تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: ریویو جدید از گوشی های ان73 و کا800 و ال جی kg920

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

من موندم شما چطور گفتين كه ان 73 بهتر بوده.انگار اصلا خودتون نخوندينش كه چي نوشته ؟؟؟
    نتيجه رو در زير ميزارم كه دوستان ببينند كه نوشته كا 800 با اختلاف كمي برنده شده.اگر هم ميگيد نوشته ساختگيه خودتون صفحه سوم لينك رو نگاه كنيد.و در قسمتهاي جداگانه كه عكسها گزاشته شده هم ميبينيد كه همش تاكيد شده كه كا 800 طبيعي گرفته و نوكيا دوست داره كه همه چيز رو پر رنگ و سير نشون بده.در تاريكي و سرعت كار هم كه خيلي اختلاف دارند.اينها حرفهاي من نيستا خودتون 3 صفحه رو خوب بخونيد همينها رو گفته.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Performance

Sony Ericsson K800 wins by a small margin here. Nokia N73 is a smartphone and is expected to be slower, but in reality is not much slower than K800 in both focusing and saving times. The auto focus reliability is very high on both 3 megapixel cameras. LG KG920 disappointed us in this aspect. Yes, it should process a lot more data, as it works with larger photos, but the saving time was just too long. The auto focus is not that reliable as in the 3 megapixel photo mobiles and the shutter works somewhat strange - it you full-press from the beginning, you might not be able to take the photo. We should also note that the shot-to-shot time of KG920 is more than 10 seconds.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

که مکالمه ن73 5 ساعت و نیم وک800حدود 8 ساعت!!!!
    اين و از كجا پيدا كرديد!!
    منبع داريد؟؟؟؟؟
    ان 73 6 ساعت مكالمه هستش!
    و ك800 7 ساعت كه 1 ساعت توفيق دارن!!!
    عزيز خودتون كه بي تعصب مي گيد حرف مي زنين لا اقل اطلاعات درست بديد
    !
    ال سی دی هم که ن73 بزرگتر و ک800 شفاف تر (البته انچنان توفیری نداره)
    اينم بازم منبع داريد؟؟؟؟
    ان 73 كم تر نباشه در بد ترين شريطا مساوين!!
    در غير اين صورت بر تري داره!

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

هر وقت اینجوری بخاد تعصبی باشه من حرفی ندارم

شنبه یک سری عکس از دو تا گوشی میزارم
    البته از حیث عکاسی یکی در زمینه ای قوی تر کار کرده و دیگری در بخش دیگری

ولی در مورد باتری و ال سی دی بگم

که مکالمه ن73 5 ساعت و نیم وک800حدود 8 ساعت!!!!
    ال سی دی هم که ن73 بزرگتر و ک800 شفاف تر (البته انچنان توفیری نداره)

تا وقتی دوستان بخوان بی دلیل چه ک800 و چه ن73 رو برتر یا بد تر بدونند من حرفی ندارم
    نه اشتباه می کنی !!

استند بای : 350 ساعت
    در حالت استفاده : 6 ساعت

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من موندم شما چطور گفتين كه ان 73 بهتر بوده.انگار اصلا خودتون نخوندينش كه چي نوشته ؟؟؟
    نتيجه رو در زير ميزارم كه دوستان ببينند كه نوشته كا 800 با اختلاف كمي برنده شده.اگر هم ميگيد نوشته ساختگيه خودتون صفحه سوم لينك رو نگاه كنيد.و در قسمتهاي جداگانه كه عكسها گزاشته شده هم ميبينيد كه همش تاكيد شده كه كا 800 طبيعي گرفته و نوكيا دوست داره كه همه چيز رو پر رنگ و سير نشون بده.در تاريكي و سرعت كار هم كه خيلي اختلاف دارند.اينها حرفهاي من نيستا خودتون 3 صفحه رو خوب بخونيد همينها رو گفته.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Performance

Sony Ericsson K800 wins by a small margin here. Nokia N73 is a smartphone and is expected to be slower, but in reality is not much slower than K800 in both focusing and saving times. The auto focus reliability is very high on both 3 megapixel cameras. LG KG920 disappointed us in this aspect. Yes, it should process a lot more data, as it works with larger photos, but the saving time was just too long. The auto focus is not that reliable as in the 3 megapixel photo mobiles and the shutter works somewhat strange - it you full-press from the beginning, you might not be able to take the photo. We should also note that the shot-to-shot time of KG920 is more than 10 seconds.
    درسته دوست عزیز منم اینو خوندم ولی من برداشت شخصی خودمو گفتم که تو بیشتر عکسا و نه همشون ان73 بهتر بوده
    اونجایی هم که گفته ان73 دوست داره همه چیزو پررنگ نشون بده واسه عکس indoors گفته نه واسه همه عکسا

درکل من بازم میگم دوربین این دو گوشی خیلی بهم نزدیکه نمیشه برتری مطلق رو به هیچکدومشون داد فقط تو عکاسی در شب هست که فلاش کا800 بهتر عمل میکنه ولی بازم میگم درکل که بخوای حساب کنی با توجه به تمامی جوانب گوشی مثل صداودوربین و فیلم و ....ان73 مطمئنا سرتره
    من خصوصیات این دو گوشی رو مینویسم خودتون قضاوت کنید :
    ان73 >>> عکس عالی در حد مساوی با کا800 / فیلمبرداری بهتراز کا800 / صدای قویتر و شفاف تراز کا800/ ال سی دیه بزرگتر از کا800 و باکیفیت عالی / سیمباین داشتن

کا800 >>> عکس عالی مثل ان73 (درشب بهتر عمل میکنه) / فیلمبرداری ضعیفتر از ان73 / صدا ضعیفتر از ان73 / ال سی دیه باکیفیت عالی ولی کوچیکتر از ان73 / فقدان سیمباین ولی دارای سرعت بیشتر از ان73 / ساپورت رم بیشتر
    من که گفتم خودمم همین دو سه ماه پیش از بین این دوتا گوشی میخواستم یکیو انتخاب کنم و در کل با در نظر گرفتن همه موارد ان73 رو انتخاب کردم

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

اين و از كجا پيدا كرديد!!
    منبع داريد؟؟؟؟؟
    ان 73 6 ساعت مكالمه هستش!
    و ك800 7 ساعت كه 1 ساعت توفيق دارن!!!
    عزيز خودتون كه بي تعصب مي گيد حرف مي زنين لا اقل اطلاعات درست بديد
    !

اينم بازم منبع داريد؟؟؟؟
    ان 73 كم تر نباشه در بد ترين شريطا مساوين!!
    در غير اين صورت بر تري داره!

یک ادم اوسکل خودش میگفت اینو اندازه گیری کرده!!!!!!!!!!!!!!!
    و دقیق بعد از 5 ساعت و نهیم قطع شده (موندم عجب چونه ای داشته )
    راست و دروغش هم پای خودشه

در ثانی من با شما سر ن70 هم مشکل داشتم و نمیخام دوباره تکرار شه
    ولی من با امضات کاملا موافقم !!!!!!!!!!!!

پس سکوت میکنم !!!!!!!!!!
    Last edited by metal_militia; 02-02-2007 at 15:24.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

حالا فردا ن73 رو واسه اون فامیلمون میگیرم

یک تست زنده و لایو از این دوتا گوشی میگیرم و تو سایت هم میزارم تا مقایسه کنید

هم فیلم برداری
    هم عکاسی و هم همهچی

در مورد صدا هم دیگه نمیتونم چیزی بزارم !!!!!!!!!خودم نظر میدم البته اگه قبولم داشته باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک ادم اوسکل خودش میگفت اینو اندازه گیری کرده!!!!!!!!!!!!!!!
    و دقیق بعد از 5 ساعت و نهیم قطع شده (موندم عجب چونه ای داشته )
    راست و دروغش هم پای خودشه
    در ثانی من با شما سر ن70 هم مشکل داشتم و نمیخام دوباره تکرار شه
    ولی من با امضات کاملا موافقم !!!!!!!!!!!!
    پس سکوت میکنم !!!!!!!!!!
    ادم به حرفاي ادماي اوسگل كه نبايد اطمينان كنه و همه جا بگه!!
    چه چونه اي داشته اونم با موبايل!!!!بابا آدم همه جاش خيس ميشه!
    موافق بوديد؟جدي با امضام!!!
    ايول بابا!!
    ولي من با شما مشكلي نداشتم!!!!
    در هر حال فقط ان 73!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نه مشکل منظورم جر و بحث بود

اره با امضات حال کردم
    ولی ناقلا عوضش کردی ها!!!!!!!!!

