اساتيد محترم سايت اگه ميشه به من كمك كنيد دلم براي گوشي يه ذره شده خواهش ميكنم بردم نشون دادم به تعمير موبايل ميگه بايد لاگ كني يه همچين چيزايي ميگه دوروبر 17 الي 18 چوب برام اب ميخوره به دادم برسيد..
اگه گوشيتون رجيستر اصليه با فار منيجر گوشيتونو فلش كنيد بعد با phonxs فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw را داخل گوشي بريزيد بعد با فار منيجر به اين آدرس بريد
FS/tpa/preset/custom
محتويات فايل زير را داخل آن پوشه كپي كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا آرش اگه هنوز گوشيت درست نشده لينك زير رو ببين
اگه تونستي فايل هاي main , flash رو دانلود كني بگو تا راهنماييت كنم چطوري گوشيتو درست كني من دقيقاً مشكل شما رو داشتم و خودم تونستم اونو درست كنم .
من اين دوتا فايل رو ميخواستم در 4shared.com آپلود كنم ولي هرچي كردم نشد كه نشد .
اين فايل رو دانلود كن :
بعد اون رو داخل پوشه ++XS كپي كن و بعد از اجراي برنامه ++XS قسمت Customize رو تيك بزن و نوع گوشي خودت رو انتخاب كن و نوع CDA رو اين انتخاب كن : K750i_CDA102337_103_EMEA_6 بعد روي Flash كليك كن يادت باشه فقط گزينه Customize رو تيك بزني و بقيه گزينه ها تيك نداشته باشه و مراحل كار رو دنبال كن كه هرزمان برنامه خواست گوشي رو از كابل جدا كني سريع اين كار رو بكن و مجدداً تا 30 ثانيه فرصت ميده كه كابل رو جدا كني . . .
بعد از اتمام كار توسط برنامه ، كه خودش اعلام ميكنه ، بايد دوباره برنامه ++XS رو اجرا كرده و فايل K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روي گوشي فلش كني
بعد از اتمام فلش مطمئن باش كه گوشيت درست ميشه
خيلي گرون گفته ولي احتمالا با باكس فلش بشه درست ميشه
دوستاي عزيز با راهنمايي هاتون مشكلم حل و تونستم دو تا فايل fs&main بعد از پردازش توسط جي اسلايد روي گو.شيم ريختم گوشي علاوه بر اين كه روشن شد تمتم چيز هايي كه ميخواستم رو تونستم به اون اضافه كنم در حال حاضر گوشي من شده w800i ويه منوي خوشگلم روشه به هركي ار دوستام هم كه نشون دادم k750i دارن كرك و پرشون ريخت خيلي ممنون ازتون..
<میشه طریقه ی customize کردنو کامل شرح بدین ممنون میشم >
<میشه طریقه ی customize کردنو کامل شرح بدین ممنون میشم >
با phone xs
ببین برو با برنامه setool فلشش کن درست میشه منم مثل شما بودم با اون برنامه چون جدیده سریع درست میشه موفق باشی لینک دانلودش تو سایت هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)