تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 1404 اولاول ... 1016171819202122232430701205201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

گفتم که میتونه درستش کنه اما هم گارانتیتو باطل میکنه چون میخواستی خلاف کنی هم 100 تومنی خرج داره

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب این يه اشکال از Psp هستش يا يه چيزه طبيعيه؟ منظورم اینه که شرکت سونی ميدونه يه همچين چيزی هست و نميتونه درستش کنه يا که يه اشکال طبيعيه؟
    خوب تبديل كردن PSP‌ تو كشور هاي خارج ايران به ورژن oe‌ يه جورايي خلافه و هر گونه آسب رسيدن هنگام تبديل هيچ ربطي به سوني نداره !

راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن
    تو همه پك ها يا يه umd بازي هست يا يه umd دمو كه به هر حال شما بهش نياز داريد چون بازي هايي كه مي ريزيد رو مموري از طريق همين UMD بوت مي شن ! قيمت UMD هم از پونزده تومن شروع مي شه تا پنجاه هزار تومنم من ديدم بستگي به بازيش داره !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

پيش فرض

دو تا umd gta lcs هم مجود هست که هر کدوم رو 170 هزار ميفروشيم
    تو جمهوری هم همه واسش سر ميشکونن
    کسی ميخواد بگه

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

چند وقت پیش توی شبکه Game 1 دیدم که یه دستگاهی به تلوزیون خونه وصل کرد وتا برد 20 کیلومتر با دستگاه Psp خود تلوزیون نگاه میکرد آیا چنین دستگاهی هست.( قیمتها رو هم اگه میدونید لطف کنید ممنون)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

راستی یکی توی شیراز یه ادرس بده تا برم از اونجا psp بگیرم(یه پارتی) میدونم که توی خیابون داریوش پره ولی یه مغازه با انصاف!!!!!!!

ضمنا این قضیه مادربرد psp چیه وکدومش بهتره?
    Last edited by rassool; 28-05-2007 at 20:50.

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

پيش فرض

ما که قرار نيست به نوبت هر کدوممون 20 دفعه يک سؤال تکراری رو جواب بديم
    اگه از اول تاپيک نگاه کنيد هرکی اومد پرسيد کدوم پی اس پی بهتره که بگيرمش و ما جواب داديم
    لطفاً يه خورده زحمت بده و اگه فقط چندتا پست عقب ترت رو نگاه کنی به جواب سؤالت ميرسی
    و يا صفحه اول تاپيک

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب دوستان پس امکان داره که این PSP که من گفتم با همين قيمت باشه.تفاوتش با بقيه PSP ها تو UMD و چيز های ديگه هستش. این کسی که به من این قيمت رو داده خودش يکی از کله گنده های وارد کنّده PSP تو ایرانه که ميگه این PSP ها جديدترين ها هستن. يه چيزه ديگه : موقعی که ميگن PSP هک ميکنن UMD رو هک ميکنن يا کلا خود دستگاه رو؟ اگر این طوری هستش تفاوت این دوتا در چيه؟ (ببخشيد اینقدر سوال پيچ ميکنم چن تا آخر خرداد بيشتر وقت برای تحقيق ندارم)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب دوستان پس امکان داره که این Psp که من گفتم با همين قيمت باشه.تفاوتش با بقيه Psp ها تو Umd و چيز های ديگه هستش. این کسی که به من این قيمت رو داده خودش يکی از کله گنده های وارد کنّده Psp تو ایرانه که ميگه این Psp ها جديدترين ها هستن. يه چيزه ديگه : موقعی که ميگن Psp هک ميکنن Umd رو هک ميکنن يا کلا خود دستگاه رو؟ اگر این طوری هستش تفاوت این دوتا در چيه؟ (ببخشيد اینقدر سوال پيچ ميکنم چن تا آخر خرداد بيشتر وقت برای تحقيق ندارم)
    حالا شما هي بگو جديد تر خوب فرقي نمي كنه حالا دستگاهي كه امروز از كارخونه اومده بيرون با دستگاهي كه دو سال پيش از كارخونه اومده بيرون جفتش هيچ فرقي با هم ندارن به جز زمان توليد (اگه منظورتون از جديد همينه و گرنه مدل ها همونه كه من گفتم) !!!! Umd رو كه هك نمي كنن فقط فريم ورش رو هك مي كنن ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب پس هيچ جوری نميشه قيمت 300000 تومان رو برای يه PSP توجيح کرد؟ يه سوال ديگه : شما گفتين که PSP به اینترنت هم وصل ميشه اما چجوری.يعنی با چه سيستمی.برای وصل شدن نياز به خريدن يه قطعه داره يا که رو خودش هست؟ بعد چجوری به اینترنت وصل ميشه يعنی بايد از يه شرکتی يه User و Password بگيريم .دوم اینکه به احتمال زياد از طريق اینترنت بی سيم وصل ميشه پس بايد ازش پشتيبانی هم بشه.این سرويس همه جا هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •