سلام
من يه ستون از اطلاعات دارم كه هر چندتايي از اونا با يه عبارت خاص شروع ميشه مثلا : يه سري با حرف a و يه تعدادي با حرف b و .....
يه فرمولي ميخوام كه تعداد اونايي كه با يه حرف خاص مانند a يا ... شروع ميشه رو بهم بده
لطفا دقيق جواب بديد
ممنون ميشم
سلام
من يه ستون از اطلاعات دارم كه هر چندتايي از اونا با يه عبارت خاص شروع ميشه مثلا : يه سري با حرف a و يه تعدادي با حرف b و .....
يه فرمولي ميخوام كه تعداد اونايي كه با يه حرف خاص مانند a يا ... شروع ميشه رو بهم بده
لطفا دقيق جواب بديد
ممنون ميشم
دوستان سلام.
يه مشكلي داشتم . اميدوارم كمكم كنيد.
من دارم با office 2003 كار مي كنم و در برنامه اكسل چند روزي شده كه وقتي مي خواهم چيزي رو جستجو (ctrl+f) كنم اونو پيدا نمي كنه و فقط 2 يا 4 مورد رو پيدا مي كنه در حالي كه از اون كلمه حدود 50 تا هست.
قبلا اين طوري نبود و خوب كار مي كرد.
Office رو پاك كردم و از دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت.
راه حلي وجود داره كه بشه اين مورد رو بر طرف كرد.
دوستان سلام.
يه مشكلي داشتم . اميدوارم كمكم كنيد.
من دارم با office 2003 كار مي كنم و در برنامه اكسل چند روزي شده كه وقتي مي خواهم چيزي رو جستجو (ctrl+f) كنم اونو پيدا نمي كنه و فقط 2 يا 4 مورد رو پيدا مي كنه در حالي كه از اون كلمه حدود 50 تا هست.
قبلا اين طوري نبود و خوب كار مي كرد.
Office رو پاك كردم و از دوباره نصب كردم ولي فايده اي نداشت. فايل رو تو يك كامپيوتر ديگه امتحان كردم ، همه موارد رو پيدا مي كرد. پس فهميدم كه ايراد از رايانه خودمه.
راه حلي وجود داره كه بشه اين مورد رو بر طرف كرد.
ممنون مي شم كه كمكم كنيد.
سلام
اون چيز چيه كه ميخواي پيداش كني
كاملتر بگو
فرموله ، متنه ، توي يه شيت ميخواي جستجو كني با چند تا و .........
واضح تر !!!!!
مثلا مي خواهم دنبال كلمه كشاورزي بگردم . مي خواهم در هر جا كه هستش و در هر شيتي كه هستش اونو پيدا كنه.
ولي فقط چند مورد رو پيدا مي كنه. حتي فيلدي كه حاوي اين كلمه به تنهايي باشه رو نشون نمي ده.
توي كامپيوتر ديگه تست كردم همه رو پيدا مي كرد. ولي توي كامپيوتر خودم پيدا نمي كنه . عوض كردن Office هم فايده اي نداشت. يه هويي اين توري شده . قبلا درست كار مي كرد.
ممنون مي شم كمكم كنيد
بايد ويندوز رو عوض كنم يا نه؟؟
نمي دانم!
از اين دقيق تر؟!
اين كاري كه شما گفتيد با برنامه نويسي امكان پذير هست اما با فرمول نويسي فكر نكنم.
نيازي به تعويض ويندوز نيست. مشكل از حرف ي و ك هست. اون رو برطرف كنيد.
نقل قول:
نيازي به تعويض ويندوز نيست. مشكل از حرف ي و ك هست. اون رو برطرف كنيد.
-------
چطوري مشكل رو برطرف كنم. صفحه كليد كه فارسي است.
سلام
اين نرم افزار كه معرفي كردم رو امتحان كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)