تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 61 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    Gilopa جان میشه منظورتون رو وقتی بیان میکنید بهتر بگید.

چی رو سوال نمیکنه ....

اینکه برنامه ای به اینترنت دسترسی داشته باشه یا نه.... اینو که همیشه میپرسه بخصوص اگر تغییری درش صورت بگیره.

کلا کار همه فایروال ها کنترل کردن داخل و خارج شدن ترافیک هستش . که در این بین ترافیکهایی رو که برای سیستم مضر میباشند رو اجازه داخل شدن و یا خارج شدن رو بهشون نمیده. مانند همین کنترل کردن Application ها.

نکته بعدی میرسه به قابلیت های بیشتری که بعضی از فایروالها دارند. که این نقاط بستگی به شرکت سازنده فایروال داره که تا چه حدی بخواد فایروالش رو ایمن تر بکنه .

نکته بعدی طرز آپدیت بودن فایروال است که با پیدا شدن حتی یک باگ البته مهم... باید اون رو آپدیت کنه که فکر کنم زون آلارم رفت تا 4/5 ماه دیگه. جالبه ... در حالی که بعضی از فایروالها که اسمشو نمیارم در عرض 2 ماه 3 تا نسخه عوض کرد. البته شاید بعضی ها بگن خوب ضعیف بودن فایروال رو میرسونه که زود زود باگ توش پیدا میشه.

ولی آیا این بهتره که با پیدا شدن مشکلی فایروال آپدیت بشه و اونو از بین ببره با اینکه بیخیال بشینه و 4/5 ماه یدفه اونم برای اینکه پول ماهانه کارمنداشو بخواد تهیه کنه یک نسخه جدید الکی میده بیرون.

بهر حال Golipa جان من بدون اینکه تعصبی به هیچ کدومشون داشته باشم این رو میگم که Outpost رو اگر درست تنظیماتش رو انجام بدی حتی برای هر بار کانکت شدن Svchost.exe هم بهت خبر میده در حالی که زون آلارم این رو کاملا آزاد کرده... این کارشم جالبه ... تخصصی ها میدونن که چه خطری داره اگر بر روش نظارت نشه.

راستش من سر فرصت تمامی بخش های Outpost Pro رو همراه تنظیماتش در سایت قرار میدم. ولی فعلا درگیر کلاسام هستم که شروع شدن و یک هفته عقبم. فقط شما سعی کن که به فوروم Outpost Pro و یا wilderssecurity مراجعه کنی .

یک چیزه دیگه که اینجا کمی هم منطق رو خواهان میشه اینه که سوالی ازت پرسیده بشه و برای جواب دادنش آلترناتیو بهت بده بهتر و دلنشین تر هستش یا اینکه سوالی ازت پرسیده بشه و هیچ آلترناتیوی هم برای جواب دادنش در اختیار نداشته باشی.

اولی مثل Outpost که همیشه منتظر اقدام طرفه که جوابش چیه و کدام گزینه رو انتخاب میکنه.

دومی هم که به قول شما سوالاش بیشتر از Outpost هستش ولی سوالایی که هیچ گزینه ای بغیر از OK برای جواب دادنش ندارید.

بهر حال هر کسی نظری داره و نمیشه نظر افراد دیگر را نادیده گرفت و یا حتی کم شمرد . ولی به نظر شخصی من که من با هر دوشون کار کردم Outpost بیشتر به نظر من و شما برای انتخاب احترام قائل شده و ما رو افراد بی دست و پا حساب نکرده ولی زون آلارم جواباشو از قبل تعیین کرده .البته نه همه مواردش ولی اکثر جوابها از قبل انتخاب شده و به همین دلیله که به افرادی که تازه کارند و میخوان فایروال نصب کنند همیشه در مرحله اول زون آلارم بهشون پیشنهاد میشه . و همین دلیل هم باعث داشتن کاربران زیادش شده.

حرف در این مورد زیاده دوست عزیز و اینجا اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که امروزه اکثر فایروالها از نظر کنترل کردن Port ها خوبن و اکثرشون هم پورتهای باز رو میبندن ولی اختلافشون در چیزهای دیگه ست. بهمین دلیل تنظیمات شخصی بر روی فایروالها هم میتونه فایروالی مثل Outpost رو آنقدر ضعیف کنه که براحتی ازش رد بشن و هم میتونه فایروال پر از باگی مثل ZoneAlarm رو آنچنان قوی کنه که بتونه با Outpost رقابت کنه.

