خدا کنه زودتر واسه pc هم بیاد.....من که خیلی تو کفم
خدا کنه زودتر واسه pc هم بیاد.....من که خیلی تو کفم
منم عاشق تنیس هستم و مثل همه شما تا حالا تنیس خوب روی کامپیوتر ندیدم.
این لینک یه سری screenshot از همین بازی بر روی xbox360 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کسی میدونه اگه واسه کامپیوتر بیاد چه سیستمی میخواد ؟
فکر نکنم کامپیوتر من با رم 512 و کارت 512 اجرا کنه این بازی رو ...
چرا اجرا میکنه چون محیطش کوچیکه و دوربین ثابت و نیاز به رم بالایی نداره .
این سری بازیها از TS خیلی بهترن واقعا حرفه ای و البته سخت(در normal به بالا) .
من تا حالا اصلا تنیس بازی نکردم.امیدوارم هر چه زودتر این بازی برای pc بیاد![]()
این بازی برای pc اومد . یک DVD هستش . نصبش کردم حرف نداره .خیلی چیزهاش شبیه نسخه PSP است ولی گرافیکش مثل همون تصاویریه که گذاشتم. حرکات نادال با خودش مو نمیزنه .با اینکه گرافیکش بالاست ولی روون اجرا میشه . در کل بازی محشری از دستش ندید .
خوبه . پس ميگيرم . شك داشتم اولش . چون يكي گفت اين نسخه اصلا به درد نميخوره .این بازی برای pc اومد . یک DVD هستش . نصبش کردم حرف نداره .خیلی چیزهاش شبیه نسخه PSP است ولی گرافیکش مثل همون تصاویریه که گذاشتم. حرکات نادال با خودش مو نمیزنه .با اینکه گرافیکش بالاست ولی روون اجرا میشه . در کل بازی محشری از دستش ندید .
اجرا ميكنه . چطور اجرا نكنه ؟ گرافيك 512 !حالا کسی میدونه اگه واسه کامپیوتر بیاد چه سیستمی میخواد ؟
فکر نکنم کامپیوتر من با رم 512 و کارت 512 اجرا کنه این بازی رو ...
این بازی فقط با جواستیک جال میده و بس. با 1 شوت محکم، با 3 شوت کات دار و با 4 شوت قوس دار میتونید بزنید. با دکمه V صفحه کلید میتونین زاویه دوربین رو بیارین پشت سر بازیکن . تو این بازی همه تنیسورهای معروف و نیمه معروفه زن و مرد حضور دارن که چهره هاشون خیلی به خودشون شبیه. در ضمن حرکات و نوع ضربه زدن تنیسورها (اونایی رو که من میشناسم و بازیشون رو دیدم ) هم مثل خودشونه . توی Option گزینه ای برای تغییرات گرافیکی ندیدم . موزیک های قشنگی داره. میشه روی حالتی تنظیمش کرد که در هر کشوری مفسر(گوینده) به زبان همون کشور نتایج رو بگه. فیزیک بازی هم خیلی خوبه و حرکات اتفاقی زیادی دیده میشه. گرافیک مدل ها و به خصوص زمین عالیه.لباس تنیسورها در حرکت از بدنشون جدا میشه و تکون میخوره(لخته). توی زمین خاکی هر بار که توپ به زمین میخوره به زیبایی خاک بلند میشه. روی زمین پلاستیکی نیویورک هم بعضی وقتها بازیکن ها سور میخورن. همه زمین های تنیس مشهور دنیا هم تو این بازی شبیه سازی شدن.
چندتا عکس از محیط بازی گرفتم که براتون میذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس از منو بازی :
اینم عکس تنیسورها :
بابا ما سگا رو دست كم گرفته بوديم فكر ميكرديم فقط بلده سونيك بزنه
ولي خوداييش sonic and the secret of rengs هم بد نبود
يه بازي ديگه هم قراره بياد اخراي 2007 با اسم sonic vs mario at the olympic games
خدا كنه اينم خوب باشه (كه عكسش تو آواتارم هست)
اين Virtua Tennis 3 قابليت شبكه (lan) هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)