سلام.
به srt نمیشه تبدیل کرد یعنی من تا حالا این کار رو نکردم
میتونید به sub/idx تبدیل کنید
این تاپیک رو مشاهده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
به srt نمیشه تبدیل کرد یعنی من تا حالا این کار رو نکردم
میتونید به sub/idx تبدیل کنید
این تاپیک رو مشاهده کنید
سلام.
بیایم مراحل کاررو با هم مرور کنیم
برای نصب فونت فارسی و یونیکد و .....
اول از هم به کنترل پنل رفته
قسمت regional and language
در زبانه ی language کادر پایین گزینه ی اول رو تیک زده سی دی ویندوز هم وارد و بعد apply میزنیم
به قسمت details رفته و اونجا که نوشته add زبون شیرین فارسی هم اضافه میکنیم و بعد اوکی میکنیم.
حال به زبانه ی advance رفته و زبان رو فارسی گذاشته و از کادر پایین گزینه های مربوط به arabic رو هم تیک گذاشته
apply و سپس ok کرده و ری استارت.
خوب با این کار مراحل لازم رو انجام دادیم .
حالا زیرنویستون
برای دیدنش این راه رو امتحان میکنیم
برنامه ی subtitle workshop رو باز کرده زیرنویس رو لود میکنیم از منوی فایل گزینه ی سیو از
رو انتخاب و بعد فرمت خروجی رو sub rip میذاریم و حال این زیرنویس جدید رو ببینید باز هم فونت فارسیش رو نشون میده یا نه
اگه نه زیرنویستون رو بذارین یکم باهاش ور برم بینم میشه کمکتون کرد یا نه![]()
سلام دوستان،
میخواستم ببینم چطور میتونم سابتایتلو به فرمتی تبدیل کنم که با برنامه Word قابل اجرا باشه؟
در واقع من میخوام به متن سابتاتل خودم دسترسی داشته باشم و قادر باشم تغییراتی درش انجام بدم.
و اینکه اصلا سایتی هست که من بتونم به این شکل سابتایتلو دانلود کنم؟
سلام سپیده خانم
زیرنویس های با فرمت srt توانایی این رو دارند که با note pad باز بشند با وورد هم باز میشند.
اکثر قریب به اتفاق زیرنویس های توی نت هم با فرمت srt هستند .
اما شما اگه میخوای اصلاحی چیزی بکنی و ..... خود برنامه ی subtitle workshop این امکان رو بهت میده .
زیرنویس رو باهاش باز کن حالا میتونی تغییر بدی متن و ....
کار باهاش آسونه مشکلی داشتی سوال کن دوستان یا من در حد دانشمون جواب میدیم![]()
مرسی، دقیقا همون چیزی که دنبالش بودم شد.
ممنون![]()
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی
من مشکلی داشتم که نمی دونستم کجا بایستی این مشکل رو مطرح کنم اگر مربوط به این بحث نمی شه پیشاپیش معذرت می خوام ولی چون دیدم اینجا همه در زیرنویس کردن تا حدودی تخصص دارند گفتم شاید بتونید کمکم کنید
مشکل من اینه که ویندوز های ویستا و اکس پی من به هیچ عنوان زیر نویس رو درست نشون نمیدند حتی با KMPlayer هم امتحان کردم ولی فایده نداشت البته نشون میده ولی با فونت درهم و برهم حتی یه جایی خوندم حتماً بایستی فونت ترافیک روو کامپیوتر نصب باشه که اونم گیر آوردم ولی باز هم نشد
اگر براتون امکان داره خودتون اینجا راهنماییم کنید یا آدرس انجمنی رو که در اون برای این مشکل ها جواب میدند معرفی کنید
.
سلام.
هی روزگار.........
قسمتی از حرفهای این پست رو عمل کنید ( اوایلش رو )
ممنون از راهنمایی تون
مشکلم توو ویندوز اکس پی حل شد ولی چون عادت کردم با ویستا کار کنم نمی دنم مراحل بالا رو چطوری طی کنم اگر برایتان امکان دارم از طریق ویندوز ویستا هم توضیح بدهید
.
خیلی خیلی ممنون
مشکلم حل شد
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)