ولی بازم موافقم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عزيزم مثله اينكه شما هم خوب خودت نخوندي!!؟؟؟
    چي نوشته؟
    نوشته a small??يعني خيلي خيلي كم!!
    اونم سره چه مسائلي؟
    سره سرعت و عكسه شب فقط(اونم براي اجسامه دور توي شب اجسام نزديك رو خوب ميگيره!!)به خاطر قوي بودن نور فلش هستش!!و اين برتري رو هم مديون فلشش هستش!!نه دوربينش!
    اما اين قسمتي كه شما گذاشتيد نتيجه نيست و كارائي هستش!!!
    نتيجه يعنيConclusion
    چي گفته؟كدوم گوشي رو پيشنهاد داده؟؟؟
    اولش از ال جي تعريف كرده و گفته توي 3 مگا پيكسلي ها در بعضي موارد مثل نويز كم تر و توي حالت ماكرو اين حرفا خوب عمل مي كنه!!
    اما ك800 و ان 73 هم عكسهاي عالي مي گيرن!!
    اگر بهترين عكس رو مي خوايد و مي خوايد عالي باشه و اديت نخواد در كامپيوتر بهترين انتخاب ان 73 هستش!!!!
    اما اگر با سر و كله زدن اديت خوشتون مي ياد ك 800 هم مي تونه انتخاب خوبي باشه!!!
    پس ما بي خودي نيومديم و نگفتيم كه ان 73 باز هم برتري داشته!!
    بخونين كامل بعد بگيد!
    اينم متنه نتيجه گيري سايت!
    Conclusion
    As we expected, in almost all of the test LG K920 showed better ability to resolve detail than it's 3 megapixel rivals. No surprises here. It also showed amazing macro capabilities and better dynamic range. What stops us from highly recommending it is the really slow performance and the yellowish tint on auto white balance outdoors. As for the Sony Ericsson K800 and Nokia N73 - they are equally good photo devices, but tuned differently. It's just a matter of preference - if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73. Otherwise, if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing, then you should go with Sony Ericsson K800
    حالا ديديد خداي گوشي هاش و نوكيا رو كرده!!
    ال سی دیه باکیفیت عالی ولی کوچیکتر از ان73
    بابا به پير به پيغمبر كم تر نباشه مساوي هستن!!!
    لينكي داريد كه اين مسئله رو تاييد كرده بديد!!!
    تا من هم قبول كنم اين موضوع رو!
    ساپورت رم بیشتر
    هر دو تا 2 گيگ هستش ساپورتشون!!!!
    ان 73 با فريم ور 3 به راحتي ساپورت مي كنه!!!
    اگر باز هم لينكي داريد كه گفته ك 800 بيش تر از دو گيگ ساپورت مي كنه بديد تا منم بخونم و قبول كنم!!
    نه مشکل منظورم جر و بحث بود

اره با امضات حال کردم
    ولی ناقلا عوضش کردی ها!!!!!!!!!

ولی بازم موافقم
    ما چاكرخواه شما هم هستيم!
    همون امضامه با كمي توضيحات بيش تر! بلا شدم رفته!!!
    Last edited by پوول; 02-02-2007 at 16:37.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

عزيزم مثله اينكه شما هم خوب خودت نخوندي!!؟؟؟
    چي نوشته؟
    نوشته a small??يعني خيلي خيلي كم!!
    اونم سره چه مسائلي؟
    سره سرعت و عكسه شب فقط(اونم براي اجسامه دور توي شب اجسام نزديك رو خوب ميگيره!!)به خاطر قوي بودن نور فلش هستش!!و اين برتري رو هم مديون فلشش هستش!!نه دوربينش!
    اما اين قسمتي كه شما گذاشتيد نتيجه نيست و كارائي هستش!!!
    نتيجه يعنيConclusion
    چي گفته؟كدوم گوشي رو پيشنهاد داده؟؟؟
    اولش از ال جي تعريف كرده و گفته توي 3 مگا پيكسلي ها در بعضي موارد مثل نويز كم تر و توي حالت ماكرو اين حرفا خوب عمل مي كنه!!
    اما ك800 و ان 73 هم عكسهاي عالي مي گيرن!!
    اگر بهترين عكس رو مي خوايد و مي خوايد عالي باشه و اديت نخواد در كامپيوتر بهترين انتخاب ان 73 هستش!!!!
    پس ما بي خودي نيومديم و نگفتيم كه ان 73 باز هم برتري داشته!!
    بخونين كامل بعد بگيد!
    اينم متنه نتيجه گيري سايت!

حالا ديديد خداي گوشي هاش و نوكيا رو كرده!!

بابا به پير به پيغمبر كم تر نباشه مساوي هستن!!!
    لينكي داريد كه اين مسئله رو تاييد كرده بديد!!!
    تا من هم قبول كنم اين موضوع رو!
    دوستان خودشون ترجمه كنند ببينند.من با بي منطقها بحث نميكنم.دقيقا شما درست ميگي!!
    a small يعني خيلي خيلي كم
    if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing يعني
    سره سرعت و عكسه شب فقطپس معلومه جاهائيش كه بنفعتون نبوده نديدين!!
    دوستان خودشون قضاوت كنند كه اين ترجمه ست يا تفسير نوكيائي

اصلا كارشناسان gsmarena سيخي چند؟؟نميدونند اينجا استاد و كارشناس و مسئول فروش اسيائي شركت نوكيا (پوول)اينجا تشريف دارند.ايشون ميگن نوكيا بهتره ديگه.چرا توي گوشتون نميره.هموني كه ايشون ميگه.
    Last edited by Dr.Afzali; 03-02-2007 at 04:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •