تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 870 اولاول ... 101617181920212223243070120520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمیدونم اون برنامه یی که تو گوشی نصبه واسه چیه ولی وقتی واردش میشی ازت میخواد بلوتوث رو روشن کنی که احتمالا نحوه ی کارش با بلوتوثه ( اصولا باید به درد نخور باشه ) ... ! ولی چیزی که مسلمه اینه که مثه N95 نیست که از ماهواره اطلاعات Gps رو دریافت کنه !
    پس يعني به درد نميخوره
    بايد چي كار كنيم تا gps فعال شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ببخشيد كه كم پيدا ام
    ميبينم كه تو كلوپ بحث 5700 داغه
    ممنون عزیز
    میشه یه عکس هم از محتویاتش بزارین!:43:
    اينم يه عكس براي دوست عزيزمون ميلاد جان:

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام دوستان راس مي گن كه سيستم سيمبيان اين گوشي و ان95 يكي هست؟ و برنامه هاي اين دو گوشي كجا بيشتر گير مياد؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان راس مي گن كه سيستم سيمبيان اين گوشي و ان95 يكي هست؟ و برنامه هاي اين دو گوشي كجا بيشتر گير مياد؟
    سلام ايمان جان
    چه عجب از اين ورا...
    درسته با n95 يكيه:
    symbian OS 9.2 v3
    در مورد برنامه هاش هم فكر كنم بيشتر 9.1 ها بهش بخوره
    ولي در آينده برنامه مخصوص 9.2 ساخته ميشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

دوست گلم شما کلا اگه برنامه های سری 60 ورژن 3 رو روش بریزی قاعدتا باید جواب بده البته اگه برنامه سالم باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من زياد فرقي بين اين گوشي و گوشي هاي Os 9.1 نميبينم(البته با توجه به تجربه هاي خودم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض دوست عزیز به سایت symbian.com یه سری بزنید

من زياد فرقي بين اين گوشي و گوشي هاي Os 9.1 نميبينم(البته با توجه به تجربه هاي خودم)
    دوست عزیز در سایت symbian.com فرق os های مختلف رو نوشته.من الان خاطرم نیست ولی از مهمترین فرقهای 9.2 با 9.1 استفاده ی بهتر از سی پی یوی گوشی و قفل صفحه کلید و خود گوشی به صورت اتوماتیک تخلیه ی کامل باتری(گوشیهای قبلی 12 % مانده بود به پایان باتری گوشی خاموش میرفت ) و مسایل مهم دیگه ای هستند که میتونید از توی این سایت پیدا کنید

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوستان صدای شاتر دوربین این گوشی چه جوری قطع میشه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام
    ببينيد دوستان قصد من از زدن اين پست اين كه كلاهي كه سر برادر من رفت سر بقيه نره هر چند من از اولش با خريدن اين گوشي مخالف بودم

من اين گوشي رو با ن73 خودم مقايسه كردم
    نگين عيب نداره اين گوشي سرعت بالا و سيمبين جديدتر نسبت به ن73 در مقابل عيبهايي كه داره گم هستند
    حدود 8 ماه كه ن73 رو دارم و شايد روزي 15 تا 20 اس ام اس با گوشي فرستادم ولي هنوز كه روي دكمه هاي گوشي دست ميكشي كاملا يه دست و كوچكترين لغزندگي نداره
    ولي 5700 از روز اول شما روي هر دكمه دست بزاري لغزندگي رو احساس ميكني
    يه چيز ديگه كه اينجا ديدم يه سري از بچه هاي كلوپ كه قبلا ن73 داشتن دارن طرف اين گوشي ميان
    مطمئن باشيد اگه قبلا ن73 داشتيد نميتونين اين گوشي رو تحمل كنيد
    كسي كه قبلا صداي ن73 رو گوش ميكرده نميتونه از صداي اين گوشي لذت ببره

در مورد انحنا اين عكس گويا همه چي هست كه به مرور زمان انحنا زياد شده اين گوشي حتي 1 ماه كار نكرده
    عكس كه پشت گوشي رو نشون داده ميبينيد چقدر فاصله بين 2 قسمت ايجاد شده

برچسب روي باطري هم كه افتضاح ميبينيد

مشكلاتي در اين 20 روز اين گوشي پيدا كرده كه اميدوارم براي شما اتفاق نيفته
    يه چند دفعه هنگام مكالمه صداي طرف مقابل مياد ولي صدا نميره كه با ريسست كردن حل شد
    هنگام كار با گوشي در منو صفحه كم كم ناپديد ميشه و اون نوشته كه موقع روشن شدن گوشي مياد يه چند سانيه رو صفحه گوشي ميمونه بعد صفحه گوشي مياد يه چيزي شبيه ريسيت
    براي من هم قيمت پايين اين گوشي عجيب بود ولي حالا ميبينيد كه نسبت به كيفيت پايين گوشي زيادم ارزون نيست

البته شهاب جان اونقدرها هم که شما میگید کیفیت مونتاز این گوشی بد نیست.من که دکمه هاش کاملا با هم ست هستند و در یک راستا قرار دارند.به نظر من تنها مشکل گوشیهای گردان مانند 3250 و 5700 لق شدن قسمت گردون اونها هست.در ضمن جوی استیک تمام گوشیها مانند کا 750 و 5700 و 3250 تکون میخوره .

دوست من جو استيك 3250 بد دست هست ولي لق نيست 3 روز يكيش دستم بود به خاطر سفت بودن انگشتام تاول زد
    ولي ماله 5700 لق به طوري كه شما به سختي ميتوني جو استيك رو به يه طرف صابت نگه داري

.در مورد ال سی دی هم باید بگم اگر شما همزمان دو عکس از یک منظره ی طبیعی بر روی 5700 و ان73 قرار بدید متوجه میشوید که رنگهای صفحه ی5700 طبیعی تر هستند .این ازمایش بوسیله ی بنده کیفیت صفحه ی 5700 بیشتر مشخص میشه .

اين حرف شما تاييد ميشه در اين مقايسه كاملا مشخص

. .اگر صدای 5700 رو از لحاظ بلندی مانند ان73 میگذاشتند اونوقت کسی سراغ گوشی ان73 و یا حتی ان95 هم نمیرفتد .

اين قضاوتت يكم نا عادلانه است امكانات ن95 با اين گوشي مقايسه ميكني
    شما بزرگي ال سي دي ن73 دوربين برتر كيفيت گوشي رو در نظر نگرفت

راستی یکی از دوستانمون به نام آقا شهاب گل هم از این گوشی مادر مرده خیلی ایراد گرفته بود باید خدمتتون عرض کنم هر چی باشه باز با قیمتش تناسب داره

هاتي جان اگه قرار باشه بعه از يه مدت گوشي شما تلق تولوق كنه و 2 نصف بشه

جو استيكشم در بياد 100 تومن هم زيادشه

تمام حرف من اين كه اين گوشي اوني نيست كه اينقدر ازش تعريف ميشه

شايد يه سري عيب هاي ن73 قبل از خريدن پيدا بود

ولي اين گوشي بعد از خريدن تازه عيب هاش رو ميشه

بالاخره بايد يه فرقي بين گوشي فنلاندي با مجارستاني باشه
    Last edited by shahab-asemani; 31-07-2007 at 15:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اينم مقايسه اي كه انجام داده بودم

از لحاظ صدا كاملا ن73 برتر صداش نصف ن73 است از 5500 هم كمتر ولي كيفيت عالي داره كاملا واضح
    ولي يه جورايي صداش خف پرتاب نداره
    اگه در حالي كه داريد اهنگ گوش ميكنيد مشغول كار كردن با گوشي بشيد نا خواسته صداي گوشي كم ميشه و دست شما روي بلند گوي گوشي قرار گرفته
    (بلند گوهاي كوچكي داره و حتي يك انگشت شما ميتونه كاملا جلوي صدا رو بگيره بلند گوي پايين دقيقا همونجايي كه دكمه دوربين 73 قرار گرفته هست
    سرعت باز كردن منوهاش عاليه شايد چند برابر ن73
    كيفيت دوربينش هم خوبه فلش هم به قوي ماله ن73 هست
    و اما در پوش پشت ماله باطري بد طراحي شده بدون دكمه هست يك چسب پشت درش زده شده شما با كشيدن اون چسب بايد در رو باز كنيد و اون چسب هميشه شما رو ازار ميده
    براي در اوردن باطري هم بايد يه ساعت باهبش كلنجار بري واقعا سفت
    جوي استيك و دكمه هاي روان و راحتي داره ولي به نظر مستحكم نمياد دكمه مداد رو هم نداره
    از مربع ميتونيد به عنوان دكمه مداد استفاده كنيد
    ماله ما كه از الان شماره 3 زده بيرون يكمي و جوي استيكش هم انحراف داره اميد وارم در نياد ماله ن73 خودمم از اول كج بود
    گوشي رو وقتي كف دست قرار ميدي از اونجايي كه گوشي جدا ميشه و ميچرخه يكم منحني ميشه رو به بالا
    شما وقتي كه داري با دوربين كار ميكني به خاطر بخش پايين گوشي كه چرخيده جلوي دست شما رو ميگيره و كار كردن با اپشن دوربين سخت ميشه
    سمت راست گوشي يه در پوش لاستيكي مسل د900 داره كه رم و يواس بي وجاي شارژرش اون تو قرار گرفته كه هر دفعه موقع شارژ مكافات داري
    هنگام مكالمه هم صداي شخص مقابل بسيار بلند و رساست
    من پيشنهاد ميكنم اگه كسي يكي از اين دو گوشي 5700 يا ن73 رو ميخواد انتخاب كنه ن73 بهترين انتخاب
    با توجه به اختلاف قيمت كمي كه دارن 70 يا 80 تومن با خريدن ن73 صاحب خيلي چيزاي ديگه ميشين(البته اگه سرعت پايينتر ن73 نصبت به 5700 رو در نظر نگيريم
    دوربين بهتر .صداي بلندتر. ال سي دي بزرگتر. دوربين دوم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •