تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 105 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    بلی در اغلب فروشگاهها میتوانید پیدا کنید.میتوانید به تجریش. قدس - خ. كبیری - روبروی آتش نشانی - پ. 148. یک فروشگاه خیلی کوچولو هست که یادم نیست اسمش چی بود ولی فکر کنم جوانه بود . بهر حال اسم مالکش بهمن نوغانی هست.خودم اغلب چیزهایی رو که پیدا نمیکردم ،او برایم پیدا میکرد.تلفنش هم اگه عوض نشده باشه۲۲۷۱۰۴۱۹ هست.اگر رفتید سلام مرا هم برسانید.
    از این لینک هم میتونید آدرس های بیشتری پیدا کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    با تشکر فراوان از شما
    راستش رو بخواهید امروز اولین روزی هست که من در تهران هستم. اینجا واقعا از خودم بی خود شده ام. انقدر درخت و گیاه هست که ادم نمی دونه به کدومشون نگاه کنه. تا حالا هیچ وقت به این اندازه از تهران لذت نبرده بودم.
    راستش رو بخواهید وقتی امروز سر کلاس استاد مفاهیم تخصصی cns/atm که اینده صنعت هوانوردی هست رو توضیح می داد همش به فکر این بودم که به حیاط دانشکده برم و از باغبون انجا سوالاتم رو بپرسم.

راستی یه سوال از شما دارم:
    اینجا انواع درختان سرو و کاج وجود داره ایا همین که ما میوه های درخت سرو و کاج رو که در روی خود درختها هست رو جمع اوری کنیم و بعد از داخل اونها بذرهای که در درونش هستند رو بکاریم ایا می شود نهال ایجاد کرد؟
    در واقع سوالم این هست که ایا اونچیزی که در درون میوه های کاج و سرو وجود داره همون بذرهای ان درختها هست؟

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

با تشکر فراوان از شما
    راستش رو بخواهید امروز اولین روزی هست که من در تهران هستم. اینجا واقعا از خودم بی خود شده ام. انقدر درخت و گیاه هست که ادم نمی دونه به کدومشون نگاه کنه. تا حالا هیچ وقت به این اندازه از تهران لذت نبرده بودم.
    راستش رو بخواهید وقتی امروز سر کلاس استاد مفاهیم تخصصی cns/atm که اینده صنعت هوانوردی هست رو توضیح می داد .

راستی یه سوال از شما دارم:
    اینجا انواع درختان سرو و کاج وجود داره ایا همین که ما میوه های درخت سرو و کاج رو که در روی خود درختها هست رو جمع اوری کنیم و بعد از داخل اونها بذرهای که در درونش هستند رو بکاریم ایا می شود نهال ایجاد کرد؟
    در واقع سوالم این هست که ایا اونچیزی که در درون میوه های کاج و سرو وجود داره همون بذرهای ان درختها هست؟
    سلام
    امیدوارم بهتون خوش بگذره.
    بله درسته .اون چیزهایی که داخل میوه کاج قرار داره و بالدار هم هست که وقتی میندازیش هوا مثل فرفره تاب میخوره و میاد پایین همون بذر کاج هست.اما فکر میکنم که قبل از کاشت یک سری عملیات آماده سازی لازم داشته باشه و احتمالا شما نمیتونید ازش استفاده کنید.البته دقیقا نمیدونم که برای بذور کاج چه کارهایی میکنن _(مثلا نمیدونم که آیا سرما دهی لازم داره یا نه و یا اینکه مثلا پوسته بذر را باید خراش داد یا نه و یا کارهای دیگری که در این باره میکنند.).
    از سفرتان لذت ببرید و موفق باشید.
    همش به فکر این بودم که به حیاط دانشکده برم و از باغبون انجا سوالاتم رو بپرسم
    خیلی هم مطمن نباشید که جوابهای درستی بگیرید!

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

راستش رو بخواهید امروز بالاخره رفتم سراغ باغبان و یه سری سوالات ازشون پرسیدم. به قول شما نمی شه زیاد هم مطمئن بود که جوابهای درستی می دهند ولی خوب اطلاعاتشون خوب بود. مخصوصا که مشغول عوض کردن گلدونهای نشا هم بود. هوس کردم که ازش بخواهم که منم کمکش کنم ولی فکر کنم که خیلی دیگه ضایع می شد.

به هر حال ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام در مورد کاشت بذر کاج باله ی رویی را کنده دانه ی سیاه رنگی ظاهر میشود و در پاییز در هوای ازاد کاشته تا در بهار سبز شود اگر در گلخانه بخواهیم بکاریم باید سرما دهی نموده که آن هم در فریزر خانگی حداقل به مدت 120 ساعت نگه داشته بعد در آورده و می خشکانیم (دارای رطوبت نباشد) سپس بذر آماده ی کاشتن است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرو هم به همین منوال است اما باید یک سال روی درخت بماند یعنی بذر تازه نباشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با تشکر فراوان از راهنمایی شما

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام و عرض احترام
    خوب یه مدتی کمتر مزاحم دوستان می شدم و مشغول کارهای شخصی و البته باغبانی و مطالعه در زمینه گل و گیاهها. چند کتابی رو هم خوندم مثل کتابهای گیاه شناسی پایه و چند کتاب دیگه در زمینه باغبانی و هرس و گل کاری در این مدت هم کارهای زیادی برای باغچه ام کردم. ولی خوب هنوز خیلی با اون چیزی که در ذهنم دارم فاصله داره
    کاشتن خیار گوجه بادمجان کاهو نخودفرنگی فلفل زینتی ( که همشون رو گنجشکای عزیز از بین بردند و هر چی زحمت کشیده بودم و خوشحالیم رو از بین بردند) و همچنین ریحان بنفش شوید تره جعفری که دو سه تاشون فقط از دست گنجشکا نجات پیدا کردند. به هر حال یه بار دیگه از هفته پیش و طی این هفته دوباره بذر ها رو کاشتم و خوشبختانه یه مقداری سبز شده اند و جوونه زدند. البته این دفعه دیگه بیشتر باغچه رو با توری فلزی پوشوندم تا این دفعه دیگه قانون طبیعت زیاد کارساز نشه و گنجشکها زحماتم رو هدر ندهند.
    توا ین مدت چند گیاه رو هم فراهم کردم:
    انجیر بنگال، انجیر معابد، رز مینیاتوری،سرونقره ای و سرو خمره ای ، اکالیپتنوس، مرجان، سه نوع پیچک ، شمشاد نعنایی، گل کاغذی ، الوئه ورا ، اوکینوکاکتوس و چند نوع دیگه کاکتوس.
    به هر حال می تونم بگم که از وضعیت حال حاضرم خیلی راضی هستم و از شما دوستان به خاطر راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم و همه اینها رو مدیون شما هستم مخصوصا جناب امین رخ و AavaA و urum bonsai.

بازم برم سراغ سوالاتم :
    1- شمشاد نعنایی به چه صورتی ازدیاد می شه ؟ باغبون ها به من گفتند که هر شاخه رو از گیاه جدا کنی و همینجوری کنارش و یا جایی دیگه بکاری خودش رشد می کنه ولی من دو سه نمونه این کار رو کردم ولی یک نمونه تقریبا پژمرده شده حالا به نظرتون بهترین روش چی هست؟

2- من بذرهای سرو و کاجی رو که از تهران جمع اوری کرده بودم به مدت 120 ساعت در فریزر قرار دادم و بعد از خشک شدنشون امشب کاشتمشون . حالا به نظر شما چقدر باید صبر کنم که تا اولین جوونه رو ایجاد بشه؟

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

با سلام و عرض احترام
    خوب یه مدتی کمتر مزاحم دوستان می شدم و مشغول کارهای شخصی و البته باغبانی و مطالعه در زمینه گل و گیاهها. چند کتابی رو هم خوندم مثل کتابهای گیاه شناسی پایه و چند کتاب دیگه در زمینه باغبانی و هرس و گل کاری در این مدت هم کارهای زیادی برای باغچه ام کردم. ولی خوب هنوز خیلی با اون چیزی که در ذهنم دارم فاصله داره
    کاشتن خیار گوجه بادمجان کاهو نخودفرنگی فلفل زینتی ( که همشون رو گنجشکای عزیز از بین بردند و هر چی زحمت کشیده بودم و خوشحالیم رو از بین بردند) و همچنین ریحان بنفش شوید تره جعفری که دو سه تاشون فقط از دست گنجشکا نجات پیدا کردند. به هر حال یه بار دیگه از هفته پیش و طی این هفته دوباره بذر ها رو کاشتم و خوشبختانه یه مقداری سبز شده اند و جوونه زدند. البته این دفعه دیگه بیشتر باغچه رو با توری فلزی پوشوندم تا این دفعه دیگه قانون طبیعت زیاد کارساز نشه و گنجشکها زحماتم رو هدر ندهند.
    توا ین مدت چند گیاه رو هم فراهم کردم:
    انجیر بنگال، انجیر معابد، رز مینیاتوری،سرونقره ای و سرو خمره ای ، اکالیپتنوس، مرجان، سه نوع پیچک ، شمشاد نعنایی، گل کاغذی ، الوئه ورا ، اوکینوکاکتوس و چند نوع دیگه کاکتوس.
    به هر حال می تونم بگم که از وضعیت حال حاضرم خیلی راضی هستم و از شما دوستان به خاطر راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم و همه اینها رو مدیون شما هستم مخصوصا جناب امین رخ و AavaA و urum bonsai.

بازم برم سراغ سوالاتم :
    1- شمشاد نعنایی به چه صورتی ازدیاد می شه ؟ باغبون ها به من گفتند که هر شاخه رو از گیاه جدا کنی و همینجوری کنارش و یا جایی دیگه بکاری خودش رشد می کنه ولی من دو سه نمونه این کار رو کردم ولی یک نمونه تقریبا پژمرده شده حالا به نظرتون بهترین روش چی هست؟

2- من بذرهای سرو و کاجی رو که از تهران جمع اوری کرده بودم به مدت 120 ساعت در فریزر قرار دادم و بعد از خشک شدنشون امشب کاشتمشون . حالا به نظر شما چقدر باید صبر کنم که تا اولین جوونه رو ایجاد بشه؟
    سلام بر دوست پر کار و پرتلاش
    خوب درواقع باغبون ها یک کمی از سر باز کردن!روش درسته اما باید در فصل مناسب و قلمه مناسب و در بستر مناسب و در زیر پوشش مناسب و ... انجام بشه. در این باره میتوانید به کتاب ازدیاد نباتات دکتر (فکر کنم) خوشخوی مراجعه کنید.
    در مورد سرو و کاج هم همینطور. عمل سرما دهی هم روش داره. فقط در فریزر گذاشتن بمدت 120 ساعت شاید کافی باشه نمیدونم. اما ما اینجا بذوری رو که میخواهیم سرما دهی کنیم( پس از انجام فرایند های دیگه در صورت لزوم)به این ترتیب عمل میکنیم،
    اول ماسه را سرند میکنیم تا سنگها را جدا کرده باشیم که هم از وزنش میکاهد و هم اندازه ذرات همگون تر میشن.بعد پیت ماس را مرطوب میکنیم و با ماسه مخلوط میکنیم. مخلوط حاصله را که از این ببعد بهش خاک میگم در بستر های مربوطه به عمق 5 تا 10 سانتیمتر پخش میکنیم. بذور را با این خاک مخلوط میکنیم و رطوبت خاک رو هم در حد متعادل ( در اندازه ای که اگر خاک رو توی مشت محکم محکم فشار بدین ازش کمی آب میچکه)نگهمیداریم.سطح خاک رو صاف میکنیم و با ماسه نرم میپوشانیم و روش رو هم با توری میپوشانیم که هم تعریق و تبخیر کنترل بشه و هم پرنده ها مزاحم نشن.بعد از حدود 6 تا 8 هفته خاک را دوباره سرند میکنیم و بذور را جدا میکنیم.بذور را با خاکی که بهمون روش قبلی تهیه کرده ایم به اندازه ای که از ساییده شدن بذور به همدیگه جلوگیری کنند (و همینطور برای تامین رطوبت )دوباره مخلوط کرده و تمام مدت زمستان در فریزر منهای 4 درجه نگهداری میکنیم.این کار را بمدت دو تا سه سال بسته به نوع بذر تکرار میکنیم.بذر آماده کاشت است!
    خوب البته من اینا رو خیلی اجمالی گفتم.منظورم اینه که گاهی از چیدن بذر تا کاشت اون بیش از 3 سال طول میکشه.
    بهر حال نتیجه برای شما هر چه که باشت ولو سبز شدن یک بذر،تجربه خوبی هست.
    موفق باشید
    امین رخ

9. این کاربر از amin_rogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بسیار بسیار ممنونم جناب امین رخ.
    خوب این یک کار بسیار پیچیده است که فکر کنم فعلا از عهده من خارج باشه. پس بهتره فعلا از این کار صرفنظر کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب برای خودم بسیار عجیب بود ولی خوب 2 تا از 6 بذری که از کاج کاشتم دو تا از اونها جوانه زده اند. انشا... عکسی هم ازشون می زارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •