تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 88 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 878

نام تاپيک: StarCraft II: Wings of Liberty

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله ساسان جان! منبع اصی خبر هم متاسفانه آدرس زیره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی دو سال پیش درجه 15+ رو گرفته بود و Blizzard امیدوار بود درجه 12+ را امروزه دریافت کنه که متاسفانه شده 18+... دیگه جایی که برای StarCraft سر و دست می شکنن شنیدن این خبر واقعا یه ضد حال اساسی برای Blizzard هست. همین امر می تونه باعث یه تاخیر حسابی بشه اگه رای اون کمیته ارزشیابی بابت اعتراض شرکت عوض نشه.
    البته بازم کشور با کشور فرق میکنه، مثلاً اینجوری که تو ایران درجه‌بندی میکنن و ممنوع میکنن بدون شک تو کشورهای دیگه نمیکنن، ممکنه بازی در کشورهای دیگه مثل امریکا همون درجه سنی 15+ رو بگیره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان این بازی کی میاد؟لطفا به تاریخ شمسی بگین

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان این بازی کی میاد؟لطفا به تاریخ شمسی بگین
    هنوز رسمی اعلام نشده. ولی احتمالاً در کوارتر سوم سال میلادی میاد یعنی تو تابستون تقریباً.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی جان میشه یه توضیحی چیزی درباره ی این بازی بدی.....
    خنده داره ولی من هیچی از این بازی نمی دونم....
    خوبه من این حرفو زدم مگرنه ترورم می کردید.من یه سوال پرسیدم علی جان هم جواب دادن لازم به این حرف نبود.....
    سینا جان من اعتقاد دارم که برای بازی کردن بازی های کلاسیک هیچ وقت دیر نیست. تو می تونی بری راحت از هر جایی این بازیو پیدا کنی و ازش لذت ببری. فقط چون بازی قدیمی و به اصطلاح کلاسیک هستش از گرافیک بازی نباید توقع داشته باشی. کلا نباید بازی های شرکت Blizzard از دست بدی.استار کرفت و دیابلو رو مخصوصا اگه بازی نکردی حتما باید بازی کنی.چون جزو بهترین بازیهای تاریخ هستن. من خودم بعد از مدت ها دارم دوباره این بازیو میرم واقعا همیشه این بازی برام زیبا هستش و صد در صد برای همه به همین صورت هستش. واقعا باید گفت Blizzard for ever
    راستی دوستان من کلا از مولتی پلیر زیاد سر در نمیارم. اعلام نشده برای بازی کردن مولتی پلیر استار کرفت 2 حداقل چه سرعت اینترنتی لازمه؟ با 128 میشه بازی کرد؟ بعد برای بازی کردن مولتی پلیر باید توی Battle.net عضو بودش؟

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سینا جان من اعتقاد دارم که برای بازی کردن بازی های کلاسیک هیچ وقت دیر نیست. تو می تونی بری راحت از هر جایی این بازیو پیدا کنی و ازش لذت ببری. فقط چون بازی قدیمی و به اصطلاح کلاسیک هستش از گرافیک بازی نباید توقع داشته باشی. کلا نباید بازی های شرکت Blizzard از دست بدی.استار کرفت و دیابلو رو مخصوصا اگه بازی نکردی حتما باید بازی کنی.چون جزو بهترین بازیهای تاریخ هستن. من خودم بعد از مدت ها دارم دوباره این بازیو میرم واقعا همیشه این بازی برام زیبا هستش و صد در صد برای همه به همین صورت هستش. واقعا باید گفت Blizzard for ever
    راستی دوستان من کلا از مولتی پلیر زیاد سر در نمیارم. اعلام نشده برای بازی کردن مولتی پلیر استار کرفت 2 حداقل چه سرعت اینترنتی لازمه؟ با 128 میشه بازی کرد؟ بعد برای بازی کردن مولتی پلیر باید توی Battle.net عضو بودش؟
    باید بازی رو بخری برای Multiplayer.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

گیم استاپ بازی رو برای پیش فروش گذاشته ! با خریدش بتا کی هم بهتون داده میشه !
    59 دلار !

8. 4 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گیم استاپ بازی رو برای پیش فروش گذاشته ! با خریدش بتا کی هم بهتون داده میشه !
    59 دلار !
    چندماهه بازی پیش‌فروش میشه.

10. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ، ظاهرأ بازی پس از بار ها تأخیر خوردن رلیز شد ، ورود این بازی رو به تمام strarcraft باز ها که مدت هها منتطر این بازی بدن تبریک می گم .
    یکی از مسائلی که فکر بازیباز های عزیز رو بعد از انشار بازی های pc مشغول می کنه ، سیسم مورد نیاز برای اجرای بازی هست . سایت tomshardware که یکی از معتبرترین سایت های تست قطعات سخت افزاری هست ، این بازی رو از نظر گرافیکی و همچنین هماهنگیش با سخت افزار های مختلف بررسی کرده . منم تصمیم گرفتم که مطالب و چارت های موجود در این سایت ، در مورد این بازی رو این جا قرار بدم تا کاربران در مورد گرافیک اطلاعات بیشتری داشته باشن و همچنین برای سخت افزار مورد نیاز براای این بازی دچار سردرگمی نشن
    این یک عکس از محیط بازی ومقایسش با نسخه ی اول بازی هست :

همین طور که می شه دید ، ساختار بازی و جای ادوات چندان تغییر نکرده و stracraft باز های حرفه ای ، لازم نیست که زحمت زیادی برای آشنایی با این بازی بکشند.

این عکس برای مقایسه ی 3 سطح جزئیات بازی :

خب تصاویر گویای همه چیز هستند و توضیح اضافه لازم نیست!
    این هم چارت هایی برای مقایسه ی کارایی کارت های گرافیکی مختلف در این بازی:(برای کاهش سنگینی این صفحه ، فقط تست ها رو در رزولوشن 1680x1050 و در دو سطح جزدیات معمولی و بالا قرار می دم)
    در سطح جزئیات معمولی:

همون طور که می شه دید ، کارت های گرافیکی معمولی و متوسط کارایی بسیار خوبی از خودشون نشون می دن و حتی با یک ati raden hd4670 که الان حدود 80000 تومان هست ، می شه در سطح جزئیات معمولی ، این بازی رو خیلی راحت انجام داد .
    در سطح جزئئات بالا:

در این حالت بازی سنگین می شه ، ولی باز اجراش توسط کارت های متوسط و حتی متوسط رو به پایین ، دشوار نخواهد بود .
    برای راهنمایی در مورد کارت هایی که در این چارت نیستند ، هم بگم که 4850 رو می شه تغریبأ با 250gts برابر دونست و همچنین 4670 رو می شه با 5670 برابر دونست!
    و حالا بررسی نیاز این بازی ، به پردازنده ی سیستم:
    در این بخش دو بنچمارک وجود داره که اولی نیاز بازی رو از لحاظ فرکانس و دومی از نظر تعداد هسته مورد بررسی قرار می ده:

همین طو که می شه دید ، این بازی به فرکانس پردازنده بسیار حساس هست و با بالا رفتن فرکانس ، کارایی به اندازه ی قابل توجهی اافزایش پیدا می کنه/

همون طور که دیدید ، اختلاف پردارنده های دو هسته ای ، با مدل های 3 و 4 هسته ای بسیار کم هست و می شه یک پردازنده ی دو هسته ای رو کافی دونست!
    سایت تامزهاردور یک پردازنده ی دو هسته ای با فرکانس 2 گیگاهرتز رو حداقل مقدار، و یک پرداندره ی دو هستع ای با با فرکانس 2.5 گیگاهرتز رو کاملأ مناسب دونسته ( و منم باهاش موافقم) .
    در کل این بازی ب سخت اافزار نیرومند نیاز نداره و با یک سیستم معمولی ، خیی راحت می شه این بازی رو اجرا کرد و ازش لذت برد .
    و در آخر امیدوارم که بازی از لحاظ داستان و گیم پلی هم عالی باشه تا بتونه نظر گیمر هایی که مدت ها منتطر عرضه ی اون بودن رو جلب کنه .
    Last edited by alborz_k; 26-04-2010 at 15:22.

12. 7 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ، ظاهرأ بازی پس از بار ها تأخیر خوردن رلیز شد ، ورود این بازی رو به تمام strarcraft باز ها که مدت هها منتطر این بازی بدن تبریک می گم .
    البرز بازي عرضه نشده اين نسخه ي بتاش هست كه تست شده

14. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

عکسها و تریلرهای بازی نشون میده بازی خیلی خیلی خیلی خیلی آشغال هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •