الهی تو خورشید بشی من زمین که سالی یک بار من دور تو بگردم ولی تو سالی 365 بار دور من بگردی
يه روز دوتا قزوينی از کنار هم رد ميشن يکيشون برميگرده ميگه ببخشيد علی جون از جلو نشناختمت!!!
دريا براي صرفه جويي در آب، كمتر موج مي فرستد. * روزگار غريبي است. يكي در آبپاش گلاب دارد و يكي در گلاب پاش آب هم ندارد! * فكرهايم تابعيت مغزم را از دست دادند. * ساز شكسته را در دستگاه سكوت كوك مي كنم. * سيب به درخت چسبيده، به قانون نيوتن دهن كجي مي كند. * از دودلي خسته شده بودم، يكي از آنها را يدكي نگه داشتم. * زنبور تنها پزشكي است كه بدون معاينه به مريض آمپول مي زند.
بيمار:« آقاي دكتر! انگشتم هنوز به شدت درد مي كند!» دكتر: «مگر نسخه ديروز را نپيچيدي؟» بيمار: «چرا، پيچيدم دور انگشتم، ولي اثر نداشت!»
مشتري: « اين كت چند است؟» فروشنده:« ?? هزار تومان.» مشتري: « واي! اون يكي چي؟» فروشنده: « دو تا واي!»
اتوبوس سرچهار راه رسيد. پيرمردي از مسافرها، عصايش را روي پشت شاگرد راننده گذاشت و گفت: « اين جا چهار راه سعدي است؟» شاگرد راننده گفت:« نخير، اين جا ستون فقرات بنده است.»
شخصي از ملا پرسيد: مي داني جنگ چگونه اتفاق مي افتد؟ ملا بلافاصله كشيده اي محكم در گوش آن مرد مي زند و مي گويد: اينطوري!
جنيفر لوپز ديگه کونشو بليمه نميکنه چون فهميدههر کسي از عقب بزنه مقصره
در زندگي اگر توکل از خدا را از دست بدهي مطمئن باش گناهان تو خيلي زياد ميشوند پس هميشه به خدا توکل کن
نميگويم فراموشم نکن گاهي به ياد آمور اسيري را که ميداني نخواهي رفت از يادش
عشق صداي فاصله هاست فاصله هايي که غرق ابهامند
ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست
در مشرق عشق دشت خورشيد تويي در باغ نگاه ياس اميد تـويـي در بين هزار پونه آنكس كه مرا چون روح نسيم زود فهميد تويي
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن . براي عشق بمير ولي كسي رو نكش . براي عشق خودت باش ولي خوب باش
ويليام شكسپير ميگه: كسي را كه دوسش داري ازش بگذر، اگه قسمت تو باشه بر مي گرده ، اگر هم بر نگشت حتماً از اول مال تو نبوده پس بهتر كه رفت سعي كن به كسي كه تشنه ي عشق است دل نبندي ، سعي كن به كسي كه لايق عشق است دل ببندي چون تشنه ي عشق روزي سيراب خواهد شد
ديدي آن شمع به آفاق چه كرد همچوآبي به دل باغ چه كرد ز غمش بالهي پروانه شكست در كاشانه وميخانه شكست همه دنيا شده بيجا و تباه شد سيه هم دل نوراني ماه عاشقان در پي او ناله زنان آسمان از عطش او به فغان قامتش خم شد و اين بار زمين نعره زد زين همه ديوانهء كين تا چه حد ظلم به مظلوم روا تا به كي همنفس جور و جفا
بدون تو چه پروازي چه احساسي چه آوازي تويي که از صداي من شراب کهنه ميسازي بيا خوبم که مي دانم در اين بازي نمي بازي
عزيزم ! هر کسي غير من بهت « ميگه دوست دارم »باور نکن ! آخه رويا تو تنها کسي هستي که مي پرستم . مريم من واقعا واست ميمرم . ميدوني چيه زهرا ؟ اصلا زندگيم بدون تو فايده نداره ! خدا شاهده سيمين , شب ها از عشقت خواب ندارم . مامانم ميگه فکر ناهيد ديوونه ات کرده ! هر چي بهش ميگم من غير از سپيده کسي رو نميخوام باورش نميشه ! تو بگو عاطفه جونم ! بايد چيکار کنم ؟
تو را مانند رویا دوست دارم چو عطر پاک گلها دوست دارم منم چون ماهی افتاده بر خاک تو را مانند دریا دوست دارم
چـــــرا وقـتــی آدم تنهـــا میشــه غم و غصه اش قد یک دنیا میشه میــره یــه گوشــه تنهــا میشینـه اونجـــا رو مثله یـه زنـدون میبینــه غمـــه تنهـــایی اسیــــرت میکنـه تـــا بخوای بجنبــی پیـرت میکنـــه
ارتباط ريش و تيغ قبل و بعد از انقلاب : قبل از انقلاب با تيغ ريش مي زدن بعد از انقلاب با ريش تيغ مي زنن
دستهایت صلابت کوهستان است و چشمهایت دریاچه یک آتشفشان خاموش. قلبت نرم تر از همه گلبرگهای دنیا، بی هیچ دروغی که خیانت را نه به خود روا می داری، نه به دیگری و چنان مهربان که درخت با کبوتر...
پاهایت به مصاف بی انتهایی راه ها برخاسته است و سینه ات زلالی همه چشمه های جهان را در خود پنهان دارد
زانوانت به لرزه در نمی آیند جز در برابر عشق و ریه هایت را با هوای قفس میانه ای نیست که زندگی را جز انتخاب و لذت معنای دیگری سراغ نکردی
می روم ... اما نمی پرسم ز خويش ره كجا ... ؟ منزل كجا ... ؟ مقصود چيست؟ بوسه می بخشم ولی خود غافلم كاين دل ديوانه را معبود كيست...
در مشرق عشق دشت خورشيد تويي در باغ نگاه ياس اميد تـويـي در بين هزار پونه آنكس كه مرا چون روح نسيم زود فهميد تويي
تو را مانند رویا دوست دارم چو عطر پاک گلها دوست دارم منم چون ماهی افتاده بر خاک تو را مانند دریا دوست دارم
چـــــرا وقـتــی آدم تنهـــا میشــه غم و غصه اش قد یک دنیا میشه میــره یــه گوشــه تنهــا میشینـه اونجـــا رو مثله یـه زنـدون میبینــه غمـــه تنهـــایی اسیــــرت میکنـه تـــا بخوای بجنبــی پیـرت میکنـــه
دستانم را از تابوت بیرون بگذارید تا بدانند از این دنیای خالی چیزی به ارث نبردم چشمان مرا باز بگذارید تا مردم بدانند کورکورانه از این دنیا نرفته ام پس از رفتن من چند تا قاب یخ به صورت صلیب بر سر قبرم بگذارید تا با تابش اولین افتاب اب شود تا او برایم اشک بریزد
آدم نا اميد دشمن خداست ولي من اينقد خدا رو دوست دارم که هيچ وقت از زندگي دست نخواهم کشيد .. و تا زماي که پشت زندگي رو به خاک نماليدم ، لحظه اي رو براي رسيدن به هدفايم رو از دست نخواهم داد
شاديهاي شما همان غمهاي شماست که نقابش را برداشته اند . و چاهي که خنده هايتان از آن مي جوشد همان است که از اشکهايتان پر شده است.
با هر كه كردم دوستي از سر مهر و وفا ميزند چو عقرب نيشم اخر نمي دانم چرا؟
تشنه ي خود راهي دريا شده ام اينچنين شب تو مکن من نه ثريا شده ام کاش ميشد که بيفتد نظرم بر دل تو من نه فرهاد و نه شيرين و نه سارا شده ام آنکه از افسانه سارا وفا ياد کرد با غم فرهاد و شيرين ناله و فرياد کرد گفتمش مجنون چرا ديوانه ي ليلي شده گفت چون ليلي به پايش قلب خود قلاب کرد
عزيزترين ،دوست داشتني ترين،خوشگل ترين،مهربون رين،بامعرفت ترين،دوستي كه داري منم
با هم رفتيم بيرون............سردم شد............. يه لب......... يه لب........................................... يه لبو برام ميخري...؟!!
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد بهت چي گفت ؟جايي که ميري مردمي داره که مي شکننت نکنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توکوله بارت عشق ميزارم که بگذري، قلب ميزارم که جا بدي، اشک ميدم که همراهيت کنه، ومرگ که بدوني برميگردي پيشم.
قلب یا عقل؟ براي زيستن دو قلب لازم است: قلبي که دوست بدارد قلبي که دوستش بدارند. قلبي که هديه کند قلبي که بپذيرد قلبي که بگويد قلبي که جواب بگيرد قلبي براي من قلبي براي انساني که مي خواهم تا انسان را در کنار خود حل کنم" به نظر من براي زيستن عقل لازم است عقلي که منطقي دوست بدارد عقلي که طوري فکر کند که باعث شود دوستش بدارند. عقلي که محبت هديه کند عقلي که محبت را معني کند. عقلي که سوال ايجاد کند عقلي که پاسخ دهد. عقلي که به زندگي جهت دهد و آن را هدف دار سازد. عقلي که
گفت : عاشقي مرد ، بیا به یادش لحظه ای سکوت کنیم . گفتم : اگر بخواهیم برای عاشقان سکوت کنیم ، باید عمری را ساکت باشیم
بر اساس آخرين اکتشافات باستان شناسي عامل قتل هابيل تبعيض بين فرزندان بوده است چون آدم فقط به هابيل مي گفته" مربا بده بابا
چقدر دوست داشتم يك نفر از من مي پرسيد چرا نگاه هايت انقدر غمگين است ؟ چرا لبخندهايت انقدر بي رنگ است ؟ اما افسوس ... هيچ كس نبود هميشه من بودم و من و تنهايي پر از خاطره . اري با تو هستم .. با تويي كه از كنارم گذشتی... و حتي يك بار هم نپرسيدي چرا چشم هايت هميشه باراني است!!!؟؟؟
از كسي كه دوستش داري ساده دست نكش. شايديگه هيچ كس رو مثل اون دوست نداشته باشي و از كسي هم كه دوستت داره بي تفاوت عبور نكن .چون شايد هيچ وقت ، هيچ كس تو رو مثل اون دوست نداشته باشد ................................
