تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 542 اولاول ... 101617181920212223243070120520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قابل توجه کسانی که منتظر بودن تا N95 ارزون بشه و بتونن بخرن. اگه فکر میکنید با توجه به قیمت 750 دلاری N95 توی آمریکا، قیمت فروش 890 هزار تومن تو ایران مناسبه، پس یه سری به اینجا بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر هم در مورد سایت دیجی کالا سوال داشتین، اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط امیدوارم این قضیه واقعی باشه و ما ضایع نشیم
    "در سپتامبر سال 2007 بود که نوکیا N95 به کاربران گوشی های همراه معرفی شد"
    اين رو در اول نقد و بررسي ان95 تو ديجي كالا نوشتن. آخه كسي نيست بگه آدم حسابي الان پنجم ژوئن 2007 هستش 2 ماه بعد مي شه سپتامر چه طور هنوز تاريخش نرسيده اين گوشي معرفي شده؟؟؟؟ از اينجا نتيجه مي شه كه بجز سايت هاي اصلي و خارجي مثل mobile review , gsmarena نمي شه به هيچ جا اعتماد كرد

تو قسمت مشخصات فني گوشي نوشته تاشو
    دوستان اين مورد سؤال داره نوشته بلندگوي مونو مگه بلندگوي ان95 استريو نيست؟ همه كه مي گن استريو هستش يعني چي؟
    نوشته دستور صوتي ندارد يعني چي آخه تو سايت هاي ريويو نوشته voice command: yes يعني چي؟
    Last edited by Help118; 05-06-2007 at 13:48.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته هر کی یه نظری داره.به نظر من خریدن این گوشی الان کاملا اشتباه چون رجیستر نشده.احتمالا هم که gpsاون کار نمیکنه .اینا گوشی های خیلی گرون هستن کافیه یه دفعه زمین بخوره .پدر صاحب مال درمیاد.گوشی هرچی ارزون باشه اگرم زمین بخوره نگران خرابی اون نیستی.اگرم خراب شد میندازی دور یکی دیگه میخری.من الان دوستم6260 داره روزی 3 بار گوشیش محکم نخوره زمین اون روز واسش روز نمیشه.تا حالا گوشیه اخم نگفته ولی خدا اون روز نیاره که ان 95 بخوره زمین.به نظرم یارو بندازه دور بهتر از تعمیرشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببینید n95 تو این سایت با گارانتی به قیمت 1170000 فروخته می شه این واقعآ عالیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

البته هر کی یه نظری داره.به نظر من خریدن این گوشی الان کاملا اشتباه چون رجیستر نشده.احتمالا هم که gpsاون کار نمیکنه .اینا گوشی های خیلی گرون هستن کافیه یه دفعه زمین بخوره .پدر صاحب مال درمیاد.گوشی هرچی ارزون باشه اگرم زمین بخوره نگران خرابی اون نیستی.اگرم خراب شد میندازی دور یکی دیگه میخری.من الان دوستم6260 داره روزی 3 بار گوشیش محکم نخوره زمین اون روز واسش روز نمیشه.تا حالا گوشیه اخم نگفته ولی خدا اون روز نیاره که ان 95 بخوره زمین.به نظرم یارو بندازه دور بهتر از تعمیرشه
    دوست من گوشي اي كه گارانتي اتصالات اونو گارانتي كرده حتما ريجستر شده هستش پس ان 95 ريجستر شده تو بازار هستش ولي يكم گرونه چون االان باكس مخابرات براي ثبت گوشي هاي پر شده و داره امكاناتشو تجهيز مي كنه بعد باز شدن باكس جديد حتما گوشي ها مي كشه پايين در ثاني گوشي اي كه مثل ان95 تازه وارد بازار بشه خوب اولش گرونه بعد چند مدت و با معرفي مدلهاي جديدتر اونم مي كشه پايين. الان با اتصالات 1200 شايد يكم اينور اونورطر مي دن ولي ارزش خريدن نداره آخه به خدا با 1200 مي شه خيلي چيزهاي ديگه اي خريد گرچه اونايي كه پولشون از پارو بالا مي ره نظرشون فرق داره ولي ما كه جز اون قشر نيستيم. پس صبر مي كنيم. در ثاني بايد مراقب بود كه نه گوشي و نه هيچ چيز ديگه از دستت نيوفته پس براي اين كار بايد تمهيداتي انديشيد الان شما فكر مي كني 3 سال بعد قيمت ان95 مثلا چقدر مي ياد پايين؟؟؟ نهايت مي شه 700 يا 800 تومن با گارانتي اتصالات (اونم يكم مهاله) خوب 700 يا 800 تومن پولي نيست؟؟؟ اون موقع هم بخوره زمين مي سوزي پس بايد در هر حال مراقب باشي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ببینید n95 تو این سایت با گارانتی به قیمت 1170000 فروخته می شه این واقعآ عالیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابا به اين سايت هاي الكي و به قيمتاشون زياد نگاه نكنين و گول حرفها رو نخورين ممكنه كه هموشن كلك باشه گول بزنين و همچنين قيمت ها ممكنه كه آپ ديت شده نباشن كه جايي مي گه 1400 و جايي 1200 هميشه مطمئن عمل كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خیلی جالبه که قیمت n95 توی این سه هفته از 1500000 به 1200000 کاهش پیدا کرده , کم کم به قیمت اصلیش داره نزدیک می شه
    من خودم می خوام هفته اول تیر بخرمش , خدا کنه تا اون موقع یه 200 تومن دیگه بیاد پایین تا 1 تومن بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام برو بچ گل

میخوام یه چندتا عکس از این گوشی واسه اونایی که خیلی کنجکاون بزارم.

اولا این دوتا رنگ فقط رنگهای اصلی نوکیا هستن و رنگهای دیگه برا نوکیا نیست.

اینم هندزفریش

اینم یه سری عکس از اطراف گوشی

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

دوستان عزيز سلام
    بعد از پست شماره 184 كه گذاشتم نظرات چند تن از شما رو ديدم كه در خصوص خز شدن و نمي دونم اين حرفا گفتيد ، ببينيد بچه ها اولا بگم روزي كه من گوشي رو آوردم ايران اين گوشي فقط حرفش بود و روزي كه رجيستر كردم ازم 2،000،000 نقدا مي خريدن - اما چون من به قصد سود كردن نخريده بودم نفروختم كه حالا كه بشه 800،000 نگران بشم . اما ديگه شايعه نكنيد قاب گوشي رو عوض كردن و از اين حرفا
    من شخصا با اينكه اين گوشي رو 7 ماه هست دارم مشكلاتش رو اوني ديدم كه در پست 184 گفتم البته مشكلاتي رو هم كه دوستان گفتن رو بررسي كردم و مي خوام نظرم رو بگم :
    الف) عمر باطري رو جواب دادم فكر ميكنم با توجه به مكالمات طولاني من (3 ساعت در روز) يك روز و نيم كم هست
    ب) عدم شارژ توسط USB : دوستان شارژ گوشي دو هيج وقت از USB انجام نديد اين كار عمر مفيد خازن شارژ رو كم مي كنه
    ج)والا گوشي ما كه راديو موج FM داره - گوش نكردم البته تا الان و توجهي نكردن كار مي كنه يا نه اما راديو fm رو داره
    د)سیستم کمکی جستجوی صوتی GPS : اين سيستم روي رهياب GPS تصب هست تا در هنگام حركت يا رانندگي يا ...... بوق بزنه وقتي به محل مقصد نزديك ميشيد يا دوري يا نزديكي از مقصد رو با آلارم تععين مي كنه - در اين گوشي هم اين قابليت وحود داره چون من در حدفاصل فلورانس - رم در قطار صداي بوقش رو شنيدم . اما كارايي خاصي واسه من نداره يا فكر نمي كنم اصلا عيب باشه
    ه)ناکارآمدی تراشه GPS با نرم افزارهای سایر شرکت ها : اول اين رو بگم كه GPS ها نه نتها موقعيت شما رو روي نقشه نشون مي دن بلكه موقعيت ديگر دستگاههاي رهياب در پوشش شما رو به شما نشون مي دن - شايد منطور اين باشه كه ديگر رهياب ها رو به ما نشون نمي ده - اما تو نظرات ديدم دوستان گفته بودن اصلا ماهواره هي نيست كه اين حرف اصلا درست نيست - ساختار و عملكرد GPS رو 24 ماهواره كنترا مي كنه .
    و)عدم امکان ویرایش اسناد برنامه های Office : اين عيب درست هست اما معتقد هستم بزودي Sofware هاي UPdate شده براي رفع اين معضل عرضه خواهد شد .
    ز)عدم وجود تنظیمات نوردهی به صورت دستی
    اين آخري رو هم بدون رو درواسي اصلا نفهميدم .
    تو شهر ما - اصفهان - چندين نفر گوشي رو دارن اما MAP واسه نقشه نداريم كه ببينيم كار مي كنه يا نه اما تهران فعال هست البته گاهي بعلا قديمي بودن نقشه ها مسير رو با نام خيابان هماهنگ نشون نمي ده

بارم ار حوصله اي كه كرديد و مطالب رو خونديد سپاسگزارم و عرض مي كنم اعتقاددارم w1000 سوني اريكسون رغيب شايسته اين گوشي هست چه ار لحاظ قيمت و جه كارايي !!!
    اگر غلط تايپ و املايي داره پيشاپيش عذر مي خوام

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این w1000 سونی اریکسون اصلا وجود خارجی داره ؟
    اگه اره یه عکسی آدرسی چیزی بزارین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    دنياي خيال / نرسيده به آسكابان /طبقه ي آخر برج سارامون

پيش فرض

قابل توجه کسانی که منتظر بودن تا N95 ارزون بشه و بتونن بخرن. اگه فکر میکنید با توجه به قیمت 750 دلاری N95 توی آمریکا، قیمت فروش 890 هزار تومن تو ایران مناسبه، پس یه سری به اینجا بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر هم در مورد سایت دیجی کالا سوال داشتین، اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط امیدوارم این قضیه واقعی باشه و ما ضایع نشیم
    سلام

دوست عزيز اين قيمت ها چيه مي دي برو به سايت نوكيا قسمت خريد آنلاينش مي بيني كه قيمت داده
    549.00 يورو .........

www.nokia.co.uk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •