قیمتش چنده الان؟
قیمتش چنده الان؟
بین 80-85 باید باشه.
سلام !!!
آقا امروز که داشتم از دانشگاه برمیگشتم رفتم مغازه کامپیوتری محل و خواستم قیمت یه مدل کارتریج رو بپرسم که نداشت و سپس تو مغازه یارو چشمم خورد به یه پاور 780 وات green !!!
از یارو پرسیدم قیمتش چنده گفت : 27 هزار تومن !!!!!گفتم اشتباه نمیکنی ؟؟؟ گفت : نه آقا:
منم ازش خداحافظی کردم و بلافاصله اومدم خونه و آنلاین شدم و رفتم سایت رایان صبا دیدم عینا همون مدل رو نوشته 155 هزار تومن !!!!!
نمیدونم رایان صبا گرون میفروشه یا اون یارو حالیش نبوده چه جنسی رو داره مفت میده !!!!
نظر شما چیه ؟؟؟؟
خب ازش میخریدی![]()
غیر ممکنه. اگه این قیمته آدرسش رو بده به من همه پاورهاش رو نقد میخرم![]()
اتفاقا تو همین فکر هم هستم !!! فقط میخوام بدونم این وسط کی داره در مورد قیمت اشتباه میکنه ؟؟؟ فروشنده یا سایت رایان صبا ؟؟؟؟
شایدم یه مدل خاصی از پاور 780 وات باشه که قیمتش ارزون هست !!!!!
منم تو همینش موندم !!!!
یارو یه مغازه فسقلی داره که از تایپ کامپیوتری گرفته تا پرینت و ردگیری کارت هوشمند و فروش بازی و ایرانسل و شارژ تالیا و ... توش انجام میشه !!!
تعجبم از اینه که خرید این پاور از شرکت کلی فروش حداقل 120 هزار تومن قیمت داره و با احتساب فروشش به مصرف کننده باید یه بیست تومنی استفاده برای فروشنده داشته باشه ولی این بابا احتمالا خودش نمیدونه چه جنسی رو داره به این قیمت میفروشه !!!! (( رو جعبه آکبندش که به رنگ سبز نوشته بود green و رنگ پاوری که عکسش رو جعبه بود سیاه بود و کلی کانکتور بهش آویزون شده بود و عبارت 780 وات هم روش خودنمائی میکرد که همین باعث شد از فروشنده قیمتش رو بپرسم ))
مغازه اش هم تو طرفای میدون رسالت و تو یکی از فرعی های خیابون هنگام هست !!!!
(( مثل اینکه اسمایل های این فروم دیگه قابلیت کلیک کردن ندارن ))
دوست عزیز ، شما خود پاورو دیدین یا جعبه شو؟
تا اونجایی که من می دونم روی جعبه اغلب پاورای گرین عکس پاور 780وات هست.بنابراین اگه شما جعبه پاورو دیدین ممکنه مربوط به پاور 300 یا 330 واتی گرین بوده باشه که قیمتشون همین حدوداست.
البته توی سری جدید دیگه اینطوری نیست و وضع بسته بندی بهتر شده. ولی ممکنه اون پاور از پاورهای قدیمی باشه با توجه به مشخصات فروشگاهی که گفتید امکانش زیاده.
من می خوام یه پاور بخرم مشخصات سیستمم اینه
cpu : intel 2000 full
mb : albatron 865pe pro
ram: 512
hard : 60 ide & 320 sata
--- card
cd writer & dvd writer
vga : fx 5500
لطفا یه پاور خوب با قیمت مناسب به من معرفی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)