
(حرکاتشون باشه برای بعد)
ببین طبیعتا یه بازی تعدادی کاراکتر(شخصیت) داره . و طبیعتا این تعدادی کاراکتر را تعدادی مدل ساز طراحی می کنند.
ببین ما مشخصات ظاهری شخصیت ها رو بهت می دیم ببین می تونی به صورت سه بعدی طراحیشون کنی.
(حرکاتشون باشه برای بعد)
خيلي ممنونم كريپينگ جان چرا كه نميتونم حتماً اين كارو براي شما انجام ميدم فقط كارام كندتر از قبل ميشه آخه هم سخته و هم زمان ميبره. با تشكر
زمانش مسئله ای نیست . ولی باید اول چند تا همکار برات پیدا کنیم. چون تعدادشون نسبتا زیاده و کارهای زیادی داره .
بازم سلام كريپينگ جان من يه عكس بزرگ از مسلسل برتا مي خوام ممنون ميشم اگه بيارين فعلاً خداحافظ.
اگه اسمشو به انگلیسی می دونستم سریعا پیدا می کردم. راستی دقت کردی فقط موندیم من و تو ولی من که ول کن ماجرا نیستم.
سلام عزیزم مگه ما البالو هستیم نوکرتم ما کارای گرافیکی رو انجام میدیدم منتها الان که چیزی از ما نخواستیددر ضمن mp5 بزن ببین میده یا نه
![]()
خودتونو به زحمت ندازین گوگل می ترکه!!!
اینم یه سایت پر عکس تفنگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باز می سرچم ولی مثلثل برتا به انگلیش چی میشه؟
mp5:
ولی اینا که تو ایران نیستش!
![]()
[quote=ne_nn;1205231]mp5:
ولی اینا که تو ایران نیستش!
این نوعش هست در ضمن شما ak47 هم نیاز دارید چون بیشتر قاچاقچی ها از این نوع سلاح استفاده می کنن البته اونایی که تو صحرا و برهوت هستن
چه عجب بالاخره افراد تصمیم گرفتند بیایند برای ادامه ی همکاری.
در مورد ak47 به فکر خودم هم رسیده بود ولی فکر نمی کردم به این راحتی ها دست قاچاقچی ها باشه. فعلا بیشتر سلاح ها آماده است به غیر از مسلسل برتا.
در ضمن افرادی را برای همکاری ا همیشه بهار می خواهیم برای طراحی کاراکتر ها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)