سلام
آقا این sar کجای سایت بالا نوشته ؟ من هر چی گشتم پیداش نکردم.
از لحاظ اجرای نرم افزار , آیا هر نرم افزار جاوایی که روی گوشیهای دیگه مثل سونی اریکسون اجرا میشه روی این مدلهای موتورولا هم اجرا میشن ؟
با تشکر
سلام
آقا این sar کجای سایت بالا نوشته ؟ من هر چی گشتم پیداش نکردم.
از لحاظ اجرای نرم افزار , آیا هر نرم افزار جاوایی که روی گوشیهای دیگه مثل سونی اریکسون اجرا میشه روی این مدلهای موتورولا هم اجرا میشن ؟
با تشکر
سلام
دوست عزیز sar اونجا نیست
sar مخفف specific absorption rate هست و هر چی بالا تر باشه انتن دهی گوشی بهتره
sar رو از جای دیگه ای پیدا میکنم
به تاپیک میزان sar هر گوشی مراجعه کنید اونجا توضیح دادم یا به تاپیک انتن دهی
در مورد برنامه ها مطمئن نیستم ولی تا اونجایی که میدونم ممکنه بعضی از برنامه های جاوا به sony بخوره ولی به motorola نخوره و یا بر عکس ولی یه سری به همه میخورن
در هر صورت برای motorola هم برنامه های زیادی هست
سلام
farid جان توی sagem گوشی که کارت بخوره و قیمتش زیر 210-220 باشه پیدا نمیشه
یه زمانی sagem myx6-2 قیمتش 175 تومن بود و همه چیز تکمیل با دوربین 1.3 ولی الان قیمتش حدود 230 هست
نمیدونم چرا یه دفعه اینقدر رفت بالا؟
گوشی sagem my501x هم قیمتش 232 بود 25 روز قبل
بجز l7 و e1 و z530 که کارت میخورن فکر نکنم چیز دیگه ای پیدا بشه ولی باز هم بگرد(البته تا 170 -180 تومن)
حق با توست.ساژم خیلی گرونه؟
آقا من همون (ال6)رو میگیرم![]()
![]()
سلام
farid جان این نظر شخصی منه: یا گوشی خوب بگیر یا اگه فعلا پولت کافی نیست گوشی نخر و پول جمع کن یا حداقل یه گوشی خیلی ارزون قیمت بخر که روش ضرر نکنی
مثلا اگه l6 بخری و بعدا بخوای بفروشی و یه چیز بهتر بگیری l6 رو ازت 70 تومن بیشتر نمیخرن ولی بعد از اینکه از خودت خریدن 100 تومن برای فروش میذارن پشت ویترین( خیلی بی انصافن)
کاملا حق با توست.دقيقا من هم همين قصد رو داشتم .ميخواستم فعلا که 100 تومان بيشتر دستم نيست يه گوشي معمولي دوربين دار بخرم.بعدا که پولدار شديم![]()
اين گوشي رو بدم به پدرم و واسه خودم يه (عمريشو)بگيرم.به نظر من تفاوتی بین 1100 و 2610 نیست
![]()
حالا علي جان يه سوال ديگه (ال6)کيفيت صداش بهتره يا k310؟
بعد هر چند تا عکس 1 مگ ميشه؟
خیلی آقایی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)