جنرال حالا مگه چه بازیی هستش وارگرفت که گرافیکش از این بهتره
جنرال حالا مگه چه بازیی هستش وارگرفت که گرافیکش از این بهتره
اختیار داری ,گرافیک این بازی عالیه
اين بازي از همه لحاظ عاليه، من دلم نمي زياد بازي كنم، مترسم تموم شه.
سلام من حدود ده تا ترینر برای این بازی گرفته ام اما هیچ کدوم کار نکرد من یه ترینر می خواهم که خودتون از اون استفاده می کنید ورژن بازی Kane Edition
چون كسي جواب سوال من رو نداد تو سايتش داشتم دنبال جواب مي گشتم (هنوز پيدا نكردم )نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه ديدم در مورد هنرمندانه بازي نوشته شايد اين بدرد شما بخورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Vahid67; 20-07-2007 at 17:22.
چون كسي جواب سوال من رو نداد تو سايتش داشتم دنبال جواب مي گشتم (هنوز پيدا نكردم )نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه ديدم در مورد هنرمندانه بازي نوشته شايد اين بدرد شما بخورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما باید یه ترینر داشته باشی که به ورژن بازی بخوره . اول ببین ورژن بازی چنده .سلام من حدود ده تا ترینر برای این بازی گرفته ام اما هیچ کدوم کار نکرد من یه ترینر می خواهم که خودتون از اون استفاده می کنید ورژن بازی Kane Edition
از کجا ببفهمم ورژن بازی چنده
ببینم با گرافیک 9200 radeon و رم 256 و cpu 2.4 میاد یا نه ؟ اگه بیاد گرافیکش رو باید بیارم پایین تا راحت اجرا بشه ؟؟راستی من 2 cd این رو خریدم مشکل داشت 3 cd یا 5 cd رو بخرم ؟؟؟
نه اجرا نميشه حتماً بايد 512 باشه 5 Cd با تمام دمو هاش هست ولي 3 Cd (ماله خودم ) فقط بازي بدون دمو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)