رو ماست وانتد که کار نمی کرد ویبرش ... پس یعنی واقعا این ویبره به هیچ دردی نمی خوره تو دسته ها حیف دوازده تومنی که بابت دسته دادم ...
رو ماست وانتد که کار نمی کرد ویبرش ... پس یعنی واقعا این ویبره به هیچ دردی نمی خوره تو دسته ها حیف دوازده تومنی که بابت دسته دادم ...
من خودم دسته ي شوك دار ندارم ولي فك كنم تواين بازي بشه توي تنظيماتش هم vibtubaon off , on
sonic riders
sonic heroes
sonic-dx
آقا من ميدونم چرا كار نميكنه يه سيدي كوچيكي هست كه تقريبا ميشه گفت ديسكت ولي سيدي كوچيكي هست كه از فروشنده دسته ميتوني بگيري كلا پيشه دسته اونو ميدن اگه اونو نصب كني تو كامپيوترت شوكها كار ميكنند
سی دی که نداشت یه فلاپی داشت که اونم فقط واسه تست به کار می ره شک دارم کارایی دیگه ای داشته باشه حالا اونو نصب می کنم امتحان می کنم خبر می دم
خوب فلاپی شو نصب کردم الان تو ماست وانتد دسته می لرزه ولی بی خودی می لزه یعنی همش در حال لرزشه با ماشین های خفنم لرزشش چند برابره ...مثل پلی استیشن نیست که وقتی می خوری تو درو دیوار یه لرزشی داشته باشه وقتی چپو راست می کنی دسته رو می لرزه الان دستم (دستم نه جوی استیک دست خودم بس که لرزشش زیاد بود) رو ویبرس !!!
ممنون از تمامی دوستان
Last edited by J A V I D; 07-02-2007 at 21:35.
حال كردي؟
ايول اگه كامل شوك نداد تو option يه جايي هست كه شوكشو زياد كني
میدونم جاش اینجا نیست ولی حالا که بحث مطرح شده می خواستم کمک کنید یه پد خوب با قیمت مناسب بخرم.
چه مارکی خوبه برا pc؟درسته که میشه پده ps1 رو گرفت و تغییر پورت داد برای pc؟
والا من که یه دسته گرفتم 6تومن تو کربن ویبرش کار می کنه البته یه سیدی کوچیک داشت که اونو نسب کردم و رفتم تو کنترول پنل که عکس دسته(جوی استیک) هست رفتم و از اونجا شدت لرزش و سالم بودنش رو امتحان کردم راستی دسته من مثل دسته پلی استیشن هستش البته نوعه دیگری هم داشت اما اینجوری خریدم که یه موقعیی اون پلاستیک زیرش خراب شد بتونم عوز کنم
مارکش چی بود؟راضی هستی؟
آره مبدل USB داره که حدود 8 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)