تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: مشكل : بالا نيمودن سيستم بعد از گرد گيري !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام .
    بالا نيومدن سيستم دلايل مختلفي مي تونه داشته باشه. اول بايد صداي بوقش رو در بياري.سعي كن بلند گو رو درست كني . باطري رو هم اگه تونستي عوض كن. اگه نشد رم رو بكن دوباره جا بزن .كليه قطعات اضافه رو بجز كارت گرافيك و رم و سي پي يو رو بكن. حتي هارد رو . اگه نشد مادر بورد رو بيار بيرون . حتما يه بلند گو كوچولو بهش بزن .بوق بلند گو خيلي بهت كمك ميكنه. وقتي راش انداختي اول رمت رو در بيار سيستم رو روشن كن اگه بوق زد خاموش كن و دفعه بعد كارت گرافيك رو در بيار. اين طوري متوجه ميشي مشكل سيستمت چيه. اگه اصلا بوق نزد باطري رو با مولتي متر چك كن بايد 3 ولت بهت بده اگه نداد عوضش كن.در نهايت سي پي يو رو در بيار و دوباره جا بزن. اگه نشد پاور سيستمت رو عوض كن. در هر صورت اگه نتونستي بايد اون رو ببري پيش يه تعمير كار چون احتياج به وسايل اضافي داري .بدون امكانات خيلي سخته.

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

دوستان من واقعا از لطف همه شما ممنونم مخصوصا اقا مهدي و اقا امير .. مشكل به قوت خودش باقي هست و اين دوست ما صلاح دونسته كه جنازه كيسش رو ببره تحويل اهل فن بده و من هم به سيستمش دسترسي ندارم تا روش هاي شما رو امتحان كنم .

در هر صورت اگه درست شد و دليلش مشخص شد همين جا ميگم .

راستش من براي خودم چند تا سوال پيش اومده كه خيلي دوست دارم جواب اون ها رو بفهمم من البته اون ها رو توي پست دومم توي همين تاپيك مطرح كردم و باز هم مينويسم .

----مبنا روشن شدن چراغ هارد ديسك چيه و اصلا بر چه اصولي چراغ هارد روشن ميشه ؟ ( از لحاظ تجربي ميدونم كه موقعي كه اطلاعات از پورت IDE عبور ميكنن اين چراغ روشن ميشه و وقتي CD به CD هم رايت ميكنيم اين چراغ روشن ميمونه چون بالاخره از پورت IDE ديتا ها ميگزرند )

----اين صداي بوق كه شنيده ميشه به وسيله چي توليد ميشه از خوده مادر بورد است :?:

و باز هم سپاسگزارم :arrow:

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

تا اونجایی که من می دونم مبنای روشن شدن اون چراغ بستگی به سرعت کار هارد داره . حتی وقتی سرعت کار بالا می ره رنگ چراغ هم تغییر می کنه ( در بیشتر موارد )
    اون صدا هم از بلند گویی که داخل هر کامپیوتر هست میاد . اگه تو کیس رو ببینی یه بلندگوی کوچیک می بینی . بعضی جاها زیر هارد هست و بعضی جاها جلوی کیس ( منظور از توی کیس جلوشه )

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام ..

بازم تشكر از بابت توجه و پيگيري اقا نويد و ديگر دوستان .

در مورد چراغ هاردديسك من فكر ميكنم مختص و محدود به عملكرد هارد ديسك نباشه چون كه من وقتي ميخوام به شكل CD به CD رايت كنم از يه CD رام به يه cd writer -- اونقت چراغ هارد هم بيوقفه روشن ميمونه :!: فكر ميكنم در كل وقتي ديتا ها از كانال IDE عبور ميكنن اين چراغ روشن ميشه :idea:

در مورد اسپيكري كه توي كيس هست ميخواستم بدونم اگه براي سيستمي سوخته مشكل از مادر بورد هست يا نه يه اسپيكر مجزا از مادر بورد هست كه ميشه اون رو تعويض كرد .

:|

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

اون اسپیکره جدا هست . قیمتی هم بیرون نداره . خیلی راحت می تونی عوضش کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط navid_kashani
    اون اسپیکره جدا هست . قیمتی هم بیرون نداره . خیلی راحت می تونی عوضش کنی
    تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi3267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواد جان نويد عزيز درست ميگه قيمتش شايد بين 1000 تا 2000 باشه كه شايد كمترهم باشه

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

mpsjavad جان مبنای روشن شدن چراغ هارد مورد استفاده قرار گرفتن اون هست که مادربورد تشخيص ميده يعنی حتی وقتی شما سي-دي به سي-دي ميزنيد نرمفزار رايت توی هارد هست و وقتی از اون استفاده ميشه چراغ هارد روشن ميمونه در مورد صدا هم از کيس هست که بوق سلامت سيستم هست که مادربورد دستورش رو ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه KhalijefarS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    بندر بوشهر ( 70% مملکت!! )

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    من يه سيستم 333 دارم دقيقا همين مشكل رو دارم
    حتي با جا به جا كردن سيستم هم پيش مياد كه ديگه خيلي شاهكار هست
    تنها راه تجربي هم كه داره
    1- سي پي يو رو در ميارم دوباره جا مي زنم
    2- جاهاي رم رو با هم عوض مي كنم
    درست ميشه
    داستاني داره خلاصه اين سيستم ما
    ایول ..سیستمت هم مثل خودت مافیاست ..
    مال حرفه ایهاست این سیستما ...
    فکر کنم دیگه کم کم وقتشه یه فکری براش بکنی ( آخه خودمم مثل تو بودم تا همین 2 ماه پیش )
    خلاصه خوشمان آمد از سیستم شما

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HamidFULL
    mpsjavad جان مبناي روشن شدن چراغ هارد مورد استفاده قرار گرفتن اون هست که مادربورد تشخيص ميده يعني حتي وقتي شما سي-دي به سي-دي ميزنيد نرمفزار رايت توي هارد هست و وقتي از اون استفاده ميشه چراغ هارد روشن ميمونه در مورد صدا هم از کيس هست که بوق سلامت سيستم هست که مادربورد دستورش رو ميده

با سلام ..

ممنونم از اقا حميد كه بالاخره به داد رسيدن

اين چراغ هارد براي سيستم هايي كه تحت شبكه هستن دايم و بيوقفه روشن هست دليلش رو هنوز كامل متوجه نشدم :cry:

در كل مشكل دوستم هم كاملا حل شد .. من شرمنده همه شما شدم :oops: چون كه تا يخورده با CPU ور رفتيم درست شد .. البته اين اواخر به سيستم دسترسي نداشتم به همين خاطر نتونستم ايده ها و تجربه هاي شما دوستان رو اعمال كنم .مخصوصا اقا MaFia و اقا امير و اقا نويد - مهدي :arrow:

از تمام دوستاني كه وقت گذاشتن و همكاري كردن صميمانه تشكر ميكنم به خصوص اقايان امير -- نويد - مهدي -- MaFia و در اخر هم اقا حميد . :mrgreen:

و خلاصه از همه دوستان تشكر ميكنم مخصوص اقا يان .. . :shock:

و ...

..

.

هميشه پيروز باشيد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •