Rapidshare Plus 3.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن با اين برنامه مدتهاست دارم کار ميکنم واقعا کارش حرف ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rapidshare Plus 3.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن با اين برنامه مدتهاست دارم کار ميکنم واقعا کارش حرف ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایا با این برنامه میتوان چند فایل را در ان واحد با هم از رپید شر دانلود کرد واگر جواب مثبت است طرز کار انرا بفرمایید چون نتوانستم از ان استفاده کنم
سلام، آیا این نسخه قابلیت ریزوم دارد یا مثل قبل هستش؟، هیچکدام از برنامه های معرفی شده این قابلیت را ندارند بجز Download Direct یا همان DLD ,DLD با اینکه فایلها را با سرعت خیلی خوبی میگیرد ولی خراب هستند و غیر قابل استفاده، موفق باشید
Last edited by GoldenDragon; 07-01-2009 at 11:39.
این Dld تمام فایلها رو خراب میکنه..
Rapidshare Plus 3.1 این برنامه خوبه ولی قابلیت ریزوم نداره!
در اين نسخه هم که قرار بود در نسخه هاي 3 به بالا طبق سازندش قابليت رزوم اضاف شه متاسفانه هنوزم اينطور نشده ولي در عوض سرعتي که اين نسخه در دانلود داره بي نظيره
در ثاني براي اينکه دانلود گروهي با اين نرم افزار انجام بدين بايد تک تک لينک ها در کادر خاليه جلوي توش ADD پيست بشن تا وارد کادر اصلي دانلود بشن(بعد از وارد کردن هر لينک يکبار هم بايد دکمه ADD رو بزنين) سپس در آخر دکمه Download رو فشار بدين و بعد از مدت زمان 30 ثانيه برنامه شروع به دانلود خواهد کرد .
با درود
در پیام نخستین این جستار (تاپیک) نشانی یک تاپیک ارائه شده است برای بحث و گفتگو درباره ی این نرم افزار ولی آن لینک گویا دیگر در فاروم وجود ندار.
پس در همین جا پرسش خود را مطرح می کنم. لطفا کوتاه و چکیده درباره ی کار این نرم افزار روشنگری کنید و اینکه چگونه کار می کند و چه سودی دارد.
البته می دانم که از سایت رپیدشیر نمی توان به وسیله ی دانلود منیجر ها نرم افزاری را دریافت کرد و این ضعف بزرگی است. چرا که اگز نرم افزار بزرگ باشد باید تا زمانی که کاملا دانلود شود به اینترنت وصل بود و...
آیا این مشکل حل می شود؟
لطفا یک برنامه که قابلیت Resume رو داشته باشه و واقعا کار کنه معرفی کنید.
نسخه 3.0 منتشر شد - Version 3.0 is released
ویژگیهای جدید این نسخه :
-بهبود رابط کاربری
-برطرف کردن اشکالات نسخه های قبلی در مورد لینکهای حذف شده یا غیر قابل دسترس
-پشتیبانی از سه زبان فارسی و انگلیسی و فرانسوی
-امکان از کار انداختن تعدادی از لینکها به طور موقت.(دانلود لینکهای تیک زده شده)
- تغییر اولویت دانلود لینکها
-راهنمای Pdf
-امکان کپی لینکهای اضافه شده به طور گروهی در Clipboard
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FreeRapid Downloader - Download
Current version is FreeRapid Downloader 0.8, released on 21st December 2008.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام، آیا این 2تا که زحمت کشیدی معرفی کردی قابلیت Resume ندارن؟، اگر نداشته باشن که همون Rapidshare Plus 3.1 خوب بود هم خیلی سبک هم سریع و کارآمد، ممنون و موفق باشیFreeRapid Downloader - Download
Current version is FreeRapid Downloader 0.8, released on 21st December 2008.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)