جيگرم.من دوست دارم ببينمت.دوست دارم صداتو بشنوم.پس با من تماس بگير:0918
درد هجرت بـــــه دلـــم غم زده هجرت تو آتش به دو عــالم زده آتش عالم كــــــه نشــــاند فرو غم تو بگرفتم شد شــــاد عدو گشته عجين بــا غم تو اين دلم رفته قرار اي همه ي حـــاصلم حاصل عمرم تو كجــــاي حبيب از غم تو گشته دلم بي شكيب ايــن دل بـي صبر و قرارم ببين مـــــايه آرامــش جـــــانم ببين بس كه عصيان تـو كردم طبيب درد گـرفتم شده ام بي حبيب
اولين باري که عاشقت شدم يادته ؟ من يه کرم سيب بودم و تو يه کرم ابريشم . من به تو قول دادم ديگه هيچوقت سيب نخورم و تو هم قول دادي دور خودت پيله نزني . ولي نمي دونم چي شد که من طاقت نياوردم و فقط يه خورده سيب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پيله بستي . ... حالا دومين باره که عاشقت شدم ولي حالا من هنوز يه کرم سيبم و تو يه پروانه خوشگل تو پر زدي و رفتي و من موندم و سيبايي که جايي براي خورده شدنشون نمونده . از هر چي سيبه منتنفرم
دختر اصفهانيه به دوست پسرش مي گه شب بيا خونمون اگه موقعيت خوب بود من يه سکه مي اندازم پايين شب مي شه دختره يه سکه مي اندازه پايين ولي هرچقدر واميسته ميبينه پسره بالا نمياد سرش رو از پنجره بيرون مي بره و بهش ميگه چرا نمياي پسره ميگه دارم دنبال سکه مي گردم دختره ميگه بيا بالا بهش کش بسته بودم الان تو دستمه
بيچاره دخترا اگه خوشگل باشن مي گن عجب جيگريه! اگه زشت باشن مي گن کي اينو مي گيره! اگه تپل باشن مي گن چه گوشتيه! اگه لاغر باشن مي گن چه مردنيه! اگه مودبانه حرف بزنن مي گن چه لفظ قلم حرف مي زنه! اگه رک و راست باشن مي گن چه بي حياست! اگه يه خورده فکر کنن مي گن چقدر ناز مي کنه! اگه سري جواب بدن مي گن منتظر بود! اگه تند راه برن مي گن داره مي ره سر قرار! اگه اروم راه برن مي گن اومده بيرون دور بزنه ول بگرده
از کودکی پرسیدم عشق چیست؟ گفت: ****** بازی از نوجوانی پرسیدم عشق چیست؟ گفت***** رفیق بازی از جوانی پرسیدم عشق چیست؟ گفت***** پول و ثروت از پیرمردی پرسیدم عشق چیست؟ گفت***** عمر از عاشقی پرسیدم عشق چیست؟ چیزی نگفت****** آهی کشید و سخت گریست
بر اساس آخرين اکتشافات باستان شناسي عامل قتل هابيل تبعيض بين فرزندان بوده است چون آدم فقط به هابيل مي گفته" مربا بده بابا
گفت : عاشقي مرد ، بیا به یادش لحظه ای سکوت کنیم . گفتم : اگر بخواهیم برای عاشقان سکوت کنیم ، باید عمری را ساکت باشیم
قلب یا عقل؟ براي زيستن دو قلب لازم است: قلبي که دوست بدارد قلبي که دوستش بدارند. قلبي که هديه کند قلبي که بپذيرد قلبي که بگويد قلبي که جواب بگيرد قلبي براي من قلبي براي انساني که مي خواهم تا انسان را در کنار خود حل کنم" به نظر من براي زيستن عقل لازم است عقلي که منطقي دوست بدارد عقلي که طوري فکر کند که باعث شود دوستش بدارند. عقلي که محبت هديه کند عقلي که محبت را معني کند. عقلي که سوال ايجاد کند عقلي که پاسخ دهد. عقلي که به زندگي جهت دهد و آن را هدف دار سازد. عقلي که
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد بهت چي گفت ؟جايي که ميري مردمي داره که مي شکننت نکنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توکوله بارت عشق ميزارم که بگذري، قلب ميزارم که جا بدي، اشک ميدم که همراهيت کنه، ومرگ که بدوني برميگردي پيشم
با هم رفتيم بيرون............سردم شد............. يه لب......... يه لب........................................... يه لبو برام ميخري...؟!!
عزيزترين ،دوست داشتني ترين،خوشگل ترين،مهربون رين،بامعرفت ترين،دوستي كه داري منم
تشنه ي خود راهي دريا شده ام اينچنين شب تو مکن من نه ثريا شده ام کاش ميشد که بيفتد نظرم بر دل تو من نه فرهاد و نه شيرين و نه سارا شده ام آنکه از افسانه سارا وفا ياد کرد با غم فرهاد و شيرين ناله و فرياد کرد گفتمش مجنون چرا ديوانه ي ليلي شده گفت چون ليلي به پايش قلب خود قلاب کرد
عمراً اينارو بدوني....... 1- توماس اديسون از تاريکي وحشت داشت 2- صداي اردک اکو ندارد 3- چشمهاي شتر مرغ از مغزش بزرگتر است 4- مورچه ها نمي خوابند 5- الفباي مردم هاوايي 12 حرف دارد 6- کد کشور روسيه 007 است 7- اگر سر سوسک را قطع کنند براي چند هفته زنده مي مينند 8- ارتفاع برج ايفل در سرما و گرما بر اثر انقباض و انبساط 16 سانتي متر تغيير ميکند 9- آدامس توسط يک فرمانده جنگي اختراع شد
محبت مثل يک سکه ميمونه که اگه بيفته تو قلک قلب ديگه نميشه درش اورد اگرم بخواي درش بياري بايد اونو بشکني
ترکه ميخواسته بچش رو نصيحت کنه! ميگه چند سالته؟ ميگه 16 سال ميگه : خاک بر سرت الان هم سن سالات 30 سالشونه
محبت====>تظاهره ... مهربوني====>مسخرست ... وفا====>مرده ... عهدوپيمون====>دلخوشيه ... عاطفه====>تموم شده ... مهر====>بابا سراغ اين يکيو نگير
عزيزم ! هر کسي غير من بهت « ميگه دوست دارم »باور نکن ! آخه رويا تو تنها کسي هستي که مي پرستم . مريم من واقعا واست ميمرم . ميدوني چيه زهرا ؟ اصلا زندگيم بدون تو فايده نداره ! خدا شاهده سيمين , شب ها از عشقت خواب ندارم . مامانم ميگه فکر ناهيد ديوونه ات کرده ! هر چي بهش ميگم من غير از سپيده کسي رو نميخوام باورش نميشه ! تو بگو عاطفه جونم ! بايد چيکار کنم ؟
با سيم ناز مژهات يه عمر گيتار ميزنم نگاهتو كوك نكني من خودمو دار ميزنم چشات اگه رو پنجره طرح ستاره نزنن دست خودم نيست دلمو به درو ديوار ميزنم
تست هاي كنكور لو رفت تست هاي فرهنگي .
هنري هنرپيشه معروف سينما ؟ الف) محمدرضا گلزار ب) محمدرضا علفزار ج) محمدرضا گندمزار د) محمدرضا دشت .
هنرپيشه مرحوم سينما ؟ الف) رضا ژيان ب) رضا ماکسيما ج) رضا فولکس د) رضا خاور .
هنرپيشه مرحوم فيلم “ممل آمريکايي” ؟ الف) نعمت الله گرجي ب) نعمت الله ساقه طلايي ج) نعمت الله شيرين عسل د) نعمت الله مينو .
هنرپيشه زن معروف سينما ؟ الف) هديه تهراني ب) کادوي تهراني ج)چشم روشني تهراني د)تحفه تهراني
ترکه از جوب مي پره ازش فيلم مي گيرن .دور اهسته ميزارن ميفته تو جوب.دور تند مي زارن مي خوره به ديوار
اولين باري که عاشقت شدم يادته ؟ من يه کرم سيب بودم و تو يه کرم ابريشم . من به تو قول دادم ديگه هيچوقت سيب نخورم و تو هم قول دادي دور خودت پيله نزني . ولي نمي دونم چي شد که من طاقت نياوردم و فقط يه خورده سيب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پيله بستي . ... حالا دومين باره که عاشقت شدم ولي حالا من هنوز يه کرم سيبم و تو يه پروانه خوشگل تو پر زدي و رفتي و من موندم و سيبايي که جايي براي خورده شدنشون نمونده . از هر چي سيبه منتنفرم