سلام دوستان .
منه همه صفحه های قبل رو خوندم .
ممنون .
اما چند تا مشکل دارم :
1 - لینکهای آموزش نصب پچ خرابه . من نمیتونم دانلود کنم .اگه میتونین درستشوبزارین ممنون .
2 - من 810 دارم (خودمم میگم جواده کسی گیر نده لطفا ). اگه میشه هرچی پچ ازش دارین حتی اونایی که
گزاشتین رو دوباره بزارین .آخه اونا هم خرابن لینکهاش .
3 - من امروز یا فردا میرم گوشیمو سریال اصل کنم . بعدش برای نصب پچ از کدوم استفاده کنم ؟ فار یا اونیکی؟
فکر کنم سریال اصل که باشم دومی بهتره نه ؟
4 - برای افزایش صدا چیکار کنم ؟؟؟
5 - برای قفل گزاشتن رو پوشه ها تو 810 راهی هست ؟
ورژن نرم افزاریه گوشیم هم هست : r4ea031
ممنون میشم جواب بدین .
بای.
سلام
دوست عزيز تمام لينكها سالم هستند.اگه توجه كرده باشيد كد HTML خاموشه و نميشه لينك ايجاد كرد.اون موقع كه من اين آموزش رو گذاشته بودم كد HTML فعال بود به خاطر همين الان قاطي شده.شما بايد آدرسي كه بين تگ URL هست رو كپي كنيد تو آدرس بار مرورگرتون تا لينكها كاركنند.
مثلا تو صفحه اول شما اين متن رو ميبينيد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كه بايد متن زير رو ازش جدا كنيد و تو آدرس بار كپي كنيد به صورت كد زير:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين از لينكها
متاسفانه هنوز تعداد پچهايي كه براي w810 نوشته شده خيلي كم هست كه از همون تعداد كم اونايي رو كه به درد بخور بودن رو تو صفحات اول معرفي كردم.ورژن جديد اين گوشي تازه اومده اگه خوب جواب بده فكر ميكنم براش پچهاي زيادي در راه باشه
براي نصب پچ هم از هردو برنامه ميتونيد استفاده كنيد.كه براي شما Gslide بهتر و راحتتر هست.
براي افزايش صدا شما بايد از فار استفاده كنيد كه آموزشش تو صفحه اول و امضام هست.بازم يه توضيح مختصر ميدم:
اول فايلي رو كه باعث خاموش شدن گوشي ميشه رو روي گوشي فلش كنيد.به اين فايل اصطلاحا SSW ميگن.
بعد ميتونيد با فار وارد FS گوشي بشيد و درايو صدا رو تغيير بديد.
و در آخر براي روشن شدنش به جاي ريختن فايل REST كل فايل Main رو كه روش با برنامه gslide پچ ريختيد رو روي گوشي فلش ميكنيد.به همين راحتي
براي قفل گذاري هم بايد پچ نصب كنيد كه براي w810 هنوز نوشته نشده.لااقل من تاحالا نديدم.ولي همين پچ براي k750 و w800 نوشته شده.اگه يه مدت بگذره تعداد پچهاي اين گوشي اضافه ميشه
موفق باشيد