باید طوری باشه که یا از جلو یا پشت کیس هوا خارج بشه
سلام من یه پاور مناسب از لحاظ قیمت و کیفیت وا این سیتم می خوام
CPU: Athlon X2 4200
MB: MSI K9N NEO
RAM: Patriot 512*2 800Mhz
GC:INNO3D GEFORCE 8500GT
H.D.D:western digital 250GB 16mb
Monitor: LG T730PU
dvd : pioner
من منتظر جواب شما دوست عزیز هستم
قیمت؟؟
تو مایه های 20 تا 25 هزار تومان بهترین پاور که راحت بتونم تهیش کنم چیه ؟؟؟
Last edited by سیاوش با مرام; 20-08-2007 at 14:54.
دوست عزیز میدونین مشکل شما با بازی DIRT چیه ؟ اینکه رزولوشن رو احتمالا بیشتر از 1280*1024 گذاشتین که با توجه به 320 مگی بودن کارت گرافیکتون ( مثل خودم ) این ارور رو میده . شما رزولوشن رو بیار پایین تا بازی راحت اجرا شه !
eXtreme Power 650W
82000
GREEN 450W GP300A
22000
من اخيرا سيستم بسته ام .وقتي كامپيوتر را بوسيله دكمه روشن .خاموش روي كيس خاموش ميكنم .ويا انرا با دكمه خاموش .روشن روي پاور خاموش ميكنم ويا وقتي كابل برق را در مي اورم.نميدانم چرا سيستم براي ربع يا نيم ساعت ديگه اصلا روشن نميشود وبايستي اين مدت زمان را صبركرد.بعدازان با زدن دكمه كيس سيستم روشن ميشود .اين اتفاقات گاها بصورت رندمي اتفاق مي افتد.
ضمنا اگر سيستم را از طريق برنامه ويندوز خاموش كنيم مشكلي پيش نمي ايد.
متشكرم راهنمايي بفرماييد ايراد از كجا ميتواند باشد.
مدل پاور شما چیه؟
ایراد از پاور هست شما باید از داخل ویندوز سیستم رو خاموش کنید یا اینکه کلید پاور رو برای چند لحظه نگه دارید سیستم خاموش می شود موقعه که سیستم به طور کامل خاموش نشود چنین اتفاقی می افتد باید موقعی که سیستم خاموش می شود برای چند لحظه صبر کنید و بعد سیستم را روشن کنید
باتشكر ازآقا جواد كه راهنمايي نمودند
پاور من پاسكال 500 وات است .وهمانطوري كه گفتم حتي وقتي كيس را از برق در آورده ودوباره كابل برق را وصل ميكنيم مدت زماني بين يك ربع تا نيم ساعت طول ميكشد تا با زدن دكمه كيس سيستم روشن بشود.
ضمنا با يك پاور پاسكال ديگر ازهمان مدل امتحان كردم بطور رندمي اين مشكل هنوز وجود داشت .آيا ممكن است مادربردي كه خريده ام خراب باشد؟يا بايد پاور قوي تري بخرم.
ممنون
شما به یه پاور قویتر و مطمئن تر تست کن اونم به مدت طولانی اگه مشکلت حل نشد باید بایوس مادربرد را آپدیت کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)