تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 722 اولاول ... 101617181920212223243070120520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

بازتاب گسترده انتشار خبر حذف صدای محسن چاوشی از فیلم سنتوری
    بازتاب خبر مجوز ندادن به سنتوری بخاطر صدای خواننده فیلم در مطبوعات کشور (عصر اقتصاد - اندیشه نو- اعتدال - اعتماد - ابتکار - همبستگی - قدس - حیات نو - کائنات - کارون - توسعه - صبح اقتصاد - خراسان و راه مردم)

Last edited by masoud908; 14-04-2007 at 18:58.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از هر دو برای مطلب های خوبتون....

من اگه صدای محسن حذف بشه. حتی از در سینما هم رد نمیشم....
    برای من تعجبه که چطور مهدی مقدم و .. که کلیپ دادن و پخش شده ..مجوز دادن برای آلبوم جدیدشون اما به محسن ندادن...
    برای من تعجبه که چطور به فرزین.. مجوز بازیگری میدن...در صورتی که چندین کلیپ...تو ماهواره برای پخش داشت..

واقعا.. جای برای گفتن چیزی نمونده....

یا علی

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از هر دو برای مطلب های خوبتون....

من اگه صدای محسن حذف بشه. حتی از در سینما هم رد نمیشم....
    برای من تعجبه که چطور مهدی مقدم و .. که کلیپ دادن و پخش شده ..مجوز دادن برای آلبوم جدیدشون اما به محسن ندادن...
    برای من تعجبه که چطور به فرزین.. مجوز بازیگری میدن...در صورتی که چندین کلیپ...تو ماهواره برای پخش داشت..

واقعا.. جای برای گفتن چیزی نمونده....

یا علی
    به قران دشمن ادم با كسي اينكارو نميكنه...

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

با صداي چاووشي يا رادان؟ ؛ سنتوري خردادماه اكران مي‌شود

پس از چاپ گزارش روز گذشته روزنامه درباره سنتوري با عنوان <سنتوري ركورد اخراجي‌ها را مي‌شكند> يكي از نزديكان بهرام رادان اعلا‌م كرد كه سنتوري يا با صداي محسن چاووشي يا با صداي بهرام رادان به احتمال زياد در خردادماه اكران خواهد شد.

در گزارش روز گذشته روزنامه، به نقل از يك منبع آگاه آمده بود كه موسيقي فيلم با صداي نفر سومي اكران خواهد شد كه هنوز مشخص نشده است، زيرا صداي محسن چاووشي در وزارت ارشاد با مشكل رو‌به‌رو شده و صداي بهرام رادان نيز مورد پسند واقع نشده است، در حالي كه وي اعلا‌م كرد صداي بهرام رادان كاملا‌ مورد پسند واقع شده است اما انتخاب اول مهرجويي و بهرام رادان و ديگر عوامل فيلم صداي محسن چاووشي است و تلا‌ش مي‌شود كه فيلم با صداي محسن چاووشي اكران شود اما چنانچه موفق نشوند با صداي چاووشي اجازه نمايش بگيرند، قطعا گزينه بعدي بهرام رادان است. ‌

بنا بر اين گزارش، بهرام رادان ترانه‌هاي فيلم را خوانده است و كار موسيقي فيلم آماده است و منتظر نظر وزارت ارشاد هستند.

گفتني است كه بهرام رادان نقش اصلي فيلم سنتوري داريوش مهرجويي را بر عهده دارد و بازي او در اين فيلم مورد توجه منتقدان، تماشاگران و داوران جشنواره فيلم فجر قرار گرفته است. يكي از ويژگي‌هاي بازي او در اين فيلم توانايي و تبحرش در نوازندگي سنتور بود، به نحوي كه اين پرسش حتي براي خبرنگاران پيش آمد كه آيا بهرام رادان پيش از اين دستي در نوازندگي سنتور داشته است؟ پاسخ اين پرسش منفي بود و در توضيح همين پرسش بود كه بهرام رادان گفت: من در اين فيلم نوازندگي را بازي كردم. در مورد اينكه او چگونه به اين توانايي در بازي كردن اين نقش رسيده است نيز بحث‌هايي شده بود، در گزارش روز گذشته ما نيز از چهار ماه تمرين با اردلا‌ن كامكار سخن گفته شده بود، در حالي كه واقعيت چيز ديگري است، بهرام رادان تنها 4 جلسه با كامكار تمرين كرده بود تا بتواند چنين نقش ماندگاري بيافريند.

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

این همه بی عدالتی اونم در حق یک نفر

تو جامعه ای که همه دم از عدالت میزنند

من که واقعا نمیدونم با ید بخندم یا ...

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تو اتفاق نو یه چیز با حا نوشته بود خیلی حال کردم...
    نوشته بود.. مگه چاووشی چه گناهی کرده.!!!! (همین بقیه رو خودتون حتما حدس میزنید)

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

صحبت از خواننده سوم شد..
    باید بگم هیچ خوانندهای جرات نمی کنه جای محسن چاوشی تو این فیلم بخونه چون با پخش شدن اهنگها با صدای چاوشی همه متوجه تفاوت اشکار صدای گرم و دلنشین محسن و خواننده ی دیگر می شوند خصوصا انهایی که فیلم رو و جشنواره با صدای محسن دیدن که بیشترشون جزو منتقدان و تحلیلگران سینمایی بودند . انها در نقدهایشان این نکته را ذکر خواهند کرد.
    برای اقای مهرجویی هم متاسفم چون ایشون می خوان فقط فیلمشون اکران شه حتی با حذف صدای محسن چاووشی غافل از اینکه 85 درصد کسانی که در صف بلیط در اکران محدود ان در جشنواره ایستاده بودند به عشق صدای جاودانه محسن چاوشی بود
    درباره ی ارشاد .خب معلومه با دیدن اون همه استقبال در جشنواره با وجود اکران محدود و بی برنامه دیگر می دانند اگر این فیلم ان هم با صدای چاووشی اکران شود دیگر فروش اخراجی ها فیلم مطلوبشان پشیزی در برابرش نخواهد بود پس از موضع قدرت خود استفاده می کنند و احساسات این همه جوان را به بازی می گیرند و برایشان مهم نیست..

به محسن عزیز میگویم صدای تو جاودانه خواهد ماند حتی اگر ...
    حتی اگر این فیلم بدون صدای تو اکران شود باز تویی که جاودانه خواهی ماند و در گوشم تا ابد می خوانی : خیلی دلم گرفته از خیلی ها......

صدای سازم همه جا پرشده
    هرکی شنیده از خودش بیخوده
    اما خودم پرشدم از گلایه
    هیچی ازم نمونده جز یه سایه...

تابار دگر روزگار چون شکر آید....

منبع:komeil66 در فروم پرشين تولز
    Last edited by masoud908; 18-04-2007 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

و بالاخره علت مجوز نگرفتن محسن چاووشي معلوم شد:
    محسن چاووشي خانواده رييس وزارت ارشاد ترور كرده و همشون كشته...به همين خاطر كه بهش مجوز نميدن...

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها اخر ديديد روي اين رشيدپور كم شد...
    از همون اولين برنامه تابلو بود كه محسن چاووشي جز 5 نفر اول براي درخواست بود...ولي رشيدپور نميگفت...
    تا اخر ديروز بالاخره روش كم شد و اسمش گفت...
    در ضمن ديروز گلشيفته فراهاني اومده بود ...اصلا درباره سنتوري صحبت نكرد بدبختي...فكر كنم از قبل از برنامه بهش گفته بودن اجازه نداره صحبت كنه...فقط وقتي ميخواست اسم كارگرداناي بزرگ بگه اسم داريوش مهرجويي برد و بس...از اين گلشيفته خيلي خوشم مياد..خيلي نازه!!!

از امشب هر روز به اين شماره 300005 SMS بزنيد و از اين جور حرف ها : , Only Mohsen Chavoshi و چرا محسن چاووشي دعوت نميكنيد بفرستيد...هر موبايلي كه دم دستتون بود باهاش بفرستيد...از اين رشيدپور بعيد نيست حتي محسن چاووشي يه جوري بياره تلويزيون..
    300005 يادتون نره هر شب...

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اولا چه شبکه ای (تهران)
    دوما چه برنامه ای
    سوما چه ساعتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •