اينطور كه شما مي گيد نيست . يعني هميشه صادق نيست . مثلا Athlon 64 X2 4200 Socket AM2 كه 90 نانو هست هم 89 وات داره هم 65 وات . من دنبال همين سوال هستم ( كه تفاوت ساختاري اينا چيه ) جواب مناسبي پيدا كردم حتما قرار مي دم /.
اينطور كه شما مي گيد نيست . يعني هميشه صادق نيست . مثلا Athlon 64 X2 4200 Socket AM2 كه 90 نانو هست هم 89 وات داره هم 65 وات . من دنبال همين سوال هستم ( كه تفاوت ساختاري اينا چيه ) جواب مناسبي پيدا كردم حتما قرار مي دم /.
شايد اولين سي پي يو يي كه از اين مدل درست كرده با ولتاژ بالا بوده بعدا ديدن مي توانند با ولتاژ پايين بزنند يا ديدن ولتاژ بالا دما را مي برد بالا و روش كار كردن با ولتاژ پايين بدن بيرون براي سرورها مخصوصا
يکي از راههاي overclock بالا بردن voltage سي پي يو هست و وقتي voltage بالا ميره watt مصرفي هم بالا ميره و چون وقتي voltage رو بالا ميبريم فشار بيشتري روي cpu وارد ميشه براي اون max temp تعيين ميکنن تا در صورتي که حرارت از اون ميزان بالا تر رفت کاربر voltage رو پايين بياره ؛ در شکلي که zonealarm گذاشته نگاه کنين بالا ترين حد دما (max temp) براي پايين ترين voltage تعريف شده چرا که در پايين ترين سطح voltage کمترين فشار روي cpu هست و مي تونه دماي بالاتري رو تحمل کنه ؛ اگه در bios نگاه کنيد مکاني هست که ميشه voltage رو تغيير داد.
شاد و پيروز باشيد
Last edited by arash the archer; 10-02-2007 at 16:31. دليل: اشتباه در type
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)