تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 130 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

آقا حمید و آقا sony 810 اصلا راحاتون عملی نیست مال حمید که رجستر میپرونه مال sony 810 آدم و به گا میده تا یه چیز آپ کنه آخر هم نمیشه راه جفتتون مفت نمیارزه
    این نظر من

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید و آقا sony 810 اصلا راحاتون عملی نیست مال حمید که رجستر میپرونه مال sony 810 آدم و به گا میده تا یه چیز آپ کنه آخر هم نمیشه راه جفتتون مفت نمیارزه
    این نظر من
    اگه آقا حمید میگه میشه یعنی میشه ... رو حرف استاد حرف نزن داداش !!!!

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کپسول صدای w800که به w810 نمیخوره چی میگی
    کی گفته ؟؟؟ مصطفی خان رو گوشیش کپسولیه 800 w انداخته . چیزی نمیدونی نگو بیخودی .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا حمید و آقا sony 810 اصلا راحاتون عملی نیست مال حمید که رجستر میپرونه مال sony 810 آدم و به ... میده تا یه چیز آپ کنه آخر هم نمیشه راه جفتتون مفت نمیارزه

اتفاقا هر دو راه عملیه .

1-راهه آقا حمید رجیستره گوشی های چنچ رو میپرونه . میخواستی گوشی چنچ نخری . خود حمید هم گفته

فقط سریال اصل ها .

2-مال sony 810 هم خودش گفته شانسی هست . اگه گوشیت هک بشه و شانس داشته باشی درست

میشه . من خودم گوشیم چنچ هست . این کار رو انجام دادم . این روش برای آدمهای بی حوصله بدرد

نمیخوره .

3- جمله : این نظر من رو چون برام مهم نبود از بالا حذف کردم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا دوباره از هردویه دوستان ممنون . من این کار رو با فون ایکس ... آلفا 6 انجام دادم . عالی شد .

کپسولیه 850 هم که انداخته بودم دیگه ...

گوشی رو دست صدای 810 من نیست.

اما : اگه کسی میخواد همه کارهایی که من کردم رو انجام بده باید یه تذکر بدم بهش :

هواست باشه گوشت کر نشه .

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[B]
    دوست عزیز...اون زمانی که ما رو 810 اینکارا رو انجام میدادیم شما عکسهای 810 رو تو gsmarena داشتی نگاه میکردی و آرزوت بود که لمسش کنی .... شما کل پلاگینهات یه سری مشکلات داشت و اصلا به روز نبود... منتها نفس عملت خوب بود و بچه ها راضی بودن و منم اصلا حال نمیکنم بزنم تو ذوق کسی بگم اینجاش ایراد اونجاش ایراد...
    قسمته اوله حرفت که کلا مزخزفه..! چقدر زور زدی تا این حرفو بگی؟ شما چرا میری تو فروم خارجیها تاپیک میزنی درخواست کمک میکنی؟ از من میپرسیدی بهت میگفتم...! اتفاقا کاملترین پلاگینه حال حاضر هست هیشکی هم باحاش مشکل نداشته...اگه راست میگی نمونه بیار...خوبه خودت میگی بچه ها راضی بودن ..خوب دیگه چی میگی؟ تناقض.....تناقض.....تناقض...و... توضیح واضحات.......

[B]

اگه انتقادی هم میکنم چون قبلا تست کردم ...میدونم که 90 درصد بچه ها گوشیشون change هستش... و به همین خاطر باید با فونیکس هک کنن و چون با فونیکس ضدحال میشه میام میگم این روش اینطوریه که وقت بچه های عزیز گرفته نشه...

شما به خودت نگاه نکن گوشیت اصلیه و با فاربراحتی هکش میکنی... بعضی ها با فونیکس کار میکنن و خودت هم خوب میدونی که خیلی سخت و زمانبره...

بازم میگم ...نفس عمل شما که آموزشه قابل تشکره اما بهتره قبل از آموزش به مشکلاتی که واسه بعضی ها بوجود میاد فکر کنی و در آموزشت نه تنها اشاره کنی بلکه راه حلش رو هم بگی

اینطوری چاکرت هم هستیم... یا علی
    این همه که نوشتی اصلا ربطی به بحث نداره....شما آموزش "تم با منوی فلش " رو زیر سوال بردی و گفتی که نمیشه...چه ربطی به اینا داره...والا همه میگن آموزشت کامله ...غیر از یکی دو نفر بقیه انجام دادند چه اصلی چه چنج..کلی هم حال کردن...شما تو اون پستت گفتی آموزشت عملی نیست ...پست بعدی تو نگاه کن دوستمون گفته 80 تا تم با هین روش درست کرده ...خوب این یعنی چی؟ بازم ببخشید ...پرت و پلا !

[B]
    دوست عزیز من خودم 70-80 تا تم به روشی که حمید گفت با منو فلش درست کردم.. عملیه شک نکن اینم تم walkman با منو clubplus.swf که باید قبلش تو گوشی upload کرده باشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خلاصه حرفه آخر ! دیدم داری از تاپیک منحرف میشی گفتم به راهه راست هدایتت کنم تا رستگار شی...ما که بنده ایم...خدا هدایتت کنه...شرمنده اگه یه ذره خشونتش زیاد شد...امیدوارم ناراحت نشده باشی.....تو کله حرفات فقط اینو پسندیدم......یا علی........................یا حق..............................................

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما منوی فلش رو آپلود کردی تو گوشی حالا باید از یه تمی استفاده کنی که از اون منو یه عنوان صفحه اصلی استفاده کنه ...(ریختن تم ربطی به نصب منوی فلش نداره)....حالا اگه شما بخوای این منو فلش رو با تمهای دیگه استفاده کنی نیاز یه یه آموزش داری.....خوب حالا اینم آموزش:

تم مورد نظر رو با برنامه winrar اکسترکت میکنین بعد تو میرین تو فولدرش یه فایل هست به اسمه Theme.xml اونو با notepad باز کنید یه همچین چیزیه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیر خط نوشته <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> باید اینو اضافه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای "اسم منو" اسم فایلی رو که آپلود کردین تو گوشی رو مینویسین....بعد اونو save میکنین....

یعد با استفاده از برنامه "TUGZip" (تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه )کل پوشه رو با پسوند "tar" ذخیره میکنین ...بعد پسوند tar رو تبدیل میکنین یه thm ....بعد تم رو انتقال میدین به گوشی و اجراش بکنین...
    .

.................................................. .....یا حق.................................................. ....
    حمید جان میشه یه کم کاملتر بگی؟
    من خودم قبله اینکه شما بگی این روش رو از روی کنجکاوی تست کردم ولی نتیجه نگرفتم و چون تا حالا کسی نگفته بود که همچین کاری کرده و من یه دفعه ای زده بود به سرم گفتم حتما این راهش نیست و باید راه دیگه ای داشته باشه ولی امروز دیدم که شما هم همین آموزشو گذاشتید و Sonny-810 هم تایید کردن که انجام میشه.فقط این وسط یه مشکل هست اونم اینه که من با TUGZip به Tar تبدیل نمیکنم یه برنامه دیگه دارم که این کارو انجام میده به نام 7Zip و بعد از Tar کردن باید چه جوری به THM تیدیل کنم؟برنامه ی خاصی میخواد یا از همون Rename اینکارو انجام بدم؟
    یعد از انجام مراحل با برنامه Sony Ericsson Themes Creator تم باز میشه ولی تو گوشی پیغام خطا میده!!!حسلبی گیج شدم!!!
    در هر حال مرسی از آموزشت!!!

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کپسول صدای w800که به w810 نمیخوره چی میگی
    چرا الکی ملت و منحرف میکنی ؟ کی میگه نمیشه خیلی خوبم میشه....استغفر الله.....

[B]

آقا درست صحبت کن....برادر عفت کلام داشته باش ! ... خوبه خودم اول آموزش با فونت 4 همچین گنده نوشتم برای رجیستر اصلی....نمیارزه که نمیارزه...مجبور نیستی استفاده کنی ...میخواستی موقع خرید چشاتو وا میکردی تا سرت کلاه نره....خیلی ها انجام دادن و حالشو بردن البته این کارا یه ارتباط مستقیم با IQ داره ...میفهمی که !؟ هر کسی از پسش بر نمیاد..........نظرت هم اصلا مهم نیست...

اگه آقا حمید میگه میشه یعنی میشه ... رو حرف استاد حرف نزن داداش !!!!
    تیکه میندازی!؟ همین تو تاپیکو منحرف کردی ..... برو حیا کن.....استغفر الله .....خدا شفات بده!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان تاپیک تازه داره راه میفته لطفا خرابش نکنین . همین الآن پستهای دعواتونو ویرایش کنین و بیخبال شین.

اگر کسی اشتباه فکر میکنه هم مودبانه حلش کنین و بهش بگین . یدفه دیدین دره تاپیک تخته شد ها...

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

کمک کمک

گوشی من تو این قسمت مونده ؟

الانم وصله چی کار کنم باشه یا دوباره امتحان کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •