موافقم به نظر من با وجود همچین گوشیهایی دیگه باید بحث بلندی صدا در اسپیکر رو بست...
من خودم یکبار تو تاکسی بودم گوشی بقل دستیم که از قضا چینی بود و خیلی شبیه 5700 هم بود زنگ زد اینقدر صداش بلند بود که هل کردم...
موافقم به نظر من با وجود همچین گوشیهایی دیگه باید بحث بلندی صدا در اسپیکر رو بست...
من خودم یکبار تو تاکسی بودم گوشی بقل دستیم که از قضا چینی بود و خیلی شبیه 5700 هم بود زنگ زد اینقدر صداش بلند بود که هل کردم...
از موقعی که این گوشی چینیا اومده دیگه مردم دنبال صدای بلند نیستن. بیشتر افت کلاس داره تا افزایش کلاس!!
دقیقا
100% با نظر سعید موافقم
بلندی صدا
الحمدوله از مد افتاد !!! هزارن نفر رو میشناسم فقط به خاطر صدا ان 73 خریدن !!!!
دوستان سلام
آره درسته کسی دیگه نمیگه صدای گوشی من بلنده
واقعا دلیل احمقانه ای بود برای انتخاب گوشی!
بله...درسته...گوشی های چینی صدای بلند دارند ولی کیفیتشون افتضاحه...به نظر من بلندی صدا زمانی خوبه که گوشیت بلندگوهای استریو با صدای سه بعدی و شفاف داشته باشه تا بتونی مثل من تو کارگاه باهاش آهنگ گوش کنی.
من همه ی این مزیت ها رو در 6110navigator با هم دارم.![]()
من خودم n70 دارم ولی کیفیت و بلندی صداش به پای k510 نمیرسه البته با گوشی w810 هم امتحان کردم ولی بازم تو کیفیت صدا k510 سر بود. البته حرف شما هم متین. چون من با n73 music edition کار نکردم و نمیتونم راجع به اون نظر بدم.موفق باشی
تمیدونم چرا .؟در کل ایرانیا به صدا علاقه خاصی دارن...کیفیت بسه دیگه
ملت با گوشی که صداش بلند باشه میرن دختر بازی!!!تمیدونم چرا .؟در کل ایرانیا به صدا علاقه خاصی دارن...کیفیت بسه دیگه
نمیدونستی ممد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)