پس يعني به درد نميخوره
بايد چي كار كنيم تا gps فعال شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
پس يعني به درد نميخوره
بايد چي كار كنيم تا gps فعال شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
ببخشيد كه كم پيدا ام
ميبينم كه تو كلوپ بحث 5700 داغه
اينم يه عكس براي دوست عزيزمون ميلاد جان:
![]()
سلام دوستان راس مي گن كه سيستم سيمبيان اين گوشي و ان95 يكي هست؟ و برنامه هاي اين دو گوشي كجا بيشتر گير مياد؟
سلام ايمان جان
چه عجب از اين ورا...
درسته با n95 يكيه:
symbian OS 9.2 v3
در مورد برنامه هاش هم فكر كنم بيشتر 9.1 ها بهش بخوره
ولي در آينده برنامه مخصوص 9.2 ساخته ميشه![]()
دوست گلم شما کلا اگه برنامه های سری 60 ورژن 3 رو روش بریزی قاعدتا باید جواب بده البته اگه برنامه سالم باشه
من زياد فرقي بين اين گوشي و گوشي هاي Os 9.1 نميبينم(البته با توجه به تجربه هاي خودم)
دوست عزیز در سایت symbian.com فرق os های مختلف رو نوشته.من الان خاطرم نیست ولی از مهمترین فرقهای 9.2 با 9.1 استفاده ی بهتر از سی پی یوی گوشی و قفل صفحه کلید و خود گوشی به صورت اتوماتیک تخلیه ی کامل باتری(گوشیهای قبلی 12 % مانده بود به پایان باتری گوشی خاموش میرفت ) و مسایل مهم دیگه ای هستند که میتونید از توی این سایت پیدا کنید
دوستان صدای شاتر دوربین این گوشی چه جوری قطع میشه ؟!
سلام
ببينيد دوستان قصد من از زدن اين پست اين كه كلاهي كه سر برادر من رفت سر بقيه نره هر چند من از اولش با خريدن اين گوشي مخالف بودم
من اين گوشي رو با ن73 خودم مقايسه كردم
نگين عيب نداره اين گوشي سرعت بالا و سيمبين جديدتر نسبت به ن73 در مقابل عيبهايي كه داره گم هستند
حدود 8 ماه كه ن73 رو دارم و شايد روزي 15 تا 20 اس ام اس با گوشي فرستادم ولي هنوز كه روي دكمه هاي گوشي دست ميكشي كاملا يه دست و كوچكترين لغزندگي نداره
ولي 5700 از روز اول شما روي هر دكمه دست بزاري لغزندگي رو احساس ميكني
يه چيز ديگه كه اينجا ديدم يه سري از بچه هاي كلوپ كه قبلا ن73 داشتن دارن طرف اين گوشي ميان
مطمئن باشيد اگه قبلا ن73 داشتيد نميتونين اين گوشي رو تحمل كنيد
كسي كه قبلا صداي ن73 رو گوش ميكرده نميتونه از صداي اين گوشي لذت ببره
در مورد انحنا اين عكس گويا همه چي هست كه به مرور زمان انحنا زياد شده اين گوشي حتي 1 ماه كار نكرده
عكس كه پشت گوشي رو نشون داده ميبينيد چقدر فاصله بين 2 قسمت ايجاد شده
برچسب روي باطري هم كه افتضاح ميبينيد
مشكلاتي در اين 20 روز اين گوشي پيدا كرده كه اميدوارم براي شما اتفاق نيفته
يه چند دفعه هنگام مكالمه صداي طرف مقابل مياد ولي صدا نميره كه با ريسست كردن حل شد
هنگام كار با گوشي در منو صفحه كم كم ناپديد ميشه و اون نوشته كه موقع روشن شدن گوشي مياد يه چند سانيه رو صفحه گوشي ميمونه بعد صفحه گوشي مياد يه چيزي شبيه ريسيت
براي من هم قيمت پايين اين گوشي عجيب بود ولي حالا ميبينيد كه نسبت به كيفيت پايين گوشي زيادم ارزون نيست
دوست من جو استيك 3250 بد دست هست ولي لق نيست 3 روز يكيش دستم بود به خاطر سفت بودن انگشتام تاول زد
ولي ماله 5700 لق به طوري كه شما به سختي ميتوني جو استيك رو به يه طرف صابت نگه داري
اين حرف شما تاييد ميشه در اين مقايسه كاملا مشخص
اين قضاوتت يكم نا عادلانه است امكانات ن95 با اين گوشي مقايسه ميكني
شما بزرگي ال سي دي ن73 دوربين برتر كيفيت گوشي رو در نظر نگرفت
هاتي جان اگه قرار باشه بعه از يه مدت گوشي شما تلق تولوق كنه و 2 نصف بشه
جو استيكشم در بياد 100 تومن هم زيادشه
تمام حرف من اين كه اين گوشي اوني نيست كه اينقدر ازش تعريف ميشه
شايد يه سري عيب هاي ن73 قبل از خريدن پيدا بود
ولي اين گوشي بعد از خريدن تازه عيب هاش رو ميشه
بالاخره بايد يه فرقي بين گوشي فنلاندي با مجارستاني باشه
Last edited by shahab-asemani; 31-07-2007 at 15:37.
اينم مقايسه اي كه انجام داده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)