دوستان یک سوال : پیشرفت 5 درصد کی میشه 100%
دوستان یک سوال : پیشرفت 5 درصد کی میشه 100%
اولا" 5 درصد پروژه پيش نرفته ! دوما" انشا...دوستان یک سوال : پیشرفت 5 درصد کی میشه 100%
به نظر من اگر میشد همون صداهای اصل بازی رو ترجمه کرد خیلی کار خوبیه(عجب دستور زبانی شد)
میدونید نمیخوام تو ذوقتون بزنم ولی اگر فقط صداها رو ترجمه میکردید یعنی بازی رو دوبله میکردید خیلی توپ میشد
![]()
![]()
فکر کنم من شما رو دعوت کردم بیای تو گروه![]()
و البته بدقولی هم کردم قرار بود دیروز بیام بگم بچه ها اگه موافقن کولی پشتی ها رو جمع کنیم بیایم تو سایت شما
ولی نشد![]()
منم موافقم آقا محمد چی میگی بریم ؟
آقا همه نظر بدن پریروز چند تا خبر توپ داشتم ولی اونم نشد .....![]()
مگه منم پیشنهاد ندادم بیایم تو یاهو یه خورده با هم گپ بزنیم ولی کسی جواب نداد حالا بدون من اومدین![]()
![]()
![]()
![]()
یه خبر دیگه اونی رو که دختر ه رو ساخته بود قبول کرد بیاد تو گروه بهتره همکار شخصیت سازمون بشن البته به من ربطی نداره ولی حالا ببینیم ایشون موافقن ایشون رو قبول کنن![]()
![]()
مسئول تغییر صدا منم ولی راستش دو قرشیم نیافتاد دقیقا بگو چی میگی ؟
![]()
![]()
من خودم به جای سی جی حرف زدمو دو نفر دیگه هم هستم و داریم به آهستگی پیش میریم و صداهای اسلحه ها و یه خورده از افکت های بازی رو عوض کردم کل آهنگ ها رپ بازی رو عوض کردم
همین که تموم شد ایمپورت میکنم و میفرستم
فکر کنم زودتر از شما تمومش کنم![]()
ولی خداییش کار من خیلی سخته باید معنی کنی و با همون لحن حرف بزنی تازه باید بزنم تو سر رفیقام که یهو وسطش نخنده
![]()
بعد من فوش هایی رو که میدن نگفتم فقط معادل با ادب ترش رو گفتم
کسی میدونی زیر نویس های بازی کجان ؟ اگه بشه میخوام اونها رو هم فارسی کنیم
خیلی چیزها هست برای بازی که با اینکه جزئین ولی بازی رو جالب میکنه مثل همین تبلیغات که آقا محمد گذاشته رو اتوبوس ها (از کی تا حالا؟؟؟)که الان وقت ندارم بگم بعدا همشو تو یه پست میزارم اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه
Last edited by YAHYA-PRO; 01-04-2007 at 22:07.
دوستان یک سوال : پیشرفت 5 درصد کی میشه 100% انشاالله...
(توی تاپیک اول نوشته 5% انشا الله!
این تاپیک به دلیل ویرایش به مدت چند ساعت بسته است !
حالا یه چند بار چیزی به شما نگفتیم فکر نمی کردیم شما آخرش به اینجا می کشونید !
- پستهاي پشت سر هم نفرستين
- پستهاي چت گونه نفرستين
- بحث هاي اين كه مي خواين توي ياهو بحث كنين رو اينجا مطرح نكنين
- و خداوند پيغام خصوصي را آفريد
- به همديگه توهين نكنين
- و ....
با سلام به همه ي عزيزان
اسم من توماج است و من هموني هستم كه اون مدل دختر رو ويرايش كردم.دوست عزيزم يحيي من رو با شما آشنا كرد.
خوب من خوشحالم كه با شما كار مي كنم.اولين باري است كه اين همه آدمو مي بينم كه به جي تي اي وارد هستند و دارند يك جا كار مي كنند .
من قبل از هر چيز مي خوام بگم كه شما به جزئيات زياد اهميت مي ديد.من مي خوام از شما بپرسم كه آيا كسي هست كه بتونه مرحله نويسي كنه.مراحل بازي در شاخه ي data/script هستش و نام فايل Main.scm است.ولي به اين راحتي شما نمي تونيد اونو باز كنيد و به يك برنامه احتياج داريد.اسم برنامه sannybuilder است.براي دانلود اين برنامه مي تونيد در روي لينك زير كليك كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من از اين حرفها اينه كه آيا شما مي تونيد مرحله نويسي كنيد يا نه؟چون مرحله نويسي يكي از مهمترين بخشهاي ساخت بازي هستش.
خوب به زودي ماشينهاي زير رو كه آماده كرده ام به نمايش در مي آورم.
رنو
ژيان
فولكس
خداحافظ
Last edited by T O O M A J; 02-04-2007 at 13:43. دليل: اضافه كردن ماشينها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)