موفق باشی.
    كركي جان ممنون از توضيحاتي كه دادي.
    ولي خدا شاهده بدون هيچ تعسبي من اين حرف رو زدم چون واقعا تو ورژني كه من از سايت 9down دانلود كردم و بعد رجيسترش كردم حتي موقع وصل شدن نرم افزار هم سوال نميكنه.و اگر دقت كرده باشي براي مثال فايروالي مثل زون آلارم وقتي رو سيستم نصبه به راحتي جلوي تبليقاتي كه تازگيها مياد رو ميگيره (در مورد رجيستري سيستم) يا در كل popup هاي ديگه.به خاطر همين موضوع من از اين فايروال زده شدم.و بعد موضوع ديگه اينكه با دستكاري تو تنظيمات كه اكثرا از حالت تيك در اومده بودند تا حدودي سوالهاش بيشتر شد .ولي من با اينكه 1 ماه رو سيستمم نصب بود ولي حتي 1 بار هم در طي اين مدت نديدم كه جلوي حمله اي رو بگيره يا اينكه حداقل گزارش بده.خواب به همين دلايل اگر تو هم جاي من بودي انصافا شك نميكردي.من دوست دارم بدونم فقط اين مشكل من كه اين ورژنش رو دارم يا نه همه ورژن هاش اين مدلي.
    در ضمن اين نكته رو بگم كه سايت 9down خودش برنامه ها رو كرك ميكنه شايد با سريالي كه اينا دادند و دستكاري تو برنامه اين مشكل تو اين ورژنش به وجود اومده.حالا خدا ميدونه ديگه.

بازم ممنون از زحمتي كه كشيدي و توضيح دادي.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

9down خودش كرك نمي كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

سلام....

دوستان نمیشه یه کاری کرد که مثلا وقتی ویندوز عوض میکنیم دیگه لازم نباشه n ساعت مثلا انتی ویروس nod32 رو اپدیت کنیم. :?:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    9down خودش كرك نمي كنه
    خواب اگرم خودش نكنه حداقل ميشه گفت به سفارش ديگران كرك ميكنند چون يه نرم افزاري رو ميذاره تا موقعي كه خودش كرك نذاشته بقيه سايتها من نديدم كركي بذارن.

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط پوریا
    سلام....

دوستان نمیشه یه کاری کرد که مثلا وقتی ویندوز عوض میکنیم دیگه لازم نباشه n ساعت مثلا انتی ویروس nod32 رو اپدیت کنیم. :?:
    پوریا جان سلام بحث انتی ویروسها اینجا :shock: قبلا در این مورد توی تایپیک انتی ویروسها توضیح داده شده ولی مختصر بگم اونجائی که نود را نصب کردی میری و پوشه updfiles را باز میکنی وتمام محتویات اونایه جای دیگه کپی کرده ونگهداری میکنی
    همینطور توی تنظیمات نود میتونی یه ادرس بدی که خودکار فایلهای ابدیت را یه جای دیگه کپی کنه ونگهداری بکنه بعد از نصب دوباره وکپی فایلها توپوشه مخصوص برنامه را ری استارت میکنی وبعد کامپیوتر را
    بعد به اینترنت وصل شو ودکمه ابدیت را بزن بعد از مدت کمی میگه که ابدیت کامل شد
    البته یکی از دوستان میگفت که باید از این فایلها هم کپی گرفت وبعد دوباره نصب کرد:nod32.006و nod32.002 و nod32.000 ولی من به همون روش اولی موفق شدم در مدت کمی نود را ابدیت کنم
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

عجب حواس نداریم که ما این دو تا تاپیک رو من همیشه با هم اشتباه میگیرم 8)

borzou_one, جان ممنون

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از همه دوستان معذرت ميخوام

soda اينطوري كه به من ثابت شده تو خيلي خاله زنك بازي

دعوا با بقيه و خلاصه شيشه خورده داشتن رو دوست داري

اصلا به طرز صحبت كردنت , style تو همكار انجمن بودن نميخوره ---

من outpost يا قيمه بادمجون يا keiro داشته باشم چه فرقي به حال تو ميكنه حتما الان اين رو

داشتم كه گفتم..

احتياط كن نگرانتم :arrow:

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alireza_2000
    از همه دوستان معذرت ميخوام

soda اينطوري كه به من ثابت شده تو خيلي خاله زنك بازي

دعوا با بقيه و خلاصه شيشه خورده داشتن رو دوست داري

اصلا به طرز صحبت كردنت , style تو همكار انجمن بودن نميخوره ---

من outpost يا قيمه بادمجون يا keiro داشته باشم چه فرقي به حال تو ميكنه حتما الان اين رو

داشتم كه گفتم..

اما بهت ميگم احتياط كن واسط خوب نيست :arrow:
    بابا خشن

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز مشكلات خصوصي واسه تاپيكهاي انجمن نيستش.سعي كن از طريق خصوصي حل كني مشكلت

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من link فايروال look n stop رو به همراه كرك يا سريال اون ميخوام-البته آخرين

ورژن---خيلي ازش تعريف شنيدم

يكي لطف ميكنه

ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •