تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 129 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1288

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كيس و پاور

داره خودمونی میشه MehranZand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من خودم گرین GP580B دارم.خیلی پاور عالیه.ولتاژای خروجی اون هم خیلی دقیقه.با توجه به اینکه یه پاور Active PFC و از هر لحاظ کامل و حرفه ای هست و همین طور با توجه به قیمت و گارانتی خوبش فکر می کنم انتخاب کاملا مناسبی باشه.
    قیمتش چنده الان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بین 80-85 باید باشه.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !!!
    آقا امروز که داشتم از دانشگاه برمیگشتم رفتم مغازه کامپیوتری محل و خواستم قیمت یه مدل کارتریج رو بپرسم که نداشت و سپس تو مغازه یارو چشمم خورد به یه پاور 780 وات green !!!

از یارو پرسیدم قیمتش چنده گفت : 27 هزار تومن !!!!! گفتم اشتباه نمیکنی ؟؟؟ گفت : نه آقا:
    منم ازش خداحافظی کردم و بلافاصله اومدم خونه و آنلاین شدم و رفتم سایت رایان صبا دیدم عینا همون مدل رو نوشته 155 هزار تومن !!!!!

نمیدونم رایان صبا گرون میفروشه یا اون یارو حالیش نبوده چه جنسی رو داره مفت میده !!!!
    نظر شما چیه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه MehranZand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام !!!
    آقا امروز که داشتم از دانشگاه برمیگشتم رفتم مغازه کامپیوتری محل و خواستم قیمت یه مدل کارتریج رو بپرسم که نداشت و سپس تو مغازه یارو چشمم خورد به یه پاور 780 وات green !!!

از یارو پرسیدم قیمتش چنده گفت : 27 هزار تومن !!!!! گفتم اشتباه نمیکنی ؟؟؟ گفت : نه آقا:
    منم ازش خداحافظی کردم و بلافاصله اومدم خونه و آنلاین شدم و رفتم سایت رایان صبا دیدم عینا همون مدل رو نوشته 155 هزار تومن !!!!!

نمیدونم رایان صبا گرون میفروشه یا اون یارو حالیش نبوده چه جنسی رو داره مفت میده !!!!
    نظر شما چیه ؟؟؟؟
    خب ازش میخریدی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام !!!

نظر شما چیه ؟؟؟؟
    غیر ممکنه. اگه این قیمته آدرسش رو بده به من همه پاورهاش رو نقد میخرم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

6

اتفاقا تو همین فکر هم هستم !!! فقط میخوام بدونم این وسط کی داره در مورد قیمت اشتباه میکنه ؟؟؟ فروشنده یا سایت رایان صبا ؟؟؟؟
    شایدم یه مدل خاصی از پاور 780 وات باشه که قیمتش ارزون هست !!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غیر ممکنه. اگه این قیمته آدرسش رو بده به من همه پاورهاش رو نقد میخرم
    منم تو همینش موندم !!!!
    یارو یه مغازه فسقلی داره که از تایپ کامپیوتری گرفته تا پرینت و ردگیری کارت هوشمند و فروش بازی و ایرانسل و شارژ تالیا و ... توش انجام میشه !!!
    تعجبم از اینه که خرید این پاور از شرکت کلی فروش حداقل 120 هزار تومن قیمت داره و با احتساب فروشش به مصرف کننده باید یه بیست تومنی استفاده برای فروشنده داشته باشه ولی این بابا احتمالا خودش نمیدونه چه جنسی رو داره به این قیمت میفروشه !!!! (( رو جعبه آکبندش که به رنگ سبز نوشته بود green و رنگ پاوری که عکسش رو جعبه بود سیاه بود و کلی کانکتور بهش آویزون شده بود و عبارت 780 وات هم روش خودنمائی میکرد که همین باعث شد از فروشنده قیمتش رو بپرسم ))
    مغازه اش هم تو طرفای میدون رسالت و تو یکی از فرعی های خیابون هنگام هست !!!!
    (( مثل اینکه اسمایل های این فروم دیگه قابلیت کلیک کردن ندارن ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام !!!

نظر شما چیه ؟؟؟؟
    دوست عزیز ، شما خود پاورو دیدین یا جعبه شو؟
    تا اونجایی که من می دونم روی جعبه اغلب پاورای گرین عکس پاور 780وات هست.بنابراین اگه شما جعبه پاورو دیدین ممکنه مربوط به پاور 300 یا 330 واتی گرین بوده باشه که قیمتشون همین حدوداست.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته توی سری جدید دیگه اینطوری نیست و وضع بسته بندی بهتر شده. ولی ممکنه اون پاور از پاورهای قدیمی باشه با توجه به مشخصات فروشگاهی که گفتید امکانش زیاده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من می خوام یه پاور بخرم مشخصات سیستمم اینه
    cpu : intel 2000 full
    mb : albatron 865pe pro
    ram: 512
    hard : 60 ide & 320 sata
    --- card
    cd writer & dvd writer
    vga : fx 5500
    لطفا یه پاور خوب با قیمت مناسب به من معرفی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •