با سلام و عرض احترام
خوب یه مدتی کمتر مزاحم دوستان می شدم و مشغول کارهای شخصی و البته باغبانی و مطالعه در زمینه گل و گیاهها. چند کتابی رو هم خوندم مثل کتابهای گیاه شناسی پایه و چند کتاب دیگه در زمینه باغبانی و هرس و گل کاری در این مدت هم کارهای زیادی برای باغچه ام کردم. ولی خوب هنوز خیلی با اون چیزی که در ذهنم دارم فاصله داره
.gif)
کاشتن خیار گوجه بادمجان کاهو نخودفرنگی فلفل زینتی ( که همشون رو گنجشکای عزیز از بین بردند و هر چی زحمت کشیده بودم و خوشحالیم رو از بین بردند) و همچنین ریحان بنفش شوید تره جعفری که دو سه تاشون فقط از دست گنجشکا نجات پیدا کردند. به هر حال یه بار دیگه از هفته پیش و طی این هفته دوباره بذر ها رو کاشتم و خوشبختانه یه مقداری سبز شده اند و جوونه زدند. البته این دفعه دیگه بیشتر باغچه رو با توری فلزی پوشوندم تا این دفعه دیگه قانون طبیعت زیاد کارساز نشه و گنجشکها زحماتم رو هدر ندهند.
توا ین مدت چند گیاه رو هم فراهم کردم:
انجیر بنگال، انجیر معابد، رز مینیاتوری،سرونقره ای و سرو خمره ای ، اکالیپتنوس، مرجان، سه نوع پیچک ، شمشاد نعنایی، گل کاغذی ، الوئه ورا ، اوکینوکاکتوس و چند نوع دیگه کاکتوس.
به هر حال می تونم بگم که از وضعیت حال حاضرم خیلی راضی هستم و از شما دوستان به خاطر راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم و همه اینها رو مدیون شما هستم مخصوصا جناب امین رخ و AavaA و urum bonsai.
بازم برم سراغ سوالاتم :
1- شمشاد نعنایی به چه صورتی ازدیاد می شه ؟ باغبون ها به من گفتند که هر شاخه رو از گیاه جدا کنی و همینجوری کنارش و یا جایی دیگه بکاری خودش رشد می کنه ولی من دو سه نمونه این کار رو کردم ولی یک نمونه تقریبا پژمرده شده حالا به نظرتون بهترین روش چی هست؟
2- من بذرهای سرو و کاجی رو که از تهران جمع اوری کرده بودم به مدت 120 ساعت در فریزر قرار دادم و بعد از خشک شدنشون امشب کاشتمشون . حالا به نظر شما چقدر باید صبر کنم که تا اولین جوونه رو ایجاد بشه؟