برای استفاده از setools هم از همین مسیر استفاده میکنیم؟
ifs\settings\camera
برای استفاده از setools هم از همین مسیر استفاده میکنیم؟
ifs\settings\camera
یه درایور دوربین که بشه رو Z610 با Cid52 نصب کرد می خوام شدیدا نیاز دارم کی میتونه کمکم کنه
چون من یه درایو دوربین W800 روش ریختم دیگه کار نمیکنه
کمکم کنید
جدی!
چه جوری؟
این آدرس رو تو کدوم قسمت از برنامه باید وارد کرد؟
آدرس فایل درایور مورد نظر رو باید کجا وارد کنم؟
ممنون
Last edited by BraveKnight; 01-09-2007 at 02:19.
این درایور از کیفیت فیلم برداری خوبی برخوردار هست.(خودم امتحانش نکردم)
دانلود:
کسی که این و به من پیشنهاد کرد گفت که هم کیفیت فیلم برداری خوبی داره هم عکس خوبی.(البته گفت رو w810i خوب جواب میده چون قدرت سی پس یو ش بالا تره و روی گوشی های دیگه ممکنه فیلم ها که گرفته میشه ذخیره نشه).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد این درایور نظر بدین مهمه
اقا فرقی نداره مثلا درایوری که شما بالا گزاشتی رو K800 هم نصب میشه؟
جدی!
چه جوری؟ابتدا در یکی از درایوهای کامپیوتر(مثلا درایو C) یک فولدر درست کنید به اسم ifs سپس داخل این فولدر یکی دیگه به اسم وsettings در نهایت یک فولدر دیگر به نام camera .حالا فایل درایور دوربین رو در اینجا کپی کنید.یعنی فایل درایور باید در این مسیر باشد C:\ifs\settings\camera .حالا روی فولدر ifs کلیک راست کرده و از منوی Send To گزینه Comperessed (Zipped) folder را نتخاب می کنیم و صبر می کنیم تا فایل Zip درست شود. حالا در برنامه Setool2lite در قسمت MISC File مسیر این فایل فشرده رو می دهیم و دکمه Flash را میزنیم.بقیه کارها را طبق دستورات برنامه(مانند در آوردن باطری و دوباره جا زدن) انجام میدهیم.این آدرس رو تو کدوم قسمت از برنامه باید وارد کرد؟
آدرس فایل درایور مورد نظر رو باید کجا وارد کنم؟
ممنون
این روش برای درایورهای دیگر مانند صدا و منو کلیه فایلهایی که در FS وجود دارند عملی است.
ممنونم دوست عزیز، کارم راه افتاد.![]()
میگم این setool2lite هم عجب برنامه نازنینیه ها!![]()
نصب کردم. زیاد جالب نیست.
تغییرات بسیار نامحسوسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)