اول شما با یک برنامه دیگر تست بکنید ببینید باز هم این مشکل را دارید برنامه ای مثل win ace اگر که باز هم این مشکل را داشتید از ارور یک عکس بگیرید و آن عکس را یکجا آپلود کنید و لینکش را اینجا بزاریدنوشته شده توسط AmirArdawan
![]()
اول شما با یک برنامه دیگر تست بکنید ببینید باز هم این مشکل را دارید برنامه ای مثل win ace اگر که باز هم این مشکل را داشتید از ارور یک عکس بگیرید و آن عکس را یکجا آپلود کنید و لینکش را اینجا بزاریدنوشته شده توسط AmirArdawan
![]()
آقا من با اون برنامه که گقتی انجام دادم باز همين پيغام رو داد. طريقه آپلود کردن رو بلد نيستم. ولی پيغامی که ميده دقيقا اينه..(insert a disk with this volume and press "ok" to try again or press "cancel" to break extraction)من هر بازی رو دانلود ميکنم اين پيغام رو ميده.
اول یه سوال ازتون میپرسم از سالم بودن فایلهایی که از اینترنت گرفتید مطمئن هستید؟؟نوشته شده توسط AmirArdawan
اگر که مطمئن هستید من بهتون پیشنهاد می کنم ویندوزتون را عوض کنید
و برای اینکه از فایلهایی که گرفید مطمئن شوید آنها را روی یک کامپیوتر دیگه یا بر روی یک ویندوز دیگه تست کنید.
لينك يكي از بازيهايي كه دانلود كرديد رو بذاريد
سلام
من یک مشکل کوچولو دارم
من بازی toca race driver 2 رو نصب میکنم
قبل از اینکه کرکشو نصب کنم اگر بازی رو اجرا کنم ازم شماره سریال میخواد
بعد تو قسمت کرک یک فایل پچ داره و یک فایل کرک
اول پچ نصب میکنم کارش که تموم شد بعد که میرم کرکشو نصب کنم این پیغامو میده
Send Error Report Dont Send
کین عزیز شما توجه کن که ابتدا باید پچ را اجرا کنید بعد از اجرای پچ کرک را در محل نصب بازی کپی کنید البته ظاهرا شما هم همین کار را انجام داده اید.نوشته شده توسط kian2
حالا اشکال می تواند از 2 جا باشد.
1.اینکه ویندوز شما مشکل داشته باشد.
2. اینکه چون فایلهای موجود در سی دی یا dvd بازی به حالت باز هست و قابل دسترسی برای همگان این احتمال وجود دارد که شرکتی که شما بازی را از آنجا خریداری کرده اید فایل کرک را قبلا کپی کرده باشد که در این حالت هم به شما dont send می دهد.
حالا راه حل برای شما
اگر که ویندوز دیگری دارید بر روی آن هم تست کنید ببینید چی میشه اگر که درست شد که هیچ
اگر باز هم این مشکل را داشتید در اینجا بگید تا فایل اجرایی اصلی بازی را برای شما آپلود کنم.
موفق باشید![]()
امید عزیز با تشکر از جوابتون
ولی من ویندوزم هم عوض کردم ولی متاسفانه نشد
حالا اگر فایل اصلیشو برام آپلود کنی متشکر میشم
قربانت کیان
با سلامنوشته شده توسط kian2
کیان عزیز من فایل اجرایی بازی را براتون آپلود کردم شما بعد از اکستراک کردن فایل فایل اکستراک شده را در محل نصب بازی کپی کنید.
بعد از کپی فایل اون کرکی که برای شما گذاشته بودم یک فایل داخلش بود به نام پچ اون فایل را اجرا کرده و بگذارید پچ نصب شود.
بعد از نصب پچ از اون کرکی که قبلا برای شما گذاشته بودم فایل rd.exe که کرک بازی هست در محل نصب بازی کپی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که مشکل شما حل شود.
امید عزیز خیلی متشکرم
اما متاسفانه درست نشد
امکان نداره از کارت گرافیکی باشه
آخه کارت گرافیکی من NVIDIA GeForce4 MX 4000
بازم خیلی ممنون
کیان جان نه بعید می دونم با کارت گرافیکت مشکل داشته باشه اگر مشکل از گرافیک باشه این ارور رو نمیده.نوشته شده توسط kian2
این کرکی که میزارم رو تست کن ببین با این مشکل حل میشه یا نه.
فقط قبل از اینکه این کرک را هم کپی کنی هواست باشه که فایل اجرایی بازی که براتون گذاشتم را کپی کنید بعد مراحل کرک کردن را انجام دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)