تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 106 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

6 سلام عزیز جون

سلام
    از راهنمایی همه دوستانی که سعی می کنن اطلاعات باارزششون رو دراختیار دیگران قرار بدن تشکر می کنم دوست عزیز نکاتی رو که شمادر نوشته هاتون گذاشته بودید بسیار مفید بود وبخاطراین مطالب دلایل کافی برای تعویض کوشی نوکیام با یک دبلیو 810 ای پید اکردم انصافا صدای 810 واقعا عالیه سرعت گوشی هم بسیار خوبه چندتا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید :
    1- چطوری می تونم از نرم افزاری که گوشیم رو مدیریت می کنه یک بک آپ بگیرم ؟
    2- بک آپ گرفته شده رو چطوری روی گوشی برگردونم ؟
    3- برنامه های جاوایی که روی گوشی نصب می شن چطوری remov می شن؟
    4- برنامه های جاوایی که روی گوشی نصب می شن توی چه مسیری میشینن؟
    5- چطوری می تونم عکسی رو از روی هاردم در این قسمت () قرار بدم؟ (میدونم مربوط به این قسمت نیست لطفا راهنمایی کنید؟ )
    خیلی ممنون و یادت باشه خیلی گلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

سلام
    از راهنمایی همه دوستانی که سعی می کنن اطلاعات باارزششون رو دراختیار دیگران قرار بدن تشکر می کنم دوست عزیز نکاتی رو که شمادر نوشته هاتون گذاشته بودید بسیار مفید بود وبخاطراین مطالب دلایل کافی برای تعویض کوشی نوکیام با یک دبلیو 810 ای پید اکردم انصافا صدای 810 واقعا عالیه سرعت گوشی هم بسیار خوبه چندتا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید :
    5- چطوری می تونم عکسی رو از روی هاردم در این قسمت () قرار بدم؟ (میدونم مربوط به این قسمت نیست لطفا راهنمایی کنید؟ )
    سلام دوست عزيز
    خوش حالم شما هم مي خواهي 810 بگيري...گوشيه ناز و خوبيه ...الانم که قيمتش امده پايين و يک گزينه ي عالي مي تونه باشه
    خوب بريم سراغ جوابها:
    ببين من جواب سوال 1 و 2 شما رو تو صفحه ي اول همين تاپيک اوردم...تماميه ريزه کاري هاي برنامه ي myphone explorer تو اون پستم وجود داره...مطالعه کن...هر جاش مشکل داشتي من در خدمتم...
    3-کافيه شما بري روي more بعد delet...به قول مهدي به همين خوشمزگي!!!
    4-به شکل توماتيک برنامه و بازي ها توي فولدر otherقرار مي گيره...اگه مسير اين پوشه رو منظورتون هست مي شه:memory stick...mssemc....media files....other
    5-متوجه نشدم...منظور اگه اين باشه که مي خواهي عکس رو داخل پست هات قرار بدي...توضيحات دوست خوبم تو يکي از پستهاي همين تاپيک هست...اگه تونستم لينک اون پست رو مي گذارم برات
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109035&page=6
    شاد باشيد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون مصطفی خان گل و گلاب.
    اما من هم یه توضیح بدم :
    برنامه ها تا قبل از نصب که هر جایی میتونه باشه .اما شما منظورتون بعد از نصبه . بعد از نصب بستگی به خودتون داره که اونو به عنوان بازی معرفی کنید یا برنامه . اگر بازی باشه تو پوشه game و اگر برنامه باشه توی پوشه aplication میره . ( البته یک کپی از اون میره اونجا برنامه اصلی و نصب نشده jar سر جای خودش میمونه . )

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

4

مصطفی خان و نخورده مست عزیز[]
    از راهنمایی خوبتان ممنونم وبا تشکر مجددا از اینکه اطلاعات بسیار مفیدتان رو دراختیار دیگرون قرار میدین
    وباز یک سئوال دیگه :
    1- آیا برنامه های جاوا وقتی نصب می شن مثل نصب برنامه در ویندوز عمل می کنن یعنی ریشه های نصبش داخل خود سیستم عامل پخش میشه ؟
    2- آیا میتونم نرم افزاری که گوشی من رو مدیریت میکنه که شامل منو - اتصالات - پیام نگار - مدیا پلیر- رادیو ....
    هست رو عوض کنم ویکی دیگه روش نصب کن مثل ویندوز که رو سیستم نصب می کنیم .
    3- درخصوص آپ دیت گوشی راهنمایی کنید البته گوشیم رجیستر دستی وبدون گارانتیه .
    4- ایا خودم می تونم گوشیم رو رجیستر کنم ؟
    5- اینبار دیگه خیلی گلین اونم از نوع کمیابش براتون آرزوی موفقیت می کنم
    Last edited by parya_shilan; 19-04-2007 at 13:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

از راهنمایی خوبتان ممنونم وبا تشکر مجددا از اینکه اطلاعات بسیار مفیدتان رو دراختیار دیگرون قرار میدین
    وباز یک سئوال دیگه :
    1- آیا برنامه های جاوا وقتی نصب می شن مثل نصب برنامه در ویندوز عمل می کنن یعنی ریشه های نصبش داخل خود سیستم عامل پخش میشه ؟
    2- آیا میتونم نرم افزاری که گوشی من رو مدیریت میکنه که شامل منو - اتصالات - پیام نگار - مدیا پلیر- رادیو ....
    1و2-دوست عزیز شما پلتفرم جاوا رو خیلی دسته بالا گرفتی ...نه بابا سیمبینش همچین قابلیت هایی نداره که یه سیستم عامل محسوب می شه...جاوا که اصلا سیستم عامل هم نیست...بنابر این جواب سوال 2 که مطمئنا نه هست....سوال یک هم:گفتم جاوا اصلا سیستم عامل نیست که بخواهی با سیستم عامل مقایسش کنی...نخیر...فقط در همون پوشه ی مورد نظرتون ذخیره می شه

3و4-اولا اپدیت تخصص می خواهد که فشنگ نشسته باشی کل تاپیک مربوطه رو خونده باشی...تازه اون موقه می تونی بگی من یه چیزایی بلدم چون تئوری تا عمل خیلی فرق هست...همه ی اینها هم واسه زمانی هست که رجیستر اصل باشه...رجیستر دستی که اصلا حرفش رو نزن...دست بزنی سریال می پره دوباره باید ببری بیرون واست فلش کنن
    قربونت گلی از خودته
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

6

1و2-دوست عزیز شما پلتفرم جاوا رو .........قربونت گلی از خودته
    شاد باشی
    بازهم سلام
    دوست عزیز اگه یه روز خواستین دیگه به سئوالاتم جواب ندین خبرم کنین تا گوشیم رو بفروشم ............
    ممنون از راهنماییهات لطفا اگه ممکنه بازم سئوال داشتم... ممنون
    1- وقتی می خواهم گوشی رو از سیستم جدا کنم گوشی اجازه جداکردن کابل USB نمیده حتی وقتی که در برنامه ی MyPhoneExplorer با کلید F1 اتصال رو قطع می کنم ولی متاسفانه ممکن نمی شه ؟
    2- در مشخصات گوشی سونی اریکسون W810I ننوشته بود که این گوشی بوسیله کابل USB امکان شارژ شدن رو داره گوشی من وقتی باکابل USB به سیستم وصل می کنم شرو ع به شارژ کردن می کنه باید اینطوری باشه یا که من خیلی خوش شانسم .
    3- گوشی من رجیستر اصل نیست و ایران ریجستر شده اگه گوشیم رو master reset کنم مشکلی برام پیش نیاد .بخاطر رجستر گوشی.
    4- نرم افزار MyPhoneExplorer امکان تهیه ی پشتیبان از اطلاعاتی که توسط کاربر به گوشی وارد میشه رو میده چطوری میشه از خود سیستم عاملی که گوشی رو مدیریت می کنه بک آپ بگیرم.
    5- آیا ممکنه سیستم عامل گوشیم دراثر نصب برنامه های مختلف جاوا دچار مشکل بشه ؟
    6- اینکه می گن آپ دیت گوشی آیا برای سونی اریکسون W810I با رجستر دستی امکان پذیر است یانه ؟ اگه نه راه چیه اگه برم مخابرات مشکلم حل میشه ؟
    7- یادته گفتم خیلی گلی پس مواظب باش زنبوره نیشت نزنه............ بازم ممنون با خاطر راهنماییات.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

بازهم سلام
    دوست عزیز اگه یه روز خواستین دیگه به سئوالاتم جواب ندین خبرم کنین تا گوشیم رو بفروشم ............
    ممنون از راهنماییهات لطفا اگه ممکنه بازم سئوال داشتم... ممنون
    1- وقتی می خواهم گوشی رو از سیستم جدا کنم گوشی اجازه جداکردن کابل USB نمیده حتی وقتی که در برنامه ی MyPhoneExplorer با کلید F1 اتصال رو قطع می کنم ولی متاسفانه ممکن نمی شه ؟
    2- در مشخصات گوشی سونی اریکسون W810I ننوشته بود که این گوشی بوسیله کابل USB امکان شارژ شدن رو داره گوشی من وقتی باکابل USB به سیستم وصل می کنم شرو ع به شارژ کردن می کنه باید اینطوری باشه یا که من خیلی خوش شانسم .
    3- گوشی من رجیستر اصل نیست و ایران ریجستر شده اگه گوشیم رو master reset کنم مشکلی برام پیش نیاد .بخاطر رجستر گوشی.
    4- نرم افزار MyPhoneExplorer امکان تهیه ی پشتیبان از اطلاعاتی که توسط کاربر به گوشی وارد میشه رو میده چطوری میشه از خود سیستم عاملی که گوشی رو مدیریت می کنه بک آپ بگیرم.
    5- آیا ممکنه سیستم عامل گوشیم دراثر نصب برنامه های مختلف جاوا دچار مشکل بشه ؟
    6- اینکه می گن آپ دیت گوشی آیا برای سونی اریکسون W810I با رجستر دستی امکان پذیر است یانه ؟ اگه نه راه چیه اگه برم مخابرات مشکلم حل میشه ؟
    7- یادته گفتم خیلی گلی پس مواظب باش زنبوره نیشت نزنه............ بازم ممنون با خاطر راهنماییات.
    دوست عزیز کاری نمی کنم که...خوش حال می شم بتونم بهت کمک کنم...
    ببین دادش..در جواب سوال اولت بگم که....وقتی رو حالت فون مد هستی ...با خیال راحت کابل رو بکش(به خدا اینها رو تو پست صفحه ی اولم گفتم)...حالا چه با پی سی سویت دارید کار می کنید چه مای فون...فرقی نداره..تو حالت فون مد ...خیالت راحت بدون انجام کار اضافه کابل رو بکش
    2-این امکان رو داره...الان دیگه اکثر این باطری های جدید این حالت رو ساپورت می کنن که اتفاقا خیلی هم کابرد داره
    3-نه مستر ریست بهرم مربوط می شه نه نرم افزار گوشیت...هیچ مشکلی پیش نمی یاد
    4-سوالت اینه با این برنامه چطور بک اپ بگیری؟پست صفحه ی 1 رو خوندی شما؟
    5- نه خیر امکانش نیست...داره وظیفش رو انجام می ده واسه چی مشکل پیدا کنه
    6-تو رو خدا به حرفهام توجه کن...یک بار دیگه هم می گم...رجیستر دستی نه اپدیت نه فلش....بخواهی بنرم افزار ور بری سریالت می پره...الان دیگه مخابرات قبول نمی کنه...حالا بی ضرر نیست دوست داشتی یه سری بزن اگه خبر جدیدی بود به ما هم بگو
    قربونت...اما حال می کنی این پاسخم یه جورایی ان لاین بودا همین الان پست گذاشته بودی
    شاد باشی رفیق

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وباز یک سئوال دیگه :
    بابا مصطفی خان میبینم که پستات از 400 هم زده بالا . ماشالا . همین طور ادامه بدی رییس جمهور میشی
    منم جواب میدم
    1 نه
    2 نه
    3 نه
    4 نه
    5 اره

آپ دیت کار ساده ایه و هیچ گونه تخصصی هم نمیخاد ( البته با نرم افزاری که از طریق سایت سونی اریکسون دانلود میشه )به این ترتیب که : برنامه رو نصب میکنی بعد کانکت میشی به اینترنت کابل رو میزنی یه خورده سماق میمکی ( 20 دقیقه تا نیم ساعت) کابل رو میکشی . به همین سادگی به همین خوشمزگی . من با این نرم افزاره کار کردم خیلی محشره حدود 30 مگ میشه . اسمشم اینه UpdateService_Inst که باید از سایت سونی اریکسون دانلود کنی اما لینکشو ندارم. تذکر: برای گوشی های سریال اصلی
    گوشی های سریال غیر اصلی خیلی دنگ و فنگ داره . درد سر خالی . باید فصف تاپیکو بخونی تا همه فوت و فن هاشو یاد بگیری و وسطش گیر نکنی
    Last edited by nakhordemast; 20-04-2007 at 02:38.

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا یه سوال . برای پاک کردن یک برنامه از روی گوشی همون Delet رو بزنم کافیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر

Uninstal نداره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا یه سوال . برای پاک کردن یک برنامه از روی گوشی همون Delet رو بزنم کافیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر

Uninstal نداره ؟
    اگه بخواهی خودش رو پاک کنی...دل کردن کافیه...اگه هم بخواهی کلا پاک کنی که باز خود install برنامت رو از تو other پاک می کنی...قبلا هم گفتم جاوا یا سیمبین...چیزی نیستن که فرضا ریشه دوانی کنن و جای دیگه ایی هم از برنامه ذخیره کنن
    فقط و فقط دل کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •