نه این مشکلات رو نداره
نکنه از مخازن sid آپدیت کردید؟
اروری ، چیزی
log فایل ها رو بخونید
نه این مشکلات رو نداره
نکنه از مخازن sid آپدیت کردید؟
اروری ، چیزی
log فایل ها رو بخونید
سلام
آره حق با شما بود باید لینک Office suite میدادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
نصب کردم ، ولی چه نصب کردنی !!!!!!!!!!!!!!!
34 پکیج یکی یکی دانلود و یکی بعد از دیگری نصب شد ( بگذریم از این که خیلی هاش خود پکیج مثلا 800 کیلوبایت بود و موقع نصب 40 مگ دانلود می کرد)
به هر حال آفیس ما شد 2.3.1.5 .....![]()
ساده ترین شیوه ی نصب فونت های non-open ( که معمولا با پسوند ttf. شناخته می شوند ) در پارسیکس :
1. فونت های مورد نظر خود را از پوشه ی فونت ویندوز ( یا هر منبع دیگری ) انتخاب و در فولدری کپی کنید.
2. روی دسکتاپ ، کلید های ctrl و حرف L را همزمان بفشارید .
3. در منوی ظاهر شده ، تایپ کنید : //:fonts
4. فونت های مورد علاقه ی خودتان را از فولدر آن به داخل پوشه ی فونت با روش Drag انتقال بدهید .
5. پوشه ها را ببندید .
ویرایش مدیریت:
ببخشید من یه چیزیم اضافه می کنم برای اینکه در فهرست قرار بدم
بعد از همه اینها دستور زیر رو هم اجرا کنی:
برنامه انتشار Parsix Viola 1.5 :
سلام ببخشید من تازه واردم.ممکنه یکی کمکم کنه بگه از کجا میتونم زمان نشان دادن گزینه های بوت رو زیاد کنم.الان 5 ثانیه است
سلام
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنبال خطی بگردید که توش نوشته timeout 5 و سپس هر مقدار دلخواه رو به جای ۵ قرار بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلش اگه یک بکآپ از فایل menu.lst بگیرید بد نیست ;-)
لینک مستقیم برا دانلود پارسیکی رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
Parsix 1.0r1
Parsix GNU/Linux 1.5r0-TEST-1 منتشر شد
نخستین نسخه آزمایشی Parsix GNU/Linux 1.5 موسوم به Viola منتشر شد. این نسخه به همراه هسته جدید، تعداد زیادی بسته نرمافزاری بهروز شده و تصحیحاتی برای اشکالات گزارش شده منتشر شده است. تمامی بستههای نرمافزاری با مخازن پارسیکس و دبیان تا تاریخ ۱۸ آپریل ۲۰۰۸ هماهنگ شده، تعدادی از اشکالات گزارش شده برطرف شده (۱۰۱، ۱۰۲، ۱۰۳، ۱۰۵ و ۱۰۶)، بسته GQView با EOG جایگزین شده است و بستههای bug-buddy، bug-buddy و iptraf بدلیل محدودیت فضا حذف شدهاند. سایر ویژگیها: میزکار GNOME 2.22.1، هسته 2.6.24.4 به همراه وصلههای CK، TuxOnIce 3.0-RC5، iwlwifi 1.2.33 به همراه پشتیبانی از led و powertop، راهاندارهای بهروز شده هسته، مجموعه اداری OpenOffice.org 2.4.0 و مرورگر GNU Iceweasel 2.0.0.12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)