راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن
راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن
گفتم که میتونه درستش کنه اما هم گارانتیتو باطل میکنه چون میخواستی خلاف کنی هم 100 تومنی خرج داره
خوب تبديل كردن PSP تو كشور هاي خارج ايران به ورژن oe يه جورايي خلافه و هر گونه آسب رسيدن هنگام تبديل هيچ ربطي به سوني نداره !خوب این يه اشکال از Psp هستش يا يه چيزه طبيعيه؟ منظورم اینه که شرکت سونی ميدونه يه همچين چيزی هست و نميتونه درستش کنه يا که يه اشکال طبيعيه؟
تو همه پك ها يا يه umd بازي هست يا يه umd دمو كه به هر حال شما بهش نياز داريد چون بازي هايي كه مي ريزيد رو مموري از طريق همين UMD بوت مي شن ! قيمت UMD هم از پونزده تومن شروع مي شه تا پنجاه هزار تومنم من ديدم بستگي به بازيش داره !راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دو تا umd gta lcs هم مجود هست که هر کدوم رو 170 هزار ميفروشيم
تو جمهوری هم همه واسش سر ميشکونن
کسی ميخواد بگه
چند وقت پیش توی شبکه Game 1 دیدم که یه دستگاهی به تلوزیون خونه وصل کرد وتا برد 20 کیلومتر با دستگاه Psp خود تلوزیون نگاه میکرد آیا چنین دستگاهی هست.( قیمتها رو هم اگه میدونید لطف کنید ممنون)
راستی یکی توی شیراز یه ادرس بده تا برم از اونجا psp بگیرم(یه پارتی) میدونم که توی خیابون داریوش پره ولی یه مغازه با انصاف!!!!!!!
ضمنا این قضیه مادربرد psp چیه وکدومش بهتره?
Last edited by rassool; 28-05-2007 at 20:50.
ما که قرار نيست به نوبت هر کدوممون 20 دفعه يک سؤال تکراری رو جواب بديم
اگه از اول تاپيک نگاه کنيد هرکی اومد پرسيد کدوم پی اس پی بهتره که بگيرمش و ما جواب داديم
لطفاً يه خورده زحمت بده و اگه فقط چندتا پست عقب ترت رو نگاه کنی به جواب سؤالت ميرسی
و يا صفحه اول تاپيک
خوب دوستان پس امکان داره که این PSP که من گفتم با همين قيمت باشه.تفاوتش با بقيه PSP ها تو UMD و چيز های ديگه هستش. این کسی که به من این قيمت رو داده خودش يکی از کله گنده های وارد کنّده PSP تو ایرانه که ميگه این PSP ها جديدترين ها هستن. يه چيزه ديگه : موقعی که ميگن PSP هک ميکنن UMD رو هک ميکنن يا کلا خود دستگاه رو؟ اگر این طوری هستش تفاوت این دوتا در چيه؟ (ببخشيد اینقدر سوال پيچ ميکنم چن تا آخر خرداد بيشتر وقت برای تحقيق ندارم)
حالا شما هي بگو جديد تر خوب فرقي نمي كنه حالا دستگاهي كه امروز از كارخونه اومده بيرون با دستگاهي كه دو سال پيش از كارخونه اومده بيرون جفتش هيچ فرقي با هم ندارن به جز زمان توليد (اگه منظورتون از جديد همينه و گرنه مدل ها همونه كه من گفتم) !!!! Umd رو كه هك نمي كنن فقط فريم ورش رو هك مي كنن ....خوب دوستان پس امکان داره که این Psp که من گفتم با همين قيمت باشه.تفاوتش با بقيه Psp ها تو Umd و چيز های ديگه هستش. این کسی که به من این قيمت رو داده خودش يکی از کله گنده های وارد کنّده Psp تو ایرانه که ميگه این Psp ها جديدترين ها هستن. يه چيزه ديگه : موقعی که ميگن Psp هک ميکنن Umd رو هک ميکنن يا کلا خود دستگاه رو؟ اگر این طوری هستش تفاوت این دوتا در چيه؟ (ببخشيد اینقدر سوال پيچ ميکنم چن تا آخر خرداد بيشتر وقت برای تحقيق ندارم)
خوب پس هيچ جوری نميشه قيمت 300000 تومان رو برای يه PSP توجيح کرد؟ يه سوال ديگه : شما گفتين که PSP به اینترنت هم وصل ميشه اما چجوری.يعنی با چه سيستمی.برای وصل شدن نياز به خريدن يه قطعه داره يا که رو خودش هست؟ بعد چجوری به اینترنت وصل ميشه يعنی بايد از يه شرکتی يه User و Password بگيريم .دوم اینکه به احتمال زياد از طريق اینترنت بی سيم وصل ميشه پس بايد ازش پشتيبانی هم بشه.این سرويس همه جا